|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   likalnik
17.10.2006 9:26:30   
lejci86
kakšen likalnik mi priporočate' oz.na kaj moraš biti pozoren pri nakupu novega..?moč?hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: likalnik
17.10.2006 9:34:17   
soncece24
Ko sem jaz kupovala, sem gledala predvsem na to, da ima tisto teflonsko površino, da ni železen spodaj, ker ta teflonska res lepše drsi po blagu. Pa da je parni in da ni treba destilirane vode noter vlivat, ampak navadno (ima en gumb, na vodni kamen sčisti). Mam pa phillipsovega.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu lejci86)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.10.2006 9:48:34   
Anonimen
Jaz isto kot sončece sam da je moj Tefaluser posted image

(odgovor članu soncece24)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
17.10.2006 9:50:14   
mojcapr
Jaz mam tud Tefalovga in od takrat naprej raje likamuser posted image , no pač ko moram.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.10.2006 11:13:20   
soncece24
IZVIRNO SPOROČILO: mojcapr

Jaz mam tud Tefalovga in od takrat naprej raje likamuser posted image , no pač ko moram.

jaz nebi rada likala, pa da mam zlat likalnik user posted image user posted image user posted image user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu mojcapr)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.10.2006 11:18:38   
Anonimen
Jaz tud nč raj ne likam zdejuser posted image

No ja je pa hitrej opravljeno to pa res. Pa zdej k je mraz te fajn segrejeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6
17.10.2006 11:19:32   
mama GG
Meni so ga v soboto otroci razbili in mi je tašča posodila svojega, brez kabla, parnega, 1200W. Sem zlikala eno majco, dobila živčni zlom in šla v najbližjo štacuno po novega...

Tako da ti priporočam, da pod 1800W ne kupuješ... Jaz sem nabavila Gorenjevega, z LED zaslonom user posted image , 2200W, parnega.. Dela ko šus. Tudi cena je bila ugodna, 10.700 sit z 10% popustom.

Sem pa zasledila v Merkurju, da če prineseš stari likalnik katerekoli znamke, in kupiš Rowento, dobiš 25% popust.

Neposredna povezava do sporočila: 7
17.10.2006 11:29:28   
Anonimen
Jaz sem gledala, da je poceni, da ima un gumb za spuščanje pare bliže od unega za špricanje vode, pa da je na navadno vodo. ITak vsak crkne čez par let, tako da se ne splača dajati ne vem koliko denarja.

(odgovor članu mama GG)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
17.10.2006 11:39:50   
BLAŽIKA
Kupi likalnik kateri ima največji izpust pare in teflonsko površino, pa da je samočistilen.

(odgovor članu mojcapr)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.10.2006 12:19:45   
Jančika_
Naš je crknil za vikend (pa ne od pretirane uporabeuser posted image , pa sem včeraj kar moža poslala v štacuno, kaj se bom jaz s tem zezala. Je prinesel domov enega lepega rumenega od Philipsa. Kolikor vidim takole od daleč, ima vse zgoraj našteto. Hudič je samo, da je treba likati z njim...

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.10.2006 12:24:29   
nataša k
Jaz imam Philipsovega parnega.

http://www.enaa.com/oddelki/mojDom/izd_876_512548_Likalnik_Philips_GC_6104

Saj sem zadovoljna, samo kaj, ko noče sam likat user posted image . Je pa res dober. V glavnem, moj nasvet je, vseeno kakšen je likalnik, samo da je parniuser posted image . Ti full skraja čas likanja

(odgovor članu lejci86)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.10.2006 12:28:42   
Anonimen
js mam batagelovga na paro z grelno likalno desko in je super.

(odgovor članu lejci86)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
17.10.2006 12:41:17   
kimba
Imam ga od tefala, ki sem si ga zeželela za rojstni dan in ga tudi dobila, je super ima 5 barov izpusta pare in ga lahko samo hvalim (sploh ker je partner zaposlen v kuhinji in moram likati tud njegove kuharske cote in porabim bistveno manj časa kot prej od navednega tefala)
Cena je pa kar visoka 70 čukov.

kimba s tremi sončki

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.10.2006 13:09:56   
lojzika
jst mam iz Špara enga X za 3000, pa je za moje potrebe čist ok, je pa res, da user posted image  ne nosi srajc, če pa rabim, grem pa k mami pa mi kr ona spegla na svojga ekstremnega ki rabi 15 minut da se sploh segreje

(odgovor članu kimba)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.10.2006 21:30:56   
ninocka
Men so pa Phillipsovi cist adijo. Sem mela enga, k mi je porabu vso vodo, ko sem zlikala 2 majici in potem dobim od tsce za novo leto spet philipsa in je spet en drek (pa ni bil lih najbolj poceni). Naslednjega, ko kupim, ziher ne bo P.

Kaj je men pomembno pri likalniku? Hmm...da sam lika user posted image user posted image user posted image ...sam takih se ne delajo...

Po dveh "neuporabnih" bi blo pr tretjem dobr ze to, da dela  normalno...

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.