|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ljubezen
7.5.2007 17:28:54   
Anonimen
Pravijo da ko mine erotična privlačnost in si s partnerjem samo želiš biti čimveč skupaj, veza preide v ljubezen...

Se še spomnite tega občutkauser posted image ?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ljubezen
7.5.2007 17:48:07   
Anonimen
Katerega občutka misliš?Ljubezni, zaljubljenosti, privlačnosti?

Ne vem, no, meni je moj user posted image  še vedno neskončno privlačen, pa vanj nisem zaljubljena, vsaj ne v smislu tiste prve zaljubljenosti, s katero se začne večina vez. Se pa zaljubljenosti spomnim, če to misliš. Ampak mi je sedaj lepše.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
7.5.2007 17:51:46   
Anonimen
Druga faza je boljša kot prva, ker če nebi bila bi bilo med nama nekaj narobe....Je pa blo res luštno, ko sem vsak dan čakala kdaj ga bom videla in sem hotela ves čas na njemu viset......sedaj pa sediva pred TV in dejansko gledava filmuser posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
7.5.2007 18:40:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pravijo da ko mine erotična privlačnost in si s partnerjem samo želiš biti čimveč skupaj, veza preide v ljubezen...

Se še spomnite tega občutkauser posted image ?

Tole sem pa ze ob petih prebral.. pa se zdej ne vem kaj naj napisem.. ce naj sploh kej.. user posted image   user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
7.5.2007 20:05:43   
Anonimen
Če ti po pravici povem, sva midva glede na to, koliko enih življenjskih stvari sva dala skozi, se vsak dan bolj dopolnjujeva.In posledično najina privlačnost, ljubezen, zaljubljenost samo še kipi, kipi. In sva srečna tako, ker nama je resnično v zadnjem času končno postlano dobesedno z rožicami. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
7.5.2007 21:21:00   
divadana
user posted image nati

TO JE LEPO.....
da se zveza vedno dopolnjuje...  in s tem se dopolnjujejo tudi čustva....

*ljubi nežno kot nebo ljubi zemljo*

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.5.2007 21:34:24   
Sita
In zakaj bi ob prehodu v ljubezen erotična privlačnost morala miniti?

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.5.2007 22:51:10   
ronja
se kar strinjam s predhodniki... Mislim, da je za ljubezen potrebna erotična privlačnost, sicer to ni ljubezen, ampak prijateljstvo ali neke vrste družinska vez, imam rad recimo brata, pa ne bi šla v posteljo z njimuser posted image . Ampak to ne sme bit za fanta, moža, partnerja pač...

Zaljubljenost pa, hehe, meni se zdi, da je to taka stvar, ki malo v valovih prihaja, pa enkrat je en bolj nor, drugič drugi, tretjič pa se oba srečata na vrhu, na dnu, na sredi poti...user posted image Fino je kdaj pogledat kak dober film, pa da se potem o njem lahko pogovarjaš. Fino je pa kdaj tudi komaj čakat, da ga bo konec, da bosta zviznila ven... Samo ni to tako časovno omejeno, se mi zdi... Samo valovi so, enkrat bolj vleče na prijateljstvo in delata skup vsega hudiča, drugič pa mislita samo na to, kje in kdaj bosta lahko sama... Verjetno potem igrajo tu precejšnjo vlogo otroci...

Sem že parkrat mislila napisat, da mi ni jasno, kaj je narobe z mano, ker sem takooooo zaljubljena!!! Po 8 letih... kaj naj, če je pa res?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.5.2007 18:28:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Mislim, da je za ljubezen potrebna erotična privlačnost, sicer to ni ljubezen, ampak prijateljstvo

Ja se strinjam..

A velja tudi obratno mogoce.. da ce je prisotna erotična privlačnost.. pol to ne more bit prijateljstvo?

Sem že parkrat mislila napisat, da mi ni jasno, kaj je narobe z mano, ker sem takooooo zaljubljena!!! Po 8 letih... kaj naj, če je pa res?user posted image

Ja nc posebnega.. he he.. A ves kaj je reku zadnjic en mislec po TV.. star tam nikje okol 60-70 let.. Da se spomni zacetka pubrtete.. in se sprasuje.. kdaj ga bo minila.. user posted image user posted image

Si razbrala svoj problem? user posted image user posted image user posted image user posted image   Joke! brez panike.. :))

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
8.5.2007 18:29:57   
Anonimen
Za ljubzen pa res ni tako pomembna erotična privlačnost.Tudi stari ljudje se imajo radi,pa sigurno niso erotično privlačni.user posted image

< Sporočilo je popravil Dalija -- 8.5.2007 18:32:14 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
8.5.2007 18:35:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dalija

Za ljubzen pa res ni tako pomembna erotična privlačnost.Tudi stari ljudje se imajo radi,pa sigurno niso erotično privlačni.user posted image

nooo... mi po vecini.. nismo se toook stari, da to ne bi bilo pomembno.. :))

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
8.5.2007 18:37:03   
Anonimen
Seveda je tudi privlačnost pomembna,samo če jo ni,ne pomeni,da tudi ljubezni ni.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
8.5.2007 18:41:27   
Anonimen
Naj ne bi pomenilo.. ja.. ampak slej ko prej.. pa ljubezni vec ni.. ce ni vec erotične privlačnosti..

