|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ljubezen in strah
19.10.2007 17:23:32   
Anonimen
lp
Sploh ne vem kako in kje naj začnem.
Imam fanta, ki me ima neizmerno rad(vsaj tako mi pravi), ki bi zame naredil vse. Res, da mi doma pomaga vse postorit, samo kaj ko mi potem kar naprej meče pod nos, da je to in tisto naredil namesto mene, da pač meni ni bilo treba toliko narediti sama. Nimam rada, da če mi nekdo pomaga, da mi potem kar naprej ponavlja, kaj vse je naredil namesto mene.
Če ni v službi pa ima druga opravila, kje hodi nimam pojma.Jaz pa grem v službo iz službe v vrtec po otroka in domol.Hitro spreoblečem otroka, ga zamotim, skuham nekaj za kosilo se najemo in smo spet na začetku. 
Oba sva kadilca in v stanovanju ne kadimo(nihče - tudi če imamo obisk). Na cigaret hodiva v garažo.Bistvo kar želim povedati je; da ga vprašam če lahko grem na cigaret(vedno ga za vse vprašam), on odgovori, da lahko. Ko pridem nazaj mi že začne pridigati, kako dolgo sem bila na cigaretu, kaj sem počela tako dolgo v garaži ( imava stanovanje nad mojimi starši, tako da nimamo čisto svoje hiše). Če pridem iz službe kasnej kot ponavadi(do službe imam dobrih 8 km) zopet isto kje sem bila tako dolgo(gre za 5 min. gor dol).
Sedaj sta šla z otrokom malo ven in sem hitro skočila na računalnik, da poskusim nekaj na htrco napisati, ker vem da bo spet isto vprašanje, kaj spet počnem.
Nevem sem mogoče napisala same slabe stvari, ker dobrih je bolj malo, saj bi se jih našlo pa kaj ko mi vedno kar naprej ponavlja, saj sem ti pa to naredil, pa tisto kupil, pa tja sem šel in še, in še ...
Tudi jaz imam napake, saj jih imamo vsi. Nihče ni popolen, vendar pa kar je preveč, je pa res preveč.

Kaj naj storim? Prosim svetujte mi? Sem mogoče jaz kriva?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ljubezen in strah
19.10.2007 17:30:40   
daddy
Pa ne, no ...... a res ga vprašaš, če lahko greš na cigaret? In on ti dovoli ali pa ne? A res res?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.10.2007 17:32:19   
Anonimen
Kaj zdaj naslov pomeni? Da te je strah kam it, al zamudit domov?

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
19.10.2007 17:37:18   
Anonimen
In ti temu praviš, da te ima neizmerno rad? To ljubezen ti kaže na čuden način user posted image

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
19.10.2007 17:51:00   
*alja*
Pa kaj to se tudi dogaja da mora ženska vprašat za dovoljenje kam lahko gre?

Postavi se zase in za svoje življenje! Če bi te ljubil ti tega nebi počel, tak da trikrat premisli kako naprej!

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.10.2007 18:07:46   
Naja30
Te pa ima na vajetih! Da ga vprašaš, če lahko greš na čik? Zakaj pa? A da bo medtem pogledal na otroka? Ni mi jasno.user posted image

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.10.2007 18:08:56   
hariba
Upam, da ti ga ni treba vprašat, če lahko greš na wc. On te nima rad, on je posesiven, on se te lasti, ja strah pa ga je verjetno da bi te izgubil, ker težko bo še našel takšno ubogljivo žensko. Pa postavi se vendar zase, saj nisi več otrok, izbori si svobodo, ki ti pripada. Pa ti njemu naslednič, ko bo šel na čik reči, da ne sme, ker te ni vprašal.

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.10.2007 18:10:51   
piščanc
ko te naslednjič vpraša kar ti ni všeč mu zabrusi nazaj, kaj hudiča ga to moti, pa se spričkajta. postavi se zase, povej mu da te to moti. in to je vse. saj ni tako grozno. enkrat se boš morala zavesti, da nisi več otrok (pa čeprav še živiš doma in imaš nadzirajočega partnerja) in določiti svoje meje.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.10.2007 18:12:26   
Anonimen
Tale odnos mi ne deluje glih zdravo. Tip te očitno bolezensko mora met pod kontrolo in tebe to utesnjuje, mori. Kaj boš pa naredila, se moraš pa sama odločit. Jaz ne bi mogla tako živet. Sklepam pa, da se ga bojiš.

(odgovor članu *alja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
19.10.2007 18:14:24   
sneška_
Tale tvoj fant nima vse pošlihtano v glavi tako kot treba.Definitivno.

Najdojenček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.10.2007 18:18:19   
natasaom
tud jest sem imela takega idiota.na srečo nisva imela otroka-sam hišo sva naredila..mene je njegova mat štopala kdaj sem prišla iz službe,kdaj iz trgovine,kdaj sem vstala.....mah sem 1x spokala in šla!
pol sem pa dihala svobodo 5 let..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.10.2007 19:43:02   
Anonimen
Kot prvo....tebi narediuser posted image
Če posesa stanovanje ga posesa tebi? Al posesa ker pač tud on tam živi in to naredi zase, zate in za otroka da ne živite v svinariji?
A je gospod v hotelu, ti pa njegova služabnica in k je tko dobr ti pomagauser posted image
Prvo si to razpucaj v glavi in nehaj govorit da ti pomaga k pol on to tko jemlje, logično, če ti to govoriš!

Drugo....sprašuješ če greš lahk na čikuser posted image
A je tvoj gazda on? Postav se preden in reč da greš na čik! Brez vprašaja za stavkom. Moj bog....

