|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   life- diskoteka domžale
29.12.2007 17:28:58   
Anonimen
Živjo....okoličani Domžal.....zanima me če ste že kaj bili v diskoteki life, ki je pred kratkim ponovno odprla svoja vrata in kako se vam zdi??mi smo bile zadnjič, ko so igrali rokn bend,smo se naplesale in uživale  in fino je ,              da ni bilo težakov tako kot v franciju.....skratka bilo je fino, veliko je mladine zato je mogoče še bolje, ker niso nesramni....le na pijačo je pa treba kar preveč dolgo čakati.....zanimajo me še vaša mnenja.....upam da bo obratovalo in da bo poskrbljeno za naše mlade naslednjike.....namreč nekje se morajo naplesati in sprostiti.......jaz grem definitivno spet tja ko se bom hotela znoreti v plesu
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: life- diskoteka domžale
29.12.2007 17:32:52   
čaki
joj na Life mam pa kar dobre spomine, čeprav tam nism bla že 10 let. sploh nism vedla, da še obstaja..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.12.2007 17:40:08   
Anonimen
ja odprto je zdaj  okrog mesec.... jaz sem bila tam nekajkrat tam pred 12 leti in je bilo fino, le ne morem reči da sem prav zelo uživala, ker me oče ni nikoli pustil biti dlje kot do 12...user posted image sem bila vedno zelo užaljena in potem raje nisem hodila, ker se je takrat šele dobro začelo plesati....sedaj imamo spet možnost, oče mi ne kroji več večerov, ker sem poročena in imam družino pa gremo vseeno ven se malo sprostit in naplesat,....bom sedaj nadoknadila life izpred 12 let pozdravček vsem, tuki gor in uživajte......

(odgovor članu čaki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
30.12.2007 2:22:22   
Anonimen
Nazadnje sem bila v Lifu pred več kakor 5-imi leti na koncertu Jasmina Stavrosa. In je bilo krasno. Sploh nisem vedela, da je spet odprto. Bo treba iti pogledat, ja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
2.1.2008 14:37:27   
čaki
user posted image user posted image tekila, poročaj kaj se bo tam dogajalo. mogoče pa kdaj uletim tja, če bom v tem koncu

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.1.2008 14:18:06   
Špelca21
Ja v Lifu je zdj ob petkih in sobotah živa muska-tko vsakič druga skupina oz. izvajalec (npr. karma, lepi dasa, turbo angels,...) podobna muska kot v Mb na Ribičiji ali pa v Portorožu v Pergoli, če pozna kdo. Jst sicer še nisem bla v Lifu odkar je to, ker mam za vikend faks ampak ko bo kej časa bom pa šla pogledat.

(odgovor članu čaki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.2.2008 18:35:02   
taly82
Če pa je tako kot v Pergoli potem pa mora biti uredu.. mi smo prejšnje poletje cel teden prežurali v Pergoli bilo je res noro.....user posted image user posted image user posted image  res niso bile tako znane skupine, ker smo šle pred sezono ampak bilo pa skoraj vsak dan nabito polno..user posted image  

(odgovor članu Špelca21)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?