|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   luščenje maternice
6.1.2006 12:23:21   
Alisa
Punce,
malo me je spet zagrabila panika, ker mi je g. rekla da je možno da se mi maternica lušči in imam strogo ležanje. Na ultrazvoku pa se ne vidi. to sumi zaradi izcedka in zaradi ostre bolečine vsake toliko časa v spodnjem delu trebuha. ali je katera imela to.
Pozdrav vsem,
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: luščenje maternice
6.1.2006 12:24:30   
Alisa
Pozabila sem napisat da sem v 12. tednu.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.1.2006 13:01:53   
Ines.
Zakaj pa ti ne predpiše Dabrostona?

Za domači recept: takoj začni piti vsaj 320mg Magnezija na dan (tablete ali Donat), da se ti krči (ostro špikanje) umiri.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.1.2006 14:08:51   
Alisa
Hvala ti za odgovor, zakaj mi pa ni dala tablet pa ne vem ji bom rekla pri naslednjem pregledu,
še enkrat hvala ti.

(odgovor članu Ines.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.1.2006 14:25:25   
KMALU
teh tablet ti ona ne more dat. Tos o navadne sukemece magnezijeve tablete. Na dan lahko popijes najvec tri... Probaj, bos videla da ful pomaga ze ko nekaj pozirkov naredis- vsaj meni...

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.1.2006 14:42:36   
Ines.
Ne, Dabroston bi lahko napisala na recept. Sicer je zdej že mal pozno, lahko pa da bo pomagal. Mogoče nagajajo hormoni, tako kot so meni (premalo progesterona in brez teh tablet sploh ne bi donosila), je pa res, da se te tablete jemljejo do 12. tedna, potem pa ni ne vem kakšnega pomena. Jest sem jih v obeh nosečnostih morala jemati do 16. tedna, čeprav po 12. tednu posteljica že sama (neodvisno od mame) proizvaja ta hormon. Mogoče bi bilo pametno še Pušenjaka vprašat, kaj bi lahko povzročilo luščenje posteljice.

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.1.2006 14:59:23   
majamo
Meni je tud priporočla v 11t mislim da magnesol v obliki tablet ali pa donat. Pa res me ni več krčilo toliko. Mene je tud po nogah trgalo in imela sem močne krče v mečih. Zdaj sem pa v 22t.

Rekla pa mi je da je ščipanje tudi od raztezanja maternice.

(odgovor članu Ines.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.1.2006 16:35:19   
mimica
Kolikor vem je magnesol za krče ( sem pila tudi jaz ) oz. zmanjšuje krčenje mišic. Pri luščenju postlice mislim, da to ne bi pomagalo. To sem imela tudi jaz, vendar šele proti koncu nosečnosti oz. se je ugotovilo šele pri porodu. Jaz bi na tvojem mestu strogo mirovala ter poiskala še enkrat strokovno pomoč ter tam vprašala kako in kaj bolj podrobno. Vem kako je, ko te nekaj preseneti potem pa 1000 vprašanj, pa ne veš kateri odgovor je pravi.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.1.2006 21:00:10   
Cikica
Jaz sem imela isto kot ti pa mi je G napisala Dabroston in strogo mirovanje in je pomagalo.Nisem pa imela celo nosečnost mirovanja mislim pa da tja do 3meseca.

lepo počivaj in pazi nauser posted image

Cikicauser posted image

Na zaljubi se v nekoga,s katerim lahko živiš,
zaljubi se v tistega,brez katerega ne moreš živeti.

Mi pa bomo imeli še enega,jupiiiii

http://alen2004.moj-album.com/

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?