|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ločitev in nekajmesečni dojenček
2.8.2011 12:17:35   
Pinkyca
prosim, če mi lahko poveste ali katera pozna primer, ko se partnerja ločita in je otrok star šele nekaj mesecev, se ne doji več - koliko je primeren dogovor o tem za koliko časa gre k očetu,  (prosim zato, ker bi rada pomagala prijateljici), koliko sodišče odredi v teh primerih
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ločitev in nekajmesečni dojenček
2.8.2011 13:40:20   
Tutan
Če ni ravno kakšnega nasilja (psihičnega ali fizičnega) v družini, naj bi tak otrok v primeru, da je skrbništvo dodeljeno mami, preživel kar precej kvalitetnega časa s svojim očetom. Po mojem mnenju je deljeno skrbništvo edini pravi odgovor. Ker v končni fazi sta šla starša narazen zato ker sta ugotovila, da bo precej bolje, če ne bosta več živela skupaj. In mene vedno presenetijo debate (po forumih, na pijačah, ma kjerkoli), koliko katera mamica dobi preživnine in kako se trudi, da bi bil otrok čimmanj pri očetu. Verjamem, da je mamici težje se za par dni ločit od dojenčka, starega 6,7,8 mesecev, kot pa očetu, ampak tudi oče ima vso pravico do otroka, je njegov, in tudi on mu bo veliko v življenju dal. Je res, da so naša sodišča skoraj standarizirana, da otrok avtomatsko (marsikdaj mogoče celo neuporavičeno user posted image ) pripada mami, in očetu se milostno naloži, da lahko otroka vidi 1x na 14dni v zameno za tistih 200,300€ (ali več, ali manj) preživnine. Če pogledam na svojega in otroke svojih bližnjih (prijateljic, sorodnikov) v veliki večini tako uživajo z očeti, da srčno dvomim, da si ne bi (v primeru, da bi bila ločena) želela, da otrok preživi tudi del tedenskega prostega časa s svojim očkom.

(odgovor članu Pinkyca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.8.2011 13:41:38   
Tutan
Aha, malo sem zabluzila user posted image V glavnem v primeru dojenčka, recimo 3x na teden po 4,5h? Pa na vsake 14dni naj prespi pri očku vsaj en dan. Ko bo pa otrok večji pa 50-50%. Moje mnenje.

(odgovor članu Tutan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.8.2011 13:51:31   
pety78
Kaj pa vem, sama mora vedeti, koliko je do sedaj sodeloval pri vzgoji in koliko se je pripravljen sam ukvarjati z otrokom.
Dokler bi bila jaz na porodniški, bi ga pustila recimo enkrat na teden za celo popoldne, na željo očeta še kak dan, dva za urco ali dve.
Kasneje pa seveda več.

(odgovor članu Tutan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.8.2011 12:53:32   
Pinkyca
hvala za pomoč, zelo koristne info in nasveti, sem jih posredovala prijateljici, ki je zelo hvaležna in bo sedaj v tem smislu tudi uredila urnik

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?