Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: like-a-bike: vaše izkušnje 9.4.2008 23:09:11
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla,mi ga imamo in naš dveletnik(2leti ,5mescev) je čisto nor od tega kolesa.nikamor brez,bognedaj,da ni v avtu če gremo kam.skapiral ga je v enem dopoldnevu,zdaj je tak hiter da ga težko ujameš.mi je pa ful dober,ker mali zdaj obvlada ravnotežje na dveh kolesih.vglavnem uživa.tud mlajšemu ga bomo kupili,če ta ne bo zdržal.priporočam
|
|
|
|
RE: like-a-bike: vaše izkušnje 9.4.2008 23:10:19
|
|
|
|
skuštrana
|
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2651073 Mene tudi zanima do katerega leta je to aktualno.
|
|
RE: like-a-bike: vaše izkušnje 10.4.2008 7:43:44
|
|
|
|
jakaracman
|
Mi ga imamo in ga ne morem prehvalit.Naša je v dveh dneh ful spretna in šiba.Moji dve kolegici ga imata in so šli otroci direkt na kolo brez pomožnih koleščkov.Naša tudi noče dosti hodit z tem bikem pa gremo lahko rez daleč.Meni so v trgovini rekli, da je od 2 pa do 6 let.Sedež se da nastavit, vendar lahko kupiš tudi večjo velikost.Na ytubu imaš video, kjer se kar veliki otroci furajo.
|
|
|
|
RE: like-a-bike: vaše izkušnje 10.4.2008 8:34:41
|
|
|
|
Pobalami
|
jakaracman: A ta lesen je vredu?
|
|
|
|
RE: like-a-bike: vaše izkušnje 10.4.2008 9:37:52
|
|
|
|
muška
|
Imamo in to dva, vsak ima svojega! Ne morem ga prehvalit! Otrok si na njem ful pridobi ravnotežje in ga šiba da verjet ne moreš. Moja dva sta s tem kolesom začela že pri letu in pol (ne pretiravam! , imam kolesarske in smučarske frike doma) , večji je zdaj star 4 leta in je v enem popoldnevu presedlal iz tega kolesa na kolo s pedali! Mogoče en nasvet, lesen je sicer res ful dober na pogled, ampak se pa kaj hitro razmaje, tako da ti bolj priporočam klasiko.Se pravi aluminijastega.
|
|
|
|
RE: like-a-bike: vaše izkušnje 10.4.2008 10:04:10
|
|
|
|
skuštrana
|
Kje v Slo pa ga lahko kupiš
|
|
RE: like-a-bike: vaše izkušnje 10.4.2008 10:06:08
|
|
|
|
Mišni
|
Kolikor sem jaz otroke videla na teh poganjalcih, so vsi fuuuul uživali.
|
|
|
|
RE: like-a-bike: vaše izkušnje 10.4.2008 10:26:29
|
|
|
|
muška
|
Skuštrana videla sem jih v BC, drugače pa Toys seveda. No identičnega kot smo mi kupili v Toysu (Kettler) , sem videla tudi v Neckermann katalogu za isto ceno , ampak že kar nekaj časa nazaj.
|
|
|
|
RE: like-a-bike: vaše izkušnje 10.4.2008 10:55:03
|
|
|
|
jakaracman
|
Jaz sem dobila originalnega iz Nemčije firma kokai ali nekaj podobnega.Pri nas ga prodaja Kokoška in pa še en (trgovina je v Radovljici) , ga najdeš po netu.Cena je 180 eur.
|
|
|
|
RE: like-a-bike: vaše izkušnje 10.4.2008 11:05:14
|
|
|
|
muška
|
he, he takega ketlerčka imamo mi doma . Pa še cena je vedno ista da te pa opozorim, moj mali sine je star 2 leti in pol, pa mu je ta ketlerček že premajhen. Ima zdaj drugega, pa da me prisiliš , ko ne vem katere firme je, Skrataka kupili smo ga v Toysu, stal je 120 € in pa ima možnost montiranja pedal. Aha, Togolino je , al nekaj takega. V glavnem beli in pa črne lise ima gor, pa rumeni zic
|
|
|
|
RE: like-a-bike: vaše izkušnje 10.4.2008 11:06:51
|
|
|
|
tinkatonka
|
Mi ga imamo doma. Lesenega. Anej je navdušen nad njim. Skoz bi se vozil. Nov je stal 66€, kupili smo ga pred dvemi meseci v Postojni. Zelo je podoben temu: Lp Tina
< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 10.4.2008 11:08:50 >
|
|
RE: like-a-bike: vaše izkušnje 10.4.2008 18:51:38
|
|
|
|
natalia
|
mi imamo Kettlerja, pa se še do danes ni vsedla niti gor, kaj šele da bi se peljala...
|
|
RE: like-a-bike: vaše izkušnje 10.4.2008 21:40:12
|
|
|
|
Naty_ka
|
Bobek, naš ima ta "bicikl" pri babici v Pristavi. IN je cel zmešan na njega. Ko smo ga dali na pravo kolo, je sicer nekaj časa sedel na njem in gonil pedale, potem pa se je naveličal in je raje vzel tega. Tako, da ti ga res priporočam.
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?