|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   libero
18.5.2006 12:28:37   
smeja2
Čau!
Sm kupila po nekaj časa spet libero plenice, ker so mi bile prej zelo fine.
Sedaj so pa katastrofa, saj puščajo ful gela na ritki?user posted image user posted image
A so se poslabšale al je to glih moj paket slab?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: libero
18.5.2006 12:33:50   
natalia
pri meni je bilo isto, vsakič sem ji morala tisti gel dol spravljat!

mi niso preveč všeč, pa sem jih zamenjala za Babylove in Beauty baby.

lp

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu smeja2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.5.2006 12:35:19   
sa
Jaz sem jih zadnjic kupila in je za enkrat vse okuser posted