Taanikaa
|
jutro.. No danes pa jst začnem ..čebelica pridna si,sej si vsak mal prikroji dieto po svoje,pa važno da deluje Nebo pozdravljena tudi tebi,torej si boma delale družbo ...jst sem lani zgubila 13 kil z ločevalno,tudi takrat nisem imela nobenega načrta koliko želim zgubiti,ker priznam šla sem malo skeptična v to,ker nikoli prej nisem imela,niti rabila kakšne diete,vendar mi je po porodu ostalo in tud s sprehodi ni in ni šlo dol niti kilo...potem sem šla na ločevalno bolj za hec kot za res,prvih 11 dni ni šlo nič dol,potem pa naenkrat kr tri kile,pa še dve...in tko so kilce kopnele in stem sem dobila tudi motivacijo za naprej..bila sem tri mesece na ločevalni,grešila fuuul,sem kdaj tud kaj sladkega pojedla,pa nikakor nisem zdržala samo tri obroke na dan,ampak sem skoz jedla vmes kako sadje pa vodnih dnevov sploh nisem imela,kar jih tud zdej ne mislim,ker mislim da nebi zdržala..nebo naj te pomirim,nisem pridobila vse nazaj,smo ga pa v službi zdej 14 dni začeli sračkat s sladkarijami in smo jedli bombone,pa čipse in fuuul gaziranih pijač smo spili in se seveda pozna 2,5kg+...prej je blo tko,da tud če sem kaj jedla sladkarij se ni nič poznalo,zdaj se pa,pa tud po končani ločevalni sem jedla normalno pa se nisem zredila,je pa res da se nekako odvadiš jest nekih prigrizkov,jih enostavno ne potrebuješ več. Evo,cel roman imate zdej za brat ,vagala se bom ob petkih,danes sem imela točno 63 kg,bi bila vesela če bi enih 5 šlo dol vsaj ...sej bo a ne?????
< Sporočilo je popravil Taanikaa -- 27.3.2010 7:08:25 >
|