|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ljubimec da ali ne?
7.2.2007 13:13:47   
Anonimen
Jaz pa zadnje čase veliko premišljujem o ljubimcu. Problem je v tem da je mojemu partnerju zelo redko do sex-a ali pa ima vedno kakšen izgovor, kot: boli ga glava, je utrujen od dela, jutri mora zgodaj vstat, preobremenjen, skrat skoz nekaj. Pa tudi ko je ni to to. Drugače se razumema kar dobro. Ampak jaz si čedalje bolje želim drugačen sex, ali pa se spominjam kakšnega prejšnjega; zato razmišljam o ljubimcu. Ne pomaga tudi nobeden pogovor, kar sem že prevečkrat to nardila; in to traja že vsa leta. Pričela sem si dopisovat z enim, ampak ko pride do tega da bi morala na kavo, kar najdem nek izgovor - bojim se da ne bo dolgo tako in da bo iz te kave kasneje kaj več. Hm, kaj mi svetujete, kaj naj nardim.
Pozdrav.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ljubimec da ali ne?
7.2.2007 13:18:47   
Anonimen
Ja če ti tako paše in če si pripravljena tvegat vajino zvezo, potem kar daj.Srečno!
Mislim, da bi bilo bolje, če bi se prej pogovorila o vajinem seksu, predno narediš tako neumnost.

< Sporočilo je popravil nati -- 7.2.2007 13:19:12 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
7.2.2007 13:21:33   
NEVA-1
Jasno, ti kar...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.2.2007 13:25:51   
Anonimen
Ne razumem.Praviš,da se bojiš,da bo s tistim,ki bi šla na kavo ratalo kaj več,po drugi strani si pa želiš ljubimca.
A si takšen človek,da bi od ljubimca prihajala domov k možu še vsa dišeča po drugem? To ne more vsak.
To pomeni,da bi si vsak moški,ki ima doma ženo,ki je večkrat utrujena in jo boli glava poiskal ljubicouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
7.2.2007 13:27:48   
Anonimen
To pomeni,da bi si vsak moški,ki ima doma ženo,ki je večkrat utrujena in jo boli glava poiskal ljubico

Najbrž je to mislila ja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
7.2.2007 13:31:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

- bojim se da ne bo dolgo tako in da bo iz te kave kasneje kaj več. Hm, kaj mi svetujete, kaj naj nardim.
Pozdrav.

Jaz pa mislim da če se pač odločiš za ljubimca moreš to vzet v zakup-da bo kdaj kej več. Sploh če si tak človek da se hitro navežeš. Jaz osebno nebi mogla, ti se pa sama odloči. Veš pa da s tem tvegaš sedanjo vezo ne? To treba pač vzet v zakup.

Jaz ti svetujem nakup vibratorja!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
7.2.2007 13:39:59   
Ivi33
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Jaz ti svetujem nakup vibratorja!user posted image

Jaz tudi. Kaj pa kakšna sprememba okolja, pa kakšna knjiga s slikcami ... Mogoče bi poskusila še s čim podobnim.

Če pa je mogoče v vajini zvezi kakšen otrok "vmes",
pol pa je po moje še 100X bolj za razmislit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.2.2007 13:43:43   
BLAŽIKA
Če v vajini zvezi ni otroka in, če se z partnerjem ne da pogovoriti in stvari razčistiti, posebaj, če se to vleče že lep čas ali leta, potem bi morala premisliti, če je sploh ta zveza prava in če se vidiš v njej še naprej vsa leta???

(odgovor članu Ivi33)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.2.2007 13:45:41   
Anonimen
ne sem proti. če ti je v vezi tako hudo da moraš svoje kakršne koli potrebe zadovoljevat drugje je čas da se osvobodiš in začneš na novo. na dveh stolih naenkrat se ne da sedet

(odgovor članu BLAŽIKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
7.2.2007 13:58:40   
FLASK_A
user posted image user posted image user posted image user posted image  Kaj je z ljudmi??? Če ti ne paše bit z njim, pejt drugam- zakaj morš glih varat (al bo tvoj za to vedel- kao imata odprto zvezouser posted image user posted image user posted image )??? Mislim, res mi grejo dlake pokonci ko kaj takega slišimuser posted image  

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.2.2007 14:11:37   
kalbo
Sam poglejte se babnice. Me je kar groza, kakšna dvojna merila. Če bi moški napisal zgornji sestavek bi prišlo do vsesplošnega zgražanja. Toliko o enakopravnosti.

Anonimna, če ti s tvojim ni, ga pusti, pol pa seksaj z dvajsetimi naenkrat, če hočeš.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.2.2007 14:13:57   
Anonimen
Take stvari se slej ko prej razvejo. Si pripravljena nosit posledice? Si sploh razmislila o njih? In veš, da pravzaprav nisi edina, ki jih boš nosila? Ni moj namen obsojat, sploh ne, samo resnično dobro premisli, kaj bo to vse potegnilo za sabo. Da ne boš, ko bo že prepozno, ugotovila, da ni bilo vredno.

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
7.2.2007 14:17:49   
Felicity
Reči svojemu dragemu "Če ne bova večkrat sexala, si bom piskala ljubimca. Ti je prav?"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.2.2007 14:18:23   
Anonimen
Sam poglejte se babnice. Me je kar groza, kakšna dvojna merila. Če bi moški napisal zgornji sestavek bi prišlo do vsesplošnega zgražanja. Toliko o enakopravnosti.