Ljubezen pac ni tolk povezana z drugimi.. ampak bolj s samim seboj.. mogoc..

Erotika pa je povezana z drugimi..

Ehhh... to bi bila zlo dolga debata.. :))) Ni zdej tolk cajta.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
10.5.2007 12:40:27   
baguSka
Naj ne bi pomenilo.. ja.. ampak slej ko prej.. pa ljubezni vec ni.. ce ni vec erotične privlačnosti..

zdej pa mene zanima neki: kaj vi sploh smatrate pod eroticno privlacnost!? samo sex?? ker dejansko tud starejsi, ki niso glih vec spolno aktivni, so se vedno lahko eroticno privlacni... eden drugemu... erotiko itak lahko obravnavamo na vec nacinov...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
10.5.2007 13:00:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dalija

Za ljubezen pa res ni tako pomembna erotična privlačnost.Tudi stari ljudje se imajo radi,pa sigurno niso erotično privlačni.user posted image

Kdo pa pravi da stari ljudje niso privlačniuser posted image . Mogoče nam tamladim res ne, kje pa je pravilo, da si starejši par, ki praznuje zlato poroko ni več privlačen in ne seksa več? A to pomeni da mene moj mož ne bo več niti povohal ko bom šla čez abrahama in obratnouser posted image .

Pa dalo bi se debatirat o tem kaj je za nekoga erotična privlačnost....mojemu so bolj všeč močnejše ženske z malo večjo ritjo in joški. Celulit ga ne ovira pri ničemer in se nikoli ne zgraža nad njim. Trenutno sem user posted image  in se sama sebi zdim strašansko neprivlačna, ona pa pravi da sem lepša kot kadarkoli, ker cela žarim od sreče....
Nekdo drug bi pa rekel da sem debela, da me nebi 2x pogledal......
Moj bi pa točno to rekel za punso, ki ima 50 kg, pa vse tja steremimo....
Kaj je pol erotična privlačnostuser posted image

No, malo sem zašlauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
10.5.2007 15:24:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

zdej pa mene zanima neki: kaj vi sploh smatrate pod eroticno privlacnost!? samo sex?? ker dejansko tud starejsi, ki niso glih vec spolno aktivni, so se vedno lahko eroticno privlacni... eden drugemu... erotiko itak lahko obravnavamo na vec nacinov...

tisto vznemirjenost.. ne samo seks

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
10.5.2007 15:47:43   
baguSka

ce hoces in ce si zelis, ta vznemirjenost lahko traja vecno...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
10.5.2007 15:56:37   
ronja
hihi, tjazi, mi smo še mladi, pa zagovarjamo tisto teorijo, da seks ni vse, ampak vse brez seksa, je nič, a ne?user posted image Mal heca, mal je pa tudi resnice tu not.

Se strinjam, da se imajo stari ljudje radi, se pa tudi strinjam, da ni vsa erotika samo v seksu! In da tudi če ne seksajo (kar niti ni nujno, moj oče ma recimo zdaj kar lepo čez 60 let in spita s punco skup več ko midva zdaj med user posted image ... evo, pa maš!user posted image ), no, pa tudi če tega ni, ostanejo dotiki, pogledi, tisti občutek... Ki vsekakor ni značilen za prijateljstvo... erotika pač...

ja, tjazi, se bojim, da imaš prav, da če je erotika, je prijateljstvo zelo zelo težko izvedljivo. Vsaj po mojih izkušnjah... Z enim takim prijateljem zdaj pričakujeva user posted image , ostali pa niso mogli zdržatuser posted image PO mojih izkušnjah ni šlo, čeprav še vedno upam, da se da, sicer pa bom iz leta v leto baje manj privlačna, torej to ne bo več tak problem za prijateljstva z moškimi, heheuser posted image Vse ma svoje dobre straniuser posted image

se tudi strinjam s srčkom, nam starejši niso všeč, drug drugemu pa verjetno so - saj meni zdaj tudi mulci od 15 let niso ne vem kaj privlačni, takrat so mi pa čisto fajn zgledali... zdaj se mi pa zdi, da jim nekaj manjka, da so še čisti otroci, brez karakterja zarisanega na obrazu,... tudi sestre v domovih za ostarele pravijo, da se kar ornk zaljubljajo... ko pubertetniki...

