|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   lidl, hofer
7.11.2011 22:14:39   
onka
Pozdravljene/i

Mene pa zanima, kaj si mislite o kvaliteti v Lidlu in Hoferju? Ima kdo izkušnje s kvaliteto med SLo in Avstrijo?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: lidl, hofer
7.11.2011 22:18:04   
tasa_m
Kvaliteta v Lidlu sploh sadja in zelenjave je na visoki ravni.
Imajo vsako polno uro preverjenja sadje in zelenjave, tudi drugih stvari nimajo slabih.
Za Hofer pa sem se odločila da S&Z ne kupujem ker sem naletela parkrat na kaj gnilega, medtem ko mlečne izdelke imajo meni osebno najboljše!

Lp,

(odgovor članu onka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: lidl, hofer
8.11.2011 6:38:41   
Jantar
Isto kot Tasa_m....zelenjava in sadje sta mi v Lidlu veliko bolj kvalitetna kot v Hoferju,....medtem ko kar se tiče mlečnih izdelkov le te kupujem v Hoferju,.....pa sladkih prigrizkov,kolikor jih pač kupim,imajo tudi v Lidlu boljši izbor kot Hofer,....sem pa zadnjič kupila v Lidlu Nutelo in je hčerka rekla,da je boljega okusa,....nikoli še nisem šla v šoping teh dveh trgovin v Avstriji tko da te opcije ne morem primerjati....

(odgovor članu onka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: lidl, hofer
8.11.2011 9:41:27   
kajajaka
no ja... jaz na kvaliteto sadja in zelenjave gledam malo drugače... user posted image
Sijoče, veliko, popolno sadje brez pikice napakice... zame ni kvalitetno ampak umetno.

npr. v Lidlu so imeli jagode iz Maroka - velike, krasne, sijoče... ja seveda user posted image ... Domače mi pa pol ure po tistem, ko jo odtrgam na vrtu začne gniti... To je zame le dokaz, da je sadje, zelenjava "umetno", vse prevečkrat špricano in tega pač ne želim jesti (ali bog ne daj - dajati svojemu otroku).

Poleg tega sem opazila, da imajo v Lidlu večinoma južnoameriško ali južnoafriško sadje/zelenjavo (Čile, Argentina, JAR...) Če pomisliš koliko časa potuje in še vedno izgleda kot sveže nabrano... ne hvala...user posted image

Sadja veliko pridelamo doma ali kupimo na eko kmetijah. Kar pa kupimo v trgovini... gledam, da je čim bližje Slo pridelano (vsaj Evropa) in da je bolj sezonsko. Jagod npr. sedaj ne kupujemo, čeprav jih imajo na policah.

Imajo pa v Lidlu /Hoferju kvaliteten tekstil. Kar je res je res! user posted image

(odgovor članu Jantar)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: lidl, hofer
8.11.2011 9:53:01   
tulpek
Kajajaka, samo za jagode ti dam en nasvet, ostalo se mi ne da komentirat user posted image

Js imam jagode tudi 3 dni v hladilniku, preden začnejo gniti, ampak mora biti utrgana s tistimi listki na vrhu, ne sme biti umita in ne smejo biti nagužvane oz. tako, da se tlačijo.

Sicer pa v trgovini kupljene jagode so vse umetne, razlika je samo v tem, koliko so umetne user posted image Še tiste slovenske so čist drugačne, kot iz vrta. In vse (sadje in zelenjava) je prešpricano user posted image (izvzeta je res prava bio pridelava).

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: lidl, hofer
8.11.2011 11:59:07   
funšterc
Strinjam se s Kajajako glede sadja in zelenjave. Če se le da kupujem sadje in zelenjavo takrat, ko je sezona zanjo.

Sama se pa trudim še nekaj... da kupujem slovenske izdelke, predvsem kadar sem v dilemi med dvema, ne za vsako ceno, ampak če se le da. Zakaj? Za slovenske službe in za dobiček Slovencem.

Grem tudi v Hofer in Lidl in tudi tam se najde kaj slovenskega, imam pa raje Lidl, sem za svojega petletnika našla super smučarske hlače, flis jopo, rokavice, čevlji so pa obupni.

