J.L.
|
nevem, če postavljam vprašanje v pravem podforomu, če ne, se naj prestavi. danes izvem, da mi namesto celotnega limita odobrijo oz podaljšajo(preko zavarovalnice) le polovični znesek. tukaj nastane problem. da bi vrnila takoj polovični znesek, ni možno razen če si sposodim, pol pa spet moram vračat drugemu. naj povem, da se takih igric ne grem nikoli sploh pri tavečjih zneskih. sedaj je pač žal naneslo tako in ni več kaj za storiti. na banki me je presenetila nanovo zaposlena uslužbenka, prejšnja bi mi bp tega za enak znesek podaljšala, brez kompliciranja, saj sem ga še vedno vrnila, neglede na znesek. in sedaj problem, da nemorem vrniti, ta se mi pa izteče v roku parih dneh, torej do priliva bom v minusu večji znesek, takrat pride priliv, ki skoraj pokrije ta minus, in tukaj se zatakne. kako je s tem= ali mi lahko avtomatično porabijo nakazilo (porodniške) za vrnitev tistega polovbičnega zneska' bančna uslužbenka, mi je omenjala, da v takem primeru, gre to na zavarovalnbico, oni izplačajo, vendar je potem dolg spet pri njih in terjajo. razmišljam, da bi šla kar tja pa se probala dogovoriti za parkratno nakazilo in ne vse naenkrat, samo dvomim, da bo šlo. je bila katera v podobni ali enaki situaciji, da mi zna kaj svetovati. pa ne me sedaj popljuvat in obsojat, zakaj je tako. žal se je pač tako izšlo, da smo potrebovali denar, bila prepričana, da mi bojo avtomatično podaljšali za naslednjih 6m, pa v tem času vrnem, sedaj pa šok.
|