Dejasko te na človeku erotično ne privlači  samo izgled, ampak je še kup drugih stvari, ki z leti ne izginejo: vonj, smeh, glas, humor, način gibanja, dotik, to, kako te stisne, kako te potolaži, ne vem, 100 stvari je, ki so erotične, te vznemirijo in ti jih leta ne morejo vzet, se mi zdi... Ok, to je spet zelo optimističen pogled na svet, ampak je tako, ni res?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
10.5.2007 17:30:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

ce hoces in ce si zelis, ta vznemirjenost lahko traja vecno...user posted image

Sej tko sem mislu.. user posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
11.5.2007 8:56:28   
Anonimen

ja, tjazi, se bojim, da imaš prav, da če je erotika, je prijateljstvo zelo zelo težko izvedljivo. Vsaj po mojih izkušnjah... Z enim takim prijateljem zdaj pričakujeva user posted image ,

No to je bilo sicer bolj moje vprasanje.. :))

A res.. he he.. z enim taksnim pricakujeta otroka..??  A ni to kul?? user posted image  

Sam.. koncno.. oseba ti mora bit simpaticna.. da si sploh zelis.. da je tvoj prijatelj.. torej simpatija.. erotika.. sta kr blizu skupi..
Sej potem ko cloveka fuul poznas.. ti je itak bolj notranje privlacen.. in ima zlo malo moznosti, da ti kdaj postane neprivlacen..

Neumno se mi zdi.. da z nekom ne bi bil prijatelj.. sam zato, ker mi je hkrati eroticno privlacen.. ker vec je priajteljstvo.. torej obdrzis tisto kar je vec.. a ne?!

< Sporočilo je popravil Tjazy -- 11.5.2007 8:57:24 >

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
11.5.2007 14:05:32   
ronja
Ja, to vprašanje sem si tudi sama dostikrat postavljala, pa nikakor nisem hotela priznat, da izkušnje drugač kažejo... Mogoče če je erotika samo na eni strani, ali pa če vsaj ni preveč močna, se da, sam se morata oba kar orknk trudit, se mi zdi... Mogoče zdaj lažje, ko nekak vsi vejo, da nekak ni šans, pa se že vnaprej sprijaznijo in potem niti ne pokažejo, niti jaz ne vidim... Kaj pa vem...

Samo vem, da sem vedno mela probleme s prijatelji... no, s tem, s katerim zdaj pričakujeva user posted image , neuser posted image . Ja, seveda je to kul, nama je ful všeč, samo ne moreš bit pa z vsemi tako, a ne, heheuser posted image

Se strinjam, prijatelj ti mora bit simpatičen in erotika je lahko blizu, ni pa nujno, navsezadnje so tebi tudi moški prijatelji simpatični, erotike pa do njih verjetno ne čutiš (se mi zdi, da nisi bi, če si, me pa popravi;)... Ampak če je je preveč, iz katerekoli strani, pol sam zgago dela!user posted image

Se strinjam s tabo, neumno je ne met prijateljev samo zato, ker je iz katerekoli strani privlačnost, je pa dobro, da se tega nekje v podzavesti zavedaš in mal paziš, da glih preveč ne izzivaš usode, po moje... Meni navadno fant pove, ker sem sama bolj slepa za take stvari videt, pa včasih mu verjamem, včasih pa ne, ampak potem včasih malo bolj pazim, da se glih preveč ne dotikam kakega prijatelja, za katerega bi recimo fant roko dal v ogenj, da "zvečer kdaj misli name"user posted image Ali pa da se ne pogovarjamo lih o kaki taki temi itd... Ker prej tega nisem delala, ker enostavno navadno nisem vedela, da karkoli drugega čutijo kot prijateljstvo in se je navadno kar fejst zakompliciralo...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
11.5.2007 15:39:29   
Anonimen
Ja, to vprašanje sem si tudi sama dostikrat postavljala, pa nikakor nisem hotela priznat, da izkušnje drugač kažejo...

No potem ti pa tud zdej ni potrebno priznat.. :) user posted image user posted image

Samo vem, da sem vedno mela probleme s prijatelji... no, s tem, s katerim zdaj pričakujeva user posted image , neuser posted image . Ja, seveda je to kul, nama je ful všeč, samo ne moreš bit pa z vsemi tako, a ne, heheuser posted image

Jst pa nimam nobenih problemov s prijatelji.. user posted image user posted image

Ja.. z vsemi pa res ne rabs.. user posted image user posted image  Sam enih par si jih izberi.. t'boljse he he user posted image user posted image

Se strinjam, prijatelj ti mora bit simpatičen in erotika je lahko blizu, ni pa nujno, navsezadnje so tebi tudi moški prijatelji simpatični, erotike pa do njih verjetno ne čutiš (se mi zdi, da nisi bi, če si, me pa popravi;)...