< Sporočilo je popravil funšterc -- 8.11.2011 12:01:53 >

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: lidl, hofer
8.11.2011 18:45:28   
Najaa
funšterc pa ti veš, da marsikaj kar se prodaja kot slovenska blagovna znamka, sploh ni slovenskega porekla? Jaz sem nehala gledat na to.

Sicer pa kupujem tako v Lidlu kot v Hoferju in kar se tiče sadja/zelenjave sem do zdej že ugotovila, kaj je totalno umetno. Npr. kumare, tiste dolge zavite v folijo, tega videt ne morem, sama kemija. Najraje pa sadje/zelenjavo kupujem v Sparu.


(odgovor članu funšterc)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: lidl, hofer
9.11.2011 0:12:06   
amorcek
jah te trgovci so kar naporni. Težko je točno vedeti kaj kopujemo. MI2 imava domač krompirček, jabovka, kakšno zelenjavo(paprika, paradižnik, solata,..) Glavne sesavine jedilnika so ponavadi iz merkatorja ker ga imam blizu (kruh, moka, testenine, meso, kakšno sadje še in zelenjava) Za drobnarije se gre v špar (sol, sladkor, začimbe, kava,...pudingi itd.) u lidlu sem bila ampak tam ne kupujem, pa ne zato ker mi ni všeč ampak sem taka , da se trgovine navadim in navadim se izdelkov, tako da zahajam pač u te dve trgovini že od vedno in sta mi nekako domači- V hoferju pa sploh še nisem bila in ga tudi nimam nikjer u bližini. Vem pa, da imamo moj fotr stalno dirke ob sobotah. Po nekaj u lidla, pa drugo u hoferja, po tretje u leklerja po četrto u špara. Je obseden in ima use naštudirano. Celo račune si vnaša v računalnik ter izdelke, ki so mu dobri, da na podlagi tega potem določi kje kaj kupuje...:Dpravi, da mu ni vse povsod všeč::Duser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: lidl, hofer
9.11.2011 7:55:55   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: kajajaka

Poleg tega sem opazila, da imajo v Lidlu večinoma južnoameriško ali južnoafriško sadje/zelenjavo (Čile, Argentina, JAR...) Če pomisliš koliko časa potuje in še vedno izgleda kot sveže nabrano... ne hvala...user posted image



Ja, najbrž se še vse vozi s parnikiuser posted image . A si slišala za letalske prevozeuser posted image . Sicer pa da ne boš tolk "pametna". Sem pred meseci govorila z enim slovencem, ki ma hladilnico. Kaj delajo slovenski kmetje- v času sezone določenega sadja ali zelenjave- je cena zelo nizka, tako nizka, da se jim ne splača prodajat in hop- pokličejo hladilnice, dajo sveže sadje zelenjavo not in čakajo mesece, da cena zraste in hop v štacune. Tale gospod mi je razlagal, da v prostor lahko tudi našopajo dušik in tako lasto sadje in zelenjava mesece, lahko pa jih pač pošricajo- no tu pa ni želel komentirat s čimuser posted image . Zelo sveže in hitro- direkt iz drevesa na poličke, japajadeuser posted image   Nismo 100 let za ostalim svetom, tudi slo kmetu se gre za dobiček in je korak s časom. Majhni kmeti so izvzeti

Merkatorjevi jabolčni krhlji- made in kitajska- mene je kap, ko sem tole videla- jabolčni krhelj, ki je že tak poceni, tamle ga dobijo zgleda za džabe- tak da si ploh ni upam pomislit- kaj od črke jabolko, spoh ima tale merkatorjev krhelj

Druga stvar ljubljanske mlekarne- že pred leti je možev kolega razlagal, kak poceni mleko ali sire uvažajo iz nemčjije in potem prodajajo pod imenom ljubljanske mlekarne

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 9.11.2011 8:02:29 >

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: lidl, hofer
9.11.2011 9:18:37   
pety78
Se strinjam s Hope2.

