|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   listi-pobiralci barv
10.2.2009 19:50:25   
bamby
Jih je katera že preizkusila? Baje pobirajo barve in lahko pereš večbarvno perilo skupaj, pa se ne obarva user posted image . To bi bilo dobro za kakšne rdeče cunje, ki rade puščajo barve.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: listi-pobiralci barv
10.2.2009 19:51:41   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Jih je katera že preizkusila? Baje pobirajo barve in lahko pereš večbarvno perilo skupaj, pa se ne obarva user posted image . To bi bilo dobro za kakšne rdeče cunje, ki rade puščajo barve.

Ja stara sablja, jaz jih vedno uporabljam kadar je kaj kar ima rdečo zraven, pa kadar je kaj novega močnejše barve user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.2.2009 20:16:41   
brkn83
tudi js občasno uporabim te lističe in so res super.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.2.2009 20:53:50   
Tina 28
Bi lahko malo bolj razložile, kakšni listi so to in kje jih kupiš...jaz bi tudito melauser posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.2.2009 21:56:38   
ona
Kupiš jih skoraj povsod kjer imajo praške,lahko so taki:

ali pa taki:

user posted image

ali pa taki:

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.2.2009 21:57:08   
ona
samo daš listič v stroj,ko pereš take barveuser posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.2.2009 22:25:56   
Tina 28
O najlepša hvala. Mam pač par kosov ubitačne rdeče, ki potem žalostno čakata še na čisto črno perilo, da jih operem. bom poskusila s tem.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.2.2009 1:15:08   
uursa
Uporabljam Dr.Beckmann,ki je kot krpa in je za 30 pranj. Tudi cenovno se bolj splača kot listki. V Leclercu imajo.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.2.2009 8:30:26   
blaža
Glej samo, da bo dovolj listkov, če maš kej hudega, ki zelo spušča barvo. nam je blo večinoma ok, je pa enkrat vseeno usračkalo eno rumeno majčko z drugo rdečo, listek je bil totalno prepojen z rdečo. Bi mogoče morala dat dva jaz takrat.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu uursa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.2.2009 19:41:44   
mala zirafa
Ima muller tudi od Backmana?

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.2.2009 16:33:29   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: uursa

Uporabljam Dr.Beckmann,ki je kot krpa in je za 30 pranj. Tudi cenovno se bolj splača kot listki. V Leclercu imajo.

Jaz jih v intersparu kupim,lovilci barv gor piše,in so super,sploh če je kakšna rdeča cunja blizu,ker smo že imeli roza spodnje perilouser posted image ,sploh moj je bil navdušen nad boksarkamiuser posted image user posted image

(odgovor članu uursa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Alja in ....?
mi_2

Ime za bratca

Alex (30%)

Luka (38%)

nič od naštetega (32%)

Število vseh glasov: 255

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!