Anonimen
|
lp Sploh ne vem kako in kje naj začnem. Imam fanta, ki me ima neizmerno rad(vsaj tako mi pravi), ki bi zame naredil vse. Res, da mi doma pomaga vse postorit, samo kaj ko mi potem kar naprej meče pod nos, da je to in tisto naredil namesto mene, da pač meni ni bilo treba toliko narediti sama. Nimam rada, da če mi nekdo pomaga, da mi potem kar naprej ponavlja, kaj vse je naredil namesto mene. Če ni v službi pa ima druga opravila, kje hodi nimam pojma.Jaz pa grem v službo iz službe v vrtec po otroka in domol.Hitro spreoblečem otroka, ga zamotim, skuham nekaj za kosilo se najemo in smo spet na začetku. Oba sva kadilca in v stanovanju ne kadimo(nihče - tudi če imamo obisk). Na cigaret hodiva v garažo.Bistvo kar želim povedati je; da ga vprašam če lahko grem na cigaret(vedno ga za vse vprašam), on odgovori, da lahko. Ko pridem nazaj mi že začne pridigati, kako dolgo sem bila na cigaretu, kaj sem počela tako dolgo v garaži ( imava stanovanje nad mojimi starši, tako da nimamo čisto svoje hiše). Če pridem iz službe kasnej kot ponavadi(do službe imam dobrih 8 km) zopet isto kje sem bila tako dolgo(gre za 5 min. gor dol). Sedaj sta šla z otrokom malo ven in sem hitro skočila na računalnik, da poskusim nekaj na htrco napisati, ker vem da bo spet isto vprašanje, kaj spet počnem. Nevem sem mogoče napisala same slabe stvari, ker dobrih je bolj malo, saj bi se jih našlo pa kaj ko mi vedno kar naprej ponavlja, saj sem ti pa to naredil, pa tisto kupil, pa tja sem šel in še, in še ... Tudi jaz imam napake, saj jih imamo vsi. Nihče ni popolen, vendar pa kar je preveč, je pa res preveč. Kaj naj storim? Prosim svetujte mi? Sem mogoče jaz kriva?
|