Jaz kupujem tisto, kar mi všeč po okusu in tudi po ceni! Če je to slovensko, prav, če pa ni, pač ni.
In iskreno povedano, nekako mi je vseeno. Če bi bila 100% prepričana, da je slovensko RES boljše, potem absolutno prispevam kakšen euro več, tako pa v to žal ne verjamem.
Če že samo pogledamo slovensko in avstrijsko kmetijo...štalo...je očitna razlika! (to je samo en primer, da se ne boste pretirano vpikovale v to)


_____________________________



(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: lidl, hofer
9.11.2011 9:54:01   
tajtaja
Samo toliko o slovenskem.
Zadnjič sem v reviji VIP prebrala teste oljčnih in bučnih olj, in so za firmo GEA imeli glih za te dve olji umik iz trgovin oz. lahko tudi vrnitev izdelka v trgovino in povračilo stroškov zaradi vsebnosti ne vem česa točnouser posted image .
Vedno, ko sem kupovala oljčno olje, sem kolebala med ceno in "kvaliteto", pa sem se raje odločala za domačo slovensko firmo. Sedaj pa bodi pameten in verjemim komu že....????

_____________________________

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: lidl, hofer
9.11.2011 10:01:37   
roladica
In kaj je bio in kaj ne? Kmet ki nima ekološke kmetije in ful krompirja pa ga nikakor ne more prodat ga proda sosedu, ki ima uradno eko kmetijo. Ta pa ga počasi zvozi na tržnico in zaslužita oba.

Pa sveže ribe v šparu...itak.

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: lidl, hofer
9.11.2011 12:16:44   
amorcek
to je use res. Sam meni je žalostno ker se kmete za odkup dobrih tako slabo plačuje. Enostavno ni spoštovanja do teh ljudi in tako morajo žal tudi oni sami se znajti:Suser posted image

(odgovor članu roladica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: lidl, hofer
9.11.2011 12:32:53   
posh
Umetno je tako v mercatorju, sparu kot lidlu, hoferju...LE, da je sadje , zelenjava v mercatorju in sparu II. vrste, v lidlu in hoferju pa I. vrste. Npr. spar v avstriji ima sadje/zelenjavo I. vrste.

(odgovor članu amorcek)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: lidl, hofer
9.11.2011 17:55:16   
kajajaka
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

IZVIRNO SPOROČILO: kajajaka

Poleg tega sem opazila, da imajo v Lidlu večinoma južnoameriško ali južnoafriško sadje/zelenjavo (Čile, Argentina, JAR...) Če pomisliš koliko časa potuje in še vedno izgleda kot sveže nabrano... ne hvala...user posted image



Ja, najbrž se še vse vozi s parnikiuser posted image .Seveda. A si slišala za letalske prevozeuser posted image .Ne, kaj je to? user posted image  
Sicer pa da ne boš tolk "pametna". Sem pred meseci govorila z enim slovencem, ki ma hladilnico. Kaj delajo slovenski kmetje- v času sezone določenega sadja ali zelenjave- je cena zelo nizka, tako nizka, da se jim ne splača prodajat in hop- pokličejo hladilnice, dajo sveže sadje zelenjavo not in čakajo mesece, da cena zraste in hop v štacune. Tale gospod mi je razlagal, da v prostor lahko tudi našopajo dušik in tako lasto sadje in zelenjava mesece, lahko pa jih pač pošricajo- no tu pa ni želel komentirat s čimuser posted image . Zelo sveže in hitro- direkt iz drevesa na poličke, japajadeuser posted image   Nismo 100 let za ostalim svetom, tudi slo kmetu se gre za dobiček in je korak s časom. Majhni kmeti so izvzeti
Napisala sem, da kupujemo pri eko kmetih - ki so mimogrede naši prijatelji in sesedi... verjemi, da vem s čim špricajo in kako shranjujejo...
Merkatorjevi jabolčni krhlji- made in kitajska- mene je kap, ko sem tole videla- jabolčni krhelj, ki je že tak poceni, tamle ga dobijo zgleda za džabe- tak da si ploh ni upam pomislit- kaj od črke jabolko, spoh ima tale merkatorjev krhelj A je kdo omenil, da so marcatorjevi jabolčni krhlji slovenski in "oh in sploh" kvalitetni? user posted image  Mi jih sušimo doma.

