Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
likalnik-elektronski oz.miza likalnik 24.11.2008 0:59:28
|
|
|
|
ČebelicaMaja
|
Zanima me, če ima katera doma tole zadevico http://www.mediasvet.si/Article.asp?articleid=3688 ali pa tole: http://www.neckermann.si/artikel/3114112/Elektronski-likalnik-Delfin-1660-Press ... potrebujemo za planice, pa tudi zase, nimamo pa veliko srajc za likat. Sicer imamo sedaj Tefalov likalnik na paro (navadni, brez postaje), ampak planice se lika z njim celo večnost... v enem od postov, ki sem jih našla, ena opisuje, da pri postaji lahko da več kuhinjskih krp naenkrat likat ipd... zanima me, če je tudi tu tako?
|
|
RE: likalnik-elektronski oz.miza likalnik 24.11.2008 8:44:22
|
|
|
|
lelaval
|
Ne vem, no. Jaz sem plenice in vse likala z likalnikom, ki ima kotliček posebej - s parno postajo - gre ful hitro likat in super zlika - sploh, ker ima toliko pare, dočim ta likalna preša, ki je na sliki, pa se meni ne zdi ravno fino za domačo uporabo. Jo ima moja tašča, ki je šivilja, pa jo uporablja le za lepljenje trdil v oblačila - da se ji enakomerno polepi, za likat pa uporabja kotliček s parno postajo.
|
|
RE: likalnik-elektronski oz.miza likalnik 24.11.2008 15:16:04
|
|
|
|
ČebelicaMaja
|
hvala... sem šla včeraj mal poguglat in sem ugotovila (pozno, a bolje kot nikoli) da je to preša, pa malo prečitala mnenja in bomo nabavili kar likalno postajo... uganka mi je samo, ali je res tako nujno še tisto mizo kupovat- ker tud če jo bom imela (tud sedaj imam kar bp mizo, pa se mi jo ne da ven vlačit, potem pa likam najraje kar na pultu), se mi je ne bo dalo postavljat (tolk se pa že poznam, škoda denarja) ...samo sedaj pišejo, da so potem cunje čist mokre, če imaš pa navadno mizo, pa naj bi vse dol teklo... kako je s tem?
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?