Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljančanke-prosim za uslugo 21.6.2009 23:02:40
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj rabiš?
|
|
|
|
RE: ljubljančanke-prosim za uslugo 21.6.2009 23:07:41
|
|
|
|
maja&m
|
hi hi, spet ti. Mi pa že ful veliko pomagaš Mah sem zadnjič kupila hčeri ene opanke, pa so ji premale. Pa sem šla v Ce, da bi mi jih zamenjali, pa jih nimajo. Kaj drugega pa mi ne morejo dati (da je preveč zakomplicirano). Da pa bi samo zaradi tega šla v Lj Pa sem mislila, če je katera dobra duša, da ji jaz pošljem te nesrečne opanke (z računom seveda), pa bi mi jih zamenjala
|
|
|
|
RE: ljubljančanke-prosim za uslugo 21.6.2009 23:12:38
|
|
|
|
Anonimen
|
najprej se v lj pozanimaj, ali imajo številko opank, da mi ne boš zastonj pošiljala, potem jih pa ne bodo imeli niti v lj. če jih imajo, prosi, da ti dajo na stran, pa povej, kako in kaj, ker ponavadi za isti dan rezervirajo.
|
|
|
|
RE: ljubljančanke-prosim za uslugo 21.6.2009 23:17:22
|
|
|
|
maja&m
|
aha, ok bom. Ja če pa jih ne bodo imeli, se bom pa zmenla za dobropis ali bone. Hvala, ti jutri sporočim.
|
|
|
|
RE: ljubljančanke-prosim za uslugo 21.6.2009 23:26:41
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja&m Mah sem zadnjič kupila hčeri ene opanke, pa so ji premale. Pa sem šla v Ce, da bi mi jih zamenjali, pa jih nimajo. Kaj drugega pa mi ne morejo dati (da je preveč zakomplicirano). Kaj so smotani!?! Ali pa je prodajalka nesposobna... Kar imam jz izkušnje z mass-om so bili vedno ustrežljivi in prijazni - če sem rabila zamenjat za pravo številko so sami poklicali okrog in mi v roku 2-eh dni priskrbeli številko (in barvo). Enkrat sem si zaželela enih čevljev, katerih barvo in številko so imeli samo v 1 samcati masovi trgovini na drugem koncu Slovenije nekje (ne vem več kje), čez dva dni so bili že v "moji" massovi trgovini (Lesce). Enkrat sem pa na Čopovi ugledala ene čevlje, kupiti pa sem jih hotela v Lescah - jih niso imeli - poklicala v Lj. (na Čopovo) in naslednji dan so bile v trgovini v Lescah. Ma še takoj me je na mobitel poklicala, ko so jih dobili...Tako da, če je prodajalec OK se čist vse da zmenit.
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?