Zahija se bolj tezko vzdrzim.. ostale pa mam pod kontrolo.. user posted image user posted image  tko da ni panike glede tega.. :))

Se strinjam s tabo, neumno je ne met prijateljev samo zato, ker je iz katerekoli strani privlačnost, je pa dobro, da se tega nekje v podzavesti zavedaš in mal paziš, da glih preveč ne izzivaš usode, po moje...

Joj... tuki pa so lahko problemi... Izzivam pa zlo rad... to je poseben uzitek user posted image user posted image  Sej ko vidis.. da gre v nevarne vode.. pa postimas zadeve a ne? Simpl! user posted image user posted image user posted image

Meni navadno fant pove, ker sem sama bolj slepa za take stvari videt, pa včasih mu verjamem, včasih pa ne, ampak potem včasih malo bolj pazim, da se glih preveč ne dotikam kakega prijatelja, za katerega bi recimo fant roko dal v ogenj, da "zvečer kdaj misli name"user posted image

Ehh.. nc mu ti ne verjem.. :)) user posted image  Mi fantje smo cist prijateljski... Vedno! user posted image
Ja no.. dotik pac spada k prijateljstvu.. Zdej ci bi bolj definirali dotike.. ?!?

Ali pa da se ne pogovarjamo lih o kaki taki temi itd... Ker prej tega nisem delala, ker enostavno navadno nisem vedela, da karkoli drugega čutijo kot prijateljstvo in se je navadno kar fejst zakompliciralo...user posted image

Aha.. vcasih se zna kej zakomplicirat.. user posted image user posted image  pol pa oba receta.. itak sva sam frenda.. in reseno..

Ceprav.. jst nisem tolk zakompliciran.... in mi je kr mal cudno tkole se klasirat.. s tem sem frend.. s tem znanec.. s tem partner... Hjoj... ?!?!?

Jst sem bolj simpl.. men je clovk fajn.. al pa pa mi ni fajn.. in pac mas z njim nek odnos.. z nekaterimi globji.. z drugimi bolj povrsinski.. A ni to bolj simpl? user posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
11.5.2007 15:58:16   
ronja
Jp, je, dokler se oba strinjata, ko bi pa en kr naenkrat rad še neki "več", pol se pa zakomplicira, verjemi ti meni, meni so prijatelji dostikrat zakomplicirali življenje, heheuser posted image Ker kar dostikrat bi oni še kaj več... hja, ene par, sej to v principu bi šlo, samo potem se začnejo pričkat, vsak bi kr vse sam mel, egoistiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
11.5.2007 17:32:00   
Anonimen
Si mela pac nesreco.. da si mela same egoisticne prijatelje.. user posted image  Jst bi te tko.. bratsko podelil.. :)) user posted image

Sam je res tko.. na zacetku.. oziroma ko tko not pades.. se ni mozno nc zment.. da bi si kej delili.. To je moje.. konc debate.. user posted image user posted image  

Sam dokler je vsaj eden tko dost trdno na tleh.. ni hudo velike bojazni.. da bi erotika delala probleme.. pol to cist laufa.. ko pa se t drug mal zaniha.. pol ... pol pa je tko ne.. fuuul lepo v bistvu.. user posted image user posted image user posted image   Adrenalinsko.. user posted image

Vidim ja.. da ti je en prijatelj se posebno zakopliciral zivljenje.. oziroma si mu ocitno malo pomagala.. user posted image

Men je ze pocas zoprno malo.. ko kr tko na mim grede cist preproste stvari zakomoliciram do amena.. in pol se streznim in rabim fuul casa in energije.. da se nekak za silo nazaj zrihta...
Sej vem, zdej vem.. najprej morm razmislt.. pol pa nardit.. ampak ze skoz delam obratno.. user posted image

Ehh.. sej bo a ne?!user posted image

Mogoce bi tud mogu najprej razmislt.. al je to dobr objavt.. al ne.. in sele potem objavit.. ce ugotovim ,da je to ok, a ne?! user posted image

Ehh... bom ze pol razmislu.. user posted image user posted image   in popravu ce bo treba.. :)

< Sporočilo je popravil Tjazy -- 11.5.2007 17:33:15 >

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
11.5.2007 21:20:53   
firasto

, sicer pa bom iz leta v leto baje manj privlačna, torej to ne bo več tak problem za prijateljstva z moškimi, heheuser posted image Vse ma svoje dobre straniuser posted image

????  Misliš?  Le počakaj da boš čez 35! To bo še veselo...user posted image

"Kako naj odpustim?"
"Če ne bi obsojal, ti ne bi bilo potrebno odpuščati!"

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?