|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   linea negra
19.8.2005 12:36:42   
marty5
Zdravo,

zanima me, kdaj se vam je pojavila linea negra (upam, da sem prav napisala) - črta od sramne kopsti do poka? Jaz jo pri sebi opažam že kakih 10 dni in je vedno močnejša. Pa se mi zdi kar zgodaj, glede na to, da nimam še niti pravega trebuščka.

Se je tudi vam pojavila tako zgodaj?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   linea negra
19.8.2005 13:03:05   
Teya
nevem točno kdaj, ampak bolj proti koncu nosečnosti in še to fuuuuuuuuul rahla....

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   linea negra
19.8.2005 13:23:04   
soncka
meni je v 16t še ni
lp

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   linea negra
19.8.2005 13:26:15   
SašaR
Nekje sem prebrala, da se začne kazati nekje v 13-14. tednu, ni pa nujno!

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   linea negra
19.8.2005 13:34:12   
Udb
Jaz sem v 32.tednu in je nimam.

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
19.8.2005 13:41:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu marty5)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   linea negra
19.8.2005 13:44:40   
BaGSi
meni se v prvi nosečnosti sploh ni pojavila, sedaj pa tudi še ne...

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   linea negra
19.8.2005 13:50:11   
kofetek2010
jaz je tud še nimam :zmeden2:

in se ne spomnim, da bi jo v 1. nosečnosti imela :zmeden2:

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   linea negra
19.8.2005 13:56:30   
lumpy
Meni se je pojavila nekje v začetku 3.meseca in še vedno posataja vedno bolj izrazita.

Kolegici ki je rodila pred kratkim se je pojavila še le malo pred porodom in jo sedaj še ima, ji še ni izginila, baje pa da to izgine.

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   linea negra
19.8.2005 14:01:51   
monja79
JAz pa sem ravno včeraj opazila med mojo večerno seanso (mazanje in to...), da se mi je izgleda pojavila. Črta je še čisto rahla in še ni čisto do popka, ampak verjetno je to to. Noseča pa sem 16 tednov in nekaj dni. Ta črta me niti ne skrbi zelo, ker menda po porodu zgine:bravo:. Bolj me skrbijo :zmeden: strije in celulit, zato se že sedaj pridno mažem. Bomo videli, če bo kaj zaleglo.:zmeden2:

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   linea negra
19.8.2005 14:27:20   
pikapoka7
Hoj, hoj!

Jaz sem jo v 1. nosečnosti imela - pojavila se je kar precej zgodaj. Ne vem sicer natančno kdaj, ampak mislim, da je bilo še pred 15. tednom. Kasneje se mi je pa naredil še temen kolobar okrog popka, tako da sem bila kar fino "flekasta".

Zdaj v drugo pa pri 25 tednih še nič ni videti in upam, da tudi ne bo. Je namreč kar trajalo, preden mi je zadeva izginila.

Aja, pa še to - v prvo sem dobila še eno liso na licu. Sicer je zelo rahlo vidna in očitno mi sploh ne bo več izginila!?!?

A ima tudi s tem katera kakšno izkušnjo?

Pa, pa in lep vikend vam,vašim :love: in :duda:!

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   linea negra
19.8.2005 15:04:51   
Ezi
Meni se je v prvi nosečnosti naredila cca. na polovici nosečnosti. Izginila je šele kako leto po porodu, vendar nikoli ni bila zelo, zelo močna.
Sedaj je še nimam, niti še na polovici nisem.
Zanima pa me, ali je kaj na tem, ko pravijo, da če imaš to črto bo fantek, če pa ne, pa punčka?

Ezi

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   linea negra
19.8.2005 15:11:34   
Teya
jst mam tudi prav hud flek okoli popka :ups::zmeden: baje, da je to zato, ker se koža tako zelo raztegne, da postane čist tanka :zmeden:

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   linea negra
19.8.2005 15:35:00   
mika
men je nastala nekje v sedemnajstem tednu, ampak do popka je bila debelejša, nad popkom pa tanjša. sedaj po 8.ih mesecih je še rahlo vidna. Moja mama in prijateljica je nista imeli.

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   linea negra
19.8.2005 16:11:13   
hubi
Jaz je nimam, sem pa konec 40. tedna.

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   linea negra
19.8.2005 17:33:21   
nogometas
Jaz imam zelo tanko, poteka pa čez cel trebuh, lahko si jo ogledaš v mojem albumu ;)
ponosna nanjo:)
LP

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   linea negra
19.8.2005 23:40:31   
Anonimen
Jaz je proti koncu 21. tedna še nimam.

(odgovor članu marty5)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   linea negra
20.8.2005 9:12:24   
šnucika
Sem v 24. tednu...zaenkrat še nimam nič...ne črte,ne strij....pa še vedno imam piercing v popku....:)

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   linea negra
20.8.2005 9:32:50   
Anonimen
Meni se je glih 2 dni nazaj zazdelo, da sem zagledala malo temnejšo progo od sramne kosti do popka. Res rahlo, ampak mislim, da je tam. Sem pa v 19. tednu.

(odgovor članu marty5)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?