Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanska porodnišnica 13.10.2005 13:11:35
|
|
|
|
Urša
|
Jst sm bla 1x, na morfologiji pri dr. Cerarju, sm dobila napotnico, ker moja G ni dobro vsega vidla.
|
|
RE: ljubljanska porodnišnica 13.10.2005 14:09:06
|
|
|
|
mml
|
Jaz hodim na vse UZ preglede in tudi ostale preglede v ljubljansko porodnišnico.
|
|
RE: ljubljanska porodnišnica 13.10.2005 18:17:36
|
|
|
|
Anonimen
|
A mi lahko zaupate če pregled z UZ posnamejo na CD ali dobiš samo slikice? Jaz namreč moram 25/10 na kontrolni UZ, ker morfologija ni bila dobro narejena in g. ni bila zadovoljna.
|
|
|
|
RE: ljubljanska porodnišnica 13.10.2005 18:35:08
|
|
|
|
anajmad
|
Ja posnamejo,ni problem.Samo odvisno,na katerga dohtarja naletiš. en lp D.
|
|
RE: ljubljanska porodnišnica 13.10.2005 18:48:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Kateri zdravniki pa ti posnamejo, če mogoče veš?
|
|
|
|
RE: ljubljanska porodnišnica 20.10.2005 14:06:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Ali mogoče katera ve ali naročujejo pri UZ na uro (npr. jaz imam uro ob 12.15 in me zanima ali se držijo teh ur ali vsem postavijo isto uro)?
|
|
|
|
RE: ljubljanska porodnišnica 20.10.2005 14:11:51
|
|
|
|
mml
|
Naročajo na 15 ali 20 minut, ne vem čisto natančno, samo ne se preveč zanašat na točnost...jaz sem bila v torek naročena ob 11.50, na vrsti sem bila ob 12.30 ali nekaj takega. Se mi je pa že tudi zgodilo, da se še nisem dobro vsedla in sem bila že na vrsti. Odvisno od tega koliko dela ima zdravnik na oddelku in ali lahko točno ob uri začne tudi z UZ in seveda, če vmes ne pride kaj nepredvidenega. Aja ...še to...najprej se oglasiš v pritličju na sprejemu, da ti naredijo nalepke, potem imaš pa lahko UZ v pritličju ali pa v 4. nadstropju, odvisno od zdravnika. Za ureditev vseh administrativnih stvari je smiselno, da prideš ene 15 minut pred naročeno uro. Pa računaj še na probleme pri isaknju parkirnega prostora, če boš z avtom.
< Sporočilo je popravil mml -- 20.10.2005 14:13:07 >
|
|
RE: ljubljanska porodnišnica 20.10.2005 14:22:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala za odgovore. Glede sprejema mi je povedala že sestra po telefonu, ko sem se naročala. Glede ur me je predvsem zanimalo zato, da vidim koliko časa bom v Ljubljani. Hvala bogu pa ne grem z avtom,ampak z vlakom, tako da bom itak verjetno kakšne pol ure prej tam.
|
|
|
|
RE: ljubljanska porodnišnica 20.10.2005 14:24:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Upam le, da bo kakšen prijazen zdravnik oz. ginekolog, ki bi najinega posnel na CD. Aja, koliko prej pa je treba povedati, da želiš posnetek na CD?
|
|
|
|
RE: ljubljanska porodnišnica 20.10.2005 21:00:56
|
|
|
|
Pajaca
|
Jaz sem bila že 3x na UZ pri Cerarju in najmanj sem čakala 2 uri, največ pa 4. Tko da se kar pripravi na čakanje, čeprav lahko te preseneti in pri de točno.
|
|
|
|
RE: ljubljanska porodnišnica 20.10.2005 21:24:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Uff, si se pa načakala. Upam, da bodo v torek delali tako kot je treba. Res pa je, da nikoli ne veš.
|
|
|
|
RE: ljubljanska porodnišnica 21.10.2005 8:44:09
|
|
|
|
Urša
|
Tud jst sm čakala pri dr. Cerarju 2 uri pa pol.
|
|
RE: ljubljanska porodnišnica 21.10.2005 14:33:37
|
|
|
|
mml
|
Ob torkih deltaa UZ v 4. nadstropju dr. Šajina in dr. Pošenjak, za pritličje pa ne vem. Jaz hodim k Šajini in nikoli nisem čakala več kot 1 uro, pa čeprav se mi že to zdi veliko
|
|
RE: ljubljanska porodnišnica 21.10.2005 20:56:32
|
|
|
|
Anonimen
|
O super. Mi je sestra že pri naročanju rekla za UZ v 4. nadstropju. Za tistega v pritličju mi sploh ni nič omenila. Tako, da izgleda, da ga bom imela v 4. nadstropju.
|
|
|
|
RE: ljubljanska porodnišnica 21.10.2005 21:58:24
|
|
|
|
Pajaca
|
hm... enkrat sem bila pri cerarju v 4 nadstropju in 2x v pritličju. v pondelk mam pa naslednjič uz, upam, da me tokrat preseneti in ne bom veliko čakala. ha ha ha
|
|
|
|
RE: ljubljanska porodnišnica 31.10.2005 22:15:04
|
|
|
|
KODA
|
Moj rekord čakanja:od10h,ko sem bila naročena-ven iz porodnišnice pa sem šla ob 15.30.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajalZaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?