juniorka
|
bolj kot za vprašanje iz naslova gre tukaj za : zveza-vztrajat ali ne in tudi na to vprašanje si že sama odgovorila, ko si napisala, da ti je drugače s partnerjem kar lepo!? Ne vem, ali gre za finančno varnost ali pa kaj podobnega, ker iz lastnih izkušenj vem, da ljubimca ne načrtuješ, ampak se zgodi!! In ko se zgodi, veš, da partnerja pravzaprav ne ljubiš,saj ga imaš rad, ti ni vseeno, pa navajenost, udobje...ampak to ni dovolj za srečno vezo... Jaz sem to ugotovila in vezo takoj prekinila, po treh letih, ker vem, da drugače partnerja ne bi prevarala, če bi blo res to pravo...nisem pa prekinila zato, ker bi se zaljubila v "ljubimca" in da bi bla z njim..ne, se ni zgodilo... No, tega je že kar dolgo, zdaj sem poročena in mojega moža ljubi, tudi ko njemu ni do spolnih odnosov... takrat pa sama zase poskrbim, če je sila ! Torej, pogovori se s svojim, povej mu, da si želiš več pozornosti, ker se počutiš neželjeno- mislim da je tu vzrok, pozabi na ljubimca in pretehtaj svojo vezo, želiš nadaljevat ali končat? Vse je odvisno od želja obeh.... Pa veliko sreče!
|