Tretje....napiš na list vse kar ti nardiš v enem dnevu....čist vse....pospraviš z mize, previješ otroka, si v službi, skuhaš kavo in kosilo, pometeš, se igraš z otrokom, ....vse. Pol pa napiš še na en list kar on nardi.
Pol mu pa ta dva lista serviraj namest večerje in pejd vn s prjatlco na pivo.

Aja pa k te naslednjič vpraša kje hudiča si bila če boš par sekund zamudila mu rec da si normalnga dedca iskala. Papak....

Postav se zase madona! Itak da te vsi vrtijo okul prsta in se znašajo na teb če jim pa dovoliš!

(odgovor članu natasaom)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
19.10.2007 19:44:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Nevem sem mogoče napisala same slabe stvari, ker dobrih je bolj malo, saj bi se jih našlo pa kaj ko mi vedno kar naprej ponavlja, saj sem ti pa to naredil, pa tisto kupil, pa tja sem šel in še, in še ...

Kaj naj storim? Prosim svetujte mi?

Kaj pa ti vidiš, da bi lahko naredila? Tri možnosti, npr..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
19.10.2007 21:20:06   
Stefka
Se popolnoma strinjam s karin24. Postavi se zase, punca!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.10.2007 21:30:54   
mami_miki
potem te nima tako zares rad, če ti vse naprej meče, kaj stori zate...mislim, zakaj ga pa sprašuješ če bi kaj rada? a če greš na wc tud?sorry, ampak s tem ko ga sprašuješ, ravno to počneš, da ti vse naprej meče...mogoče pa bi mogla tud ti kaj naredit...mogoče pa res vse on dela...če bi res jaz vseeeee mogla, bi mi tud šloo na živce....razen če delaš iz LJUBEZNI...potem vse nardiš, ne da zahtevaš zahvalo ali ne da mečeš naprej...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   [Brisano sporočilo]
21.10.2007 17:01:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
22.10.2007 8:39:48   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Kot prvo....tebi narediuser posted image
Če posesa stanovanje ga posesa tebi? Al posesa ker pač tud on tam živi in to naredi zase, zate in za otroka da ne živite v svinariji?
A je gospod v hotelu, ti pa njegova služabnica in k je tko dobr ti pomagauser posted image
Prvo si to razpucaj v glavi in nehaj govorit da ti pomaga k pol on to tko jemlje, logično, če ti to govoriš!

Drugo....sprašuješ če greš lahk na čikuser posted image
A je tvoj gazda on? Postav se preden in reč da greš na čik! Brez vprašaja za stavkom. Moj bog....

Tretje....napiš na list vse kar ti nardiš v enem dnevu....čist vse....pospraviš z mize, previješ otroka, si v službi, skuhaš kavo in kosilo, pometeš, se igraš z otrokom, ....vse. Pol pa napiš še na en list kar on nardi.
Pol mu pa ta dva lista serviraj namest večerje in pejd vn s prjatlco na pivo.

Aja pa k te naslednjič vpraša kje hudiča si bila če boš par sekund zamudila mu rec da si normalnga dedca iskala. Papak....

Postav se zase madona! Itak da te vsi vrtijo okul prsta in se znašajo na teb če jim pa dovoliš!

Itak. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
22.10.2007 10:39:36   
mojamura
draga moja anonimna!

posesivnost ni bila nikoli ljubezen in tvoj partner ima ta dva pojma zamešana. Kot drugo imaš ti zelo malo samozavesti, če ga vse nonstop sprašuješ za dovoljenje (si polnoletna, on ni tvoj foter...ipd)
kot tretje si po eni strani malo sama kriva za tako ravnanje do tebe. Kot so že prej omenile, če on počisti kaj počisti ne zaradi tebe ampak zaradi vseh vas! in zaveži mu enkrat jezik, da če živite vsi v tem stanovanju bo tudi vsak nekaj prispeval po svojih močeh. Nisi tui tu sužnja da boš za vsemi pucala!

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
22.10.2007 22:06:43   
Marogica
ANonimna, on ni tvoj oče, da ga moraš za vsak pasji drek vprašat, če nekaj lahko ali ne. On je tvoj partner! Tega se začni zavedat. In kot je že Karin24 napisala, vse kar naredi ne naredi za tebe, temveč najbrž najprej za sebe in seveda za celo družino. Tako kot ti. Zato se ljubezenski odnos imenuje PARTNERSKI odnos, v katerem bi naj oba funkcionirala kot (enakovredna) partnerja. Pri vama očitno ni tako.

Praviš, da si napisala slabe stvari, ki jih je bolj malo. Tu ne gre za kvantiteto, temveč "kvaliteto". In teh bore malo slabih stvari je prekleto odločujočih za zdrav partnerski odnos...ki ga na žalost vidva nimata.

Tvoj tip je ljubosumnež in egoist prve klase.

Tu ne vidim "normalne" ljubezni, pa tudi strahu ne. Bolj vidim tvojo odvisnost in njegov egoizem. Ta dva se ponavadi v takšnih odnosih super "dopolnjujeta" in to leta in leta.

Upam, da boš lahko ob prvi priliki zopet na račinalniku, če ti bo tvoj "partner" to dovolil in preberi si odgovore in se zamisli...

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
22.10.2007 23:28:43   
nicnic
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Imam fanta, ki me ima neizmerno rad(vsaj tako mi pravi), ki bi zame naredil vse.

No, v prebranem te neizmerne ljubezni nekako nisem začutila.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Odločitev za nakup novega vozička
endrina

Kako bi se odločila za nakup novega vozička?

izključno sama, glede na to kaj bi mi bilo všeč (11%)

nikakor ne brez partnerja (48%)

partnerja bi sicer vprašala za mnenje, končna odločitev pa bi bila moja (34%)

za mnenje bi vprašala kolegice (5%)

za mnenje bi vprašala starše (1%)

Število vseh glasov: 320

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!