krtkova
|
čao, srake moje!! včeri sem vas zanemarila, ker sva šla z mojim na izlet. Naprej v Piran, avto dati oprat (midva sva pogruntala, da je tam ceneje pranje avta (notri in zunaj), pa še parkinga ne plačava. Vmes greva pač na kavo). Potem sva šla pa še do frendov ki so naju povabili na kosilo v Umag. Blo je tko lepooooo!!! Pa toplooooo!!! Sam mene je čist ubilo, ko sva hodila najprej v Piran dol (pralnica je namreč še nad obzidje, pokopališčem...), pol pa nazaj gor, pol pa še v Umagu po ravne kr nekaj časa. Ta sramna kost in v bisvtu cela medenica me tko boli, da se mi zdi, da mi bo p.... odpadla. Sem zadnjič na MŠ dobila o d fizioterapevtke telefonsko, kam naj se naročim - pa je napačna!!! Danes pa sem končno malo bole spala (iz petka na soboto le ene 3 ure, pa še to niti pod razno ne v enem kosu). Potem sva šla pa v center na eno kavo. Zdej je moj zginil na Šmarno, se s frendom zmenil, da gresta tud neki pojest, mene je pa odj.... . Sm bila kar malo užaljena, ampak sej ni panike, sm si skuhala špagete z radičem popečenim. Super dobro je bilo!! bcljka - ha ha, a veš, da sm včeri razmišljala, da kaj pa če si mi kaj zamerila,ko sem te hecala, da če ti bo všeč, da se bo skoz tvoje ime vidlo in so totalno hepi, ko sm vidla, da si vzela vse tko, kot je bilo mišljeno - kot šalo!!! HVALA!!!! Všeč mi je, da me že tok poznaš, da veš, da se šalim!! Srake - glede srečanja bi nekaj predlagala. Vse vemo, da je naša Zvezdici v kar precej nezavidljivi situaciji. In ker si zagotovo vse želimo, da se nam pridruži bi predlagala, da naj vseeno pride in da bomo na koncu račun enostavno razdelile med toliko oseb kot nas bo, minus ona. In mislim, da ne bo nobene pobralo, če jo počastimo. Nikoli namreč ne vemo, kdaj bomo me imele kakršnekoli težave, zagate,,...... in nam bo ko drug pomagal. Zato; Zvezdici, naj ti ne bo, prosim lepo, nič nerodno (čeprav mi je jasno, da ti bo, pa naj še tok nakladam), prosim PRIDI V AZURJA!!!! Zelo te bomo vesele, želimo si, da se podružiš z nami in da se skupaj nasmejimo. Cojkin predlog ni bil kar tako, sem prepričana, da ga je popolnoma resno mislila. In ne jemlji tega kot ....kaj pa vem kaj,...ampak kot to, da smo me pač tukaj ene srake, ki se mamo rade, k smo se ful zaštekale in bomo prijateljstva zagotovo ohranjale še dolgo!!!! PRIDI!!!!