Kakor kakšna.user posted image  Sej maš prav, pusti naj ga, potem naj se pa goni s 1000 moškimi.

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
7.2.2007 14:57:16   
juniorka
bolj kot za vprašanje iz naslova gre tukaj za : zveza-vztrajat ali ne in tudi na to vprašanje si že sama odgovorila, ko si napisala, da ti je drugače s partnerjem kar lepo!? Ne vem, ali gre za finančno varnost ali pa kaj podobnega, ker iz lastnih izkušenj vem, da ljubimca ne načrtuješ, ampak se zgodi!! In ko se zgodi, veš, da partnerja pravzaprav ne ljubiš,saj ga imaš rad, ti ni vseeno, pa navajenost, udobje...ampak to ni dovolj za srečno vezo...
Jaz sem to ugotovila in vezo takoj prekinila, po treh letih, ker vem, da drugače partnerja ne bi prevarala, če bi blo res to pravo...nisem pa prekinila zato, ker bi se zaljubila v "ljubimca" in da bi bla z njim..ne, se ni zgodilo... No, tega je že kar dolgo, zdaj sem poročena in mojega moža ljubi, tudi ko njemu ni do spolnih odnosov... takrat pa sama zase poskrbim, če je silauser posted image !

Torej, pogovori se s svojim, povej mu, da si želiš več pozornosti, ker se počutiš neželjeno- mislim da je tu vzrok, pozabi na ljubimca in pretehtaj svojo vezo, želiš nadaljevat ali končat? Vse je odvisno od želja obeh....
Pa veliko sreče!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
7.2.2007 14:58:42   
Anonimen
en nas spet nateguje al kako? 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
7.2.2007 15:17:42   
romy
Najprej me zanima, če imata otroka??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
7.2.2007 17:09:52   
Moyca_
IZVIRNO SPOROČILO: BLAŽIKA

Če v vajini zvezi ni otroka in, če se z partnerjem ne da pogovoriti in stvari razčistiti, posebaj, če se to vleče že lep čas ali leta, potem bi morala premisliti, če je sploh ta zveza prava in če se vidiš v njej še naprej vsa leta???

se podpišem pod to

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 18
7.2.2007 17:10:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Jaz pa zadnje čase veliko premišljujem o ljubimcu. Problem je v tem da je mojemu partnerju zelo redko do sex-a ali pa ima vedno kakšen izgovor, kot: boli ga glava, je utrujen od dela, jutri mora zgodaj vstat, preobremenjen, skrat skoz nekaj. Pa tudi ko je ni to to. Drugače se razumema kar dobro. Ampak jaz si čedalje bolje želim drugačen sex, ali pa se spominjam kakšnega prejšnjega; zato razmišljam o ljubimcu. Ne pomaga tudi nobeden pogovor, kar sem že prevečkrat to nardila; in to traja že vsa leta. Pričela sem si dopisovat z enim, ampak ko pride do tega da bi morala na kavo, kar najdem nek izgovor - bojim se da ne bo dolgo tako in da bo iz te kave kasneje kaj več. Hm, kaj mi svetujete, kaj naj nardim.
Pozdrav.

DA, DA, DA, DA... samo pazi, ker ko greš z nekom v posteljo ga nepozabiš!!!!Vsaj jaz sem takšna user posted image user posted image  imamo drugačno zgodbo ampak isti problem, samo da jaz sem se v ljubimca zaljubila (medtem ko mojega ljubim), in kaj sedaj ljubimcu težim, on me ma pa že pouno rit, dokler sem bila tiho je bilo svewtovno, tudi veliko veliko sva se pogovarjala, zdaj pa se me izgobauser posted image , mah kaj čem

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
11.2.2007 21:43:44   
Abby
Fuj in fej. Res, če bi dedec spraševal to isto, bi vse pop... čez njega. A je med vama s partnerjem samo seks, pa nil drugega, da ti ni mar, koliko bi ga prizadela. Dobro, mogoče tudi njemu ni mar, kdo vse tebe poriva, in če je pameten, mu res ni. Ne vem, kaj sploh iščeš pri njem, če ti očitno ni več do njega. Itak si pa največjo prevaro že storila, ko si se čustveno zapletla z drugim moškim.

Aja, na kaj se nanaša uvodni stavek? Na to, da lahko tako brezčutno in preračunljivo sprašuješ o načrtovanem skoku čez plot kopico tujk.

MAJA 8.4.2002
FILIP 4.3.2005

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
11.2.2007 21:46:29   
koala

IZVIRNO SPOROČILO: LARA

ne sem proti. če ti je v vezi tako hudo da moraš svoje kakršne koli potrebe zadovoljevat drugje je čas da se osvobodiš in začneš na novo. na dveh stolih naenkrat se ne da sedet

Podpis......

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
11.2.2007 21:47:16   
Marogica
Prva(i) Anonimen- tebi pa je dolgčas, ne?

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Abby)
Neposredna povezava do sporočila: 22
11.2.2007 21:54:50   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica
Prva(i) Anonimen- tebi pa je dolgčas, ne?

Ja, seveda - zato pa sprašuje po ljubimcu!

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 23
11.2.2007 22:55:51   
freha
se ne splača reskirat živce
al ga pust pa novga najt,
al pa nabav vibrator!
po moje so ljubimci same komplikacije.
zresn se, ker po možnosti imajo kaki
radodajci še SPB!

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 24
13.2.2007 11:19:22   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: LARA

Se podpišem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?