Druga stvar ljubljanske mlekarne- že pred leti je možev kolega razlagal, kak poceni mleko ali sire uvažajo iz nemčjije in potem prodajajo pod imenom ljubljanske mlekarne


Preberi še enkrat moj in svoj tekst user posted image user posted image user posted image  
pa potem kometiraj kdo je "pameten"
Mislim, da si si sama odgovorila user posted image user posted image user posted image


(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   [Brisano sporočilo]
9.11.2011 19:04:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kajajaka)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: lidl, hofer
9.11.2011 20:04:21   
tasa_m
Ma če bi bilo vse Slovensko kar piše bi bilo tak super, samo kaj ko vsi vemo da ni...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: lidl, hofer
9.11.2011 21:39:27   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: posh

Umetno je tako v mercatorju, sparu kot lidlu, hoferju...LE, da je sadje , zelenjava v mercatorju in sparu II. vrste, v lidlu in hoferju pa I. vrste. Npr. spar v avstriji ima sadje/zelenjavo I. vrste.



ja ampak v Hofru in Lidlu je sadje že na daleč videti zelo zelo umetno. Vzgojena ne vem kje, s čim bogsigavedi, da tako lepo zraste..sicer malo umetnih snovi, pa je...
ne jaz redno v Lidlu kupujem, ampak sadje in zelenjavo pa raje kje drugjeuser posted image

_____________________________

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu posh)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: lidl, hofer
10.11.2011 6:24:52   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: kajajaka

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

IZVIRNO SPOROČILO: kajajaka

Poleg tega sem opazila, da imajo v Lidlu večinoma južnoameriško ali južnoafriško sadje/zelenjavo (Čile, Argentina, JAR...) Če pomisliš koliko časa potuje in še vedno izgleda kot sveže nabrano... ne hvala...user posted image



Ja, najbrž se še vse vozi s parnikiuser posted image .Seveda. A si slišala za letalske prevozeuser posted image .Ne, kaj je to? user posted image  
Sicer pa da ne boš tolk "pametna". Sem pred meseci govorila z enim slovencem, ki ma hladilnico. Kaj delajo slovenski kmetje- v času sezone določenega sadja ali zelenjave- je cena zelo nizka, tako nizka, da se jim ne splača prodajat in hop- pokličejo hladilnice, dajo sveže sadje zelenjavo not in čakajo mesece, da cena zraste in hop v štacune. Tale gospod mi je razlagal, da v prostor lahko tudi našopajo dušik in tako lasto sadje in zelenjava mesece, lahko pa jih pač pošricajo- no tu pa ni želel komentirat s čimuser posted image . Zelo sveže in hitro- direkt iz drevesa na poličke, japajadeuser posted image   Nismo 100 let za ostalim svetom, tudi slo kmetu se gre za dobiček in je korak s časom. Majhni kmeti so izvzeti
Napisala sem, da kupujemo pri eko kmetih - ki so mimogrede naši prijatelji in sesedi... verjemi, da vem s čim špricajo in kako shranjujejo...
Merkatorjevi jabolčni krhlji- made in kitajska- mene je kap, ko sem tole videla- jabolčni krhelj, ki je že tak poceni, tamle ga dobijo zgleda za džabe- tak da si ploh ni upam pomislit- kaj od črke jabolko, spoh ima tale merkatorjev krhelj A je kdo omenil, da so marcatorjevi jabolčni krhlji slovenski in "oh in sploh" kvalitetni? user posted image  Mi jih sušimo doma.

Druga stvar ljubljanske mlekarne- že pred leti je možev kolega razlagal, kak poceni mleko ali sire uvažajo iz nemčjije in potem prodajajo pod imenom ljubljanske mlekarne


Preberi še enkrat moj in svoj tekst user posted image user posted image user posted image  
pa potem kometiraj kdo je "pameten"
Mislim, da si si sama odgovorila user posted image user posted image user posted image




Jaz sem si že odgovorila prej in sem razbrala kje kupuješ. Očitno sem vseeno dovolj pametna user posted image user posted image
Lej vsi enostavno nimajo možnosti, da kupujejo pri malem kmetu, tako kot ti in ko začneš s takimi kot si napisala v citiranem stavku, potem drugega ne pričakuj za odgovor. Citirala sme stavek in ga komentirala. Mogoče še ti enkrat preberi. Tudi napisala, si da kdaj kupiš kako sadje raje iz evrope. Zakaj bi bilo to kaj bolj sveže- ker eno peljejo v tovornjakih ali vlakih- se pajsa po soncu ali v hladilnicah, kot pa drugo ko pripeljejo v istem času z avionomuser posted image . In ko nekdo prebere tvoj moj citiran stavek, ravno na to pomisli, da se iz Jar pa vozi najmanj 3 mesece s parnikom in je pošricano, zato da izgleda sveže- noben pa ne pomisli, da iz vinograda do štacune lahko pride že v 1 tednu ali celo v 1 dnevu- odvisno kdo je odjemalec- tu je druga pesem
Jabolčni krhlji in ljubljanske mlekarne so primer, ki se NE nanaša na tvoj post, saj jih niti nisi omenjala, ne vem od kje bi jaz lahko vedela kako je to pri vasuser posted image , pač komentiram, kar vem

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya


IZVIRNO SPOROČILO: posh

Umetno je tako v mercatorju, sparu kot lidlu, hoferju...LE, da je sadje , zelenjava v mercatorju in sparu II. vrste, v lidlu in hoferju pa I. vrste. Npr. spar v avstriji ima sadje/zelenjavo I. vrste.



ja ampak v Hofru in Lidlu je sadje že na daleč videti zelo zelo umetno. Vzgojena ne vem kje, s čim bogsigavedi, da tako lepo zraste..sicer malo umetnih snovi, pa je...
ne jaz redno v Lidlu kupujem, ampak sadje in zelenjavo pa raje kje drugje


Sadje 1 ali 2 kvalitete je razlika, pa ne v umetnem videzu. Večina trgovin dobivajo sadje in zelenjavo iz velikih "tržnic"- na tone sadja in zelenjave, začne se licitacijo- ta najlepše in najbolj sveže 1 kategorija se proda najprej (pokupijo fensi šmensi restavracije, hoteli in nekatere trgovine). Z vsako uro cena pada in pada- ostane slabša kvaliteta, staro sadje, sadje od prejšnjih dni, mesecev, sadje iz istega drevesa kot prvo, le da so grša za videt... (pokupijo razni trgovske verige- mali trgovci). Gnilo sadje ali zelenjava, čudnih oblik... še ne pomeni, da je kaj manj strupov, škropiv, kemikalij not- lahko samo pomeni, da je še dlje časa ostalo kje v hladilnici, na soncu, ali kot veste na enem drevesu lahko zarstejo lepa sočna jabolka in tudi kilava, pikasta.... Eni bodo pač lepa prodali, pikasta, čudnih oblik pa predelali v kis, sok, kompot, marmelade... medtem ko se bo pa kak našel (ki nim amožnosti predelave), da bo pikasta in kao manj umetna prodajal za bio ali prodajal normalno, saj so ljudje itak prepričani, da slabši videz- manj umetno in bodo raje to kupovali.
Moji starši imajo doma jablane in jih res nič ne špricajo in ena jabolka gor so tudi taka, da zgledajo kot špricana umetna- lepa, sijoča, ena pa taka, da jih še povohal ne biuser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 10.11.2011 6:32:52 >

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: lidl, hofer
10.11.2011 11:51:08   
trobentica123
Pozdravljene! Tu pa moram nekaj povedat:  imam nekaj malega vrta, nisem neki uporabnik zelenjave v takih trgovinah...
Ker pa včasi rabiš kako zeljenjavo tudi izven sezone, jo greš pač kupit. In tako sem jaz spomladi imela neko zabavo, za katero sem potrebovala paradižnik. Kupila sem ga v Lidlu ( tistega zapakiranega po šest ali osem kosov). Vse lepo in prav, nakar grem poleti čistit hladilnik in najdem en paket tega paradižnika zametanega v hladilniku: bil je kot, da sem ga včeraj kupila, pa čeprav je bil v hladilniku več kot štiri mesece! Nisem mogla vrjet!!! Mi je pa dalo misliti, zakaj je še kar tako lep in brezhibne oblike...
user posted image user posted image

(odgovor članu onka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: lidl, hofer
10.11.2011 12:00:06   
posh
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Sadje 1 ali 2 kvalitete je razlika, pa ne v umetnem videzu.



Točno to sem hotela povedati, pa vse kar si še napisala Hope2.
Slo žal spada pod države 2.reda in dobivajo sadje/zelenjavo II.kvalitete, umetno pa je lih tak kot tisto I.kvalitete, samo slabšega izgleda.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: lidl, hofer
10.11.2011 12:03:02   
posh
IZVIRNO SPOROČILO: trobentica123
bil je kot, da sem ga včeraj kupila, pa čeprav je bil v hladilniku več kot štiri mesece! Nisem mogla vrjet!!! Mi je pa dalo misliti, zakaj je še kar tako lep in brezhibne oblike...
user posted image user posted image




Nekje sem enkrat brala, da Mcdonaldov hamburger živali niti ne povohajo in če ga 5 let pustiš na mestu se ne razkroji. Ne vem, če je res, daleč od resnice pa menda tudi ni.

(odgovor članu trobentica123)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: lidl, hofer
10.11.2011 12:24:36   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: posh

Nekje sem enkrat brala, da Mcdonaldov hamburger živali niti ne povohajo in če ga 5 let pustiš na mestu se ne razkroji. Ne vem, če je res, daleč od resnice pa menda tudi ni.

No, pretiravat pa spet ni treba. Je pa res, da meso tudi v trgovinah mažejo z dioksinom, da je rdeče, pol ga pa prerežeš in je na sredini rjavi, črni, smrdeči... zunaj pa vauuu.
Kar se tiče mcdonaldsovih hamburgerjev je pa tako, da vsaka država proizvaja svoje pleskavice, torej v sloveniji bo lahko boljše kvalitete, kot v kakem singapurju ali ameriki... Za slovenijo je pred cca 10 leti (zdaj ne več) delala pleskavica ena mesarija, ki so jo moji starši poznali, enkrat smo celo lahko kupili tiste pleske po nižji ceni. Torej za takrat lahko "garantiram", da je not bilo meso, saj jih je delal pred našimi očmi, in pokazal tudi, da se morajo držat posebne recepture.
Recimo burger king pa celo reklamira, da imajo vse sestavine iz Amerike, razen 1 same, ki je  slovenska- tu pa sem pozabila katera je touser posted image

(odgovor članu posh)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: lidl, hofer
10.11.2011 12:42:36   
Oceania



IZVIRNO SPOROČILO: posh

IZVIRNO SPOROČILO: trobentica123
bil je kot, da sem ga včeraj kupila, pa čeprav je bil v hladilniku več kot štiri mesece! Nisem mogla vrjet!!! Mi je pa dalo misliti, zakaj je še kar tako lep in brezhibne oblike...
user posted image user posted image
 



Nekje sem enkrat brala, da Mcdonaldov hamburger živali niti ne povohajo in če ga 5 let pustiš na mestu se ne razkroji. Ne vem, če je res, daleč od resnice pa menda tudi ni.

Jaz se pri čiščenju avta pod sedežem našla pommes frites krompirček iz mc donaldsa, star vsaj dva meseca, izgledal je povsem enak kot svež. Probala ga seveda nisem.

(odgovor članu posh)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: lidl, hofer
10.11.2011 12:52:16   
posh
Lahk čvekamo v tri dni, dejstvo je, da je vse zastrupljeno. Razen tisti % ljudi, ki imajo znance, prijatelje sorodnike na kmetiji in ki imajo en del bio in eko za prijatelje, sorodnike in zase.
Če bi hoteli to spremeniti, bi vsi morali pustit službe in it sami v kmetovalce. Tako pa lepo hodimo v službe in kupujemo v mercatorju, sparu, lidlu in hofru zastrupljene stvari.

(odgovor članu Oceania)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...
Kako izbrati idealno sobo za vašega otroka?
Pri opremljanju otroške sobe za šolarja je ključno ustvariti funkcionalen delovni kotiček, poskrbeti za organizacijo, pr...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?