|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ločiti DOM in DELO?
26.3.2007 14:32:37   
Anonimen
Uspete popolnoma ločiti delo in dom? V smislu, da se doma posvetite samo domu in njemu povezanim stvarem in obratno ali si nosite delo domov, oz.med delom vpletate dom? Jaz se doma sikiram za razne stvari, ki se dogajajo na delu na mesto da bi doma vse pozabila...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ločiti DOM in DELO?
26.3.2007 14:41:36   
Anonimen
ne jaz se sploh ne sekiram ne doma pa ne na šiht :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
26.3.2007 15:47:17   
Anonimen
Se mi je nekaj časa dogajalo, pa me je moj dragi spravu v red, ker sem mu šla že pošteno na živce.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
26.3.2007 15:52:31   
iva01
je je čist odvisno kakšen si po karakteru in kakšno delo opravljaš, nekateri opravljajo poklic pri katerem morajo bit na razpolago 24 ur na dan in naredit tud kaj doma.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.3.2007 16:51:58   
Primoza
Ne, nimam take službe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.3.2007 16:53:38   
arabela*
dom je dom,delo pa delouser posted image

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.3.2007 17:03:57   
Primoza
Kaj pa je potem delo na domu?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.3.2007 19:10:06   
Anonimen
Doma vsakodnevno prebiram epošto in tudi kaj naredim.

Mi je na ta način kul. Porabim manj časa, ker mi ni treba parkirat in pospravljat računalnika, pa tudi potem, ko se stuširam, dobijo službene "težave" pol manjšo dimenzijo.

Kolikor se da, se ne obremenjujem na zalogo, v službi ne za doma, doma ne za službo. Vedno pa to ni mogoče.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
26.3.2007 19:15:19   
cmokec
Jaz delam doma v družinski firmi. In ko koga srečam v hiši, nemalokdaj dobim kako službeno vprašanje, ker smo vsi "vpleteni". In to je lahko zjutraj, popoldne ali zvečer. Delam sicer večinoma do 15.00.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.3.2007 2:26:42   
Annny
Jaz pa priznam, da dom in delo zelo težko ločim..v bistvu sem popoln deloholik in ves čas delam tudi doma (četudi v mislih) ter se trudim, da to na družinsko življenje ne vpliva preveč. Rada delam.

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.3.2007 7:15:56   
Anonimen
Ne, ko zaprem vrata pisarne, me služba ne zanima več. Nasprotje pa je moj, ki doma ves dan postopa po bajti in razmišlja o službi user posted image

(odgovor članu Annny)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
27.3.2007 7:18:47   
srki
Zaenkrat se doma ne obremenjujem s službo, čeprav je z dneva v dan večji jajc v službi, delanje razlik in te finte, ampak saj pravim, nekako mi še uspe, da dan službo na off, ko pridem domov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.3.2007 7:20:22   
dory
popolnoma locim dom in sluzbo....razen,ce ni vecjih pretresov :)

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.3.2007 7:45:59   
Špacka

Doma ne delam, ker nimam take službe, sekirat sem se že zdavnaj nehala, ker se ne splača..... Mož večino časa preživi v službi, če je malo prej doma mobitel zvoni kar naprej user posted image user posted image  , zvečer pa še nekaj časa preživi za računalnikom.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 14
27.3.2007 8:07:07   
Marogica
Ne ločujem, ker ne morem, pa čeprav je picerija na "drugem koncu". Tu so plačila, telefoniranje, urejanje medsebojnih odnosov med zaposlenimi, sekiranje, veselje....Ne gre drugače.

Se pa celo zgodi, da 1x na teden nisem tam. Se zgodi...tu pa tam...

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
27.3.2007 8:14:44   
Kalamaki
Se trudim, ampak žal ne znam odklopit. Pa bi rada.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
27.3.2007 8:53:05   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: Kalamaki

Se trudim, ampak žal ne znam odklopit. Pa bi rada.

Se podpišem.

(odgovor članu Kalamaki)
Neposredna povezava do sporočila: 17
27.3.2007 10:47:16   
Pajaca
Ja mi to rata. Ko sem doma sem doma. Ampak se mi pa zgodi, da čist tko na sprehodu ko počnem ene x stvari in ne razmišljam o službi dobim idejo kako rešiti zadevo s katero sem se ukvarjala 1 teden. Tko ideja z jasnega. Ampak to je 5min, premislim pa si rečem ok to je ok. In spet pozabim da sploh hodim v službo.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 18
27.3.2007 15:45:45   
Annny
Po moje je to precej odvisno od vrste službe in od tega, če je človek samozaposlen/podjetnik.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 19
27.3.2007 20:48:17   
SaaS
Jaz kar delam v službi, tudi z mislimi, če se le da, pustim tam do naslednjega jutra. Delam pa tudi kakšne stvari doma, to pa včasih rata vsiljivo..user posted image .

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 20
27.3.2007 21:14:09   
Temari
Čestitam vsem, ki vam uspeva ločiti delo od doma. Res.user posted image Jaz še sanjam o službi. Pa koliko imam za narediti naslednji dan, pa kaj se je zgodilo, pa ono in tretje... To, da delam v družinskem podjetju mi prav nič ne pomaga. Tolažim se samo s tem, da bo nekoč bolje.

O službi ne razmišljam samo med reševanjem sudoka, pa še takrat me kakšna kombinacija številk spomni na kaj...user posted image

Življenje se ne meri s številom vdihov, ampak s številom trenutkov, ki ti vzamejo dih.

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 21
27.3.2007 22:22:09   
Anonimen
Ne, sploh ne. Pri naši hiši sta delo in dom 99%-no povezana. Oba s Kamikazo namreč delava v isti stroki in tako popolnoma avtomatsko delo prineseva tudi domov. Poleg tega Kamikaza dela podnevi, jaz pa ponoči, tako, da je služba 24 ur na dan v naših življenjih. Če že ne zaradi česa drugega, pa zato, ker morava ves čas skrbeti za organizacijo našega življenja - kdaj in kdo bo pobral otroka v vrtcu in šoli (prevoz), kdaj bo kdo doma pazil otroka, ker bo drugi v službi, planiranje obiskov, ker je redko, da sva oba skupaj doma - in podobno. In ker delava v med sabo konkurenčnih podjetjih, si tudi pridno izmenjujeva "poslovne tajne" in to seveda obračava sebi v korist (predvsem finančno). Ni šans, da se doma službe ne bi omenilo.
Ampak to je naš način življenja. Sami smo si ga izbrali in smo zaenkrat zadovoljni.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
27.3.2007 22:33:44   
Magi*
nikakor ju ne morem ločiti. se poskušam ne sekirat in pač naredim doma, kar moram. da bi bila pa doma frej, o tem pa lahko le sanjam. žal se mi pogosto zgodi, da sanjam o službiuser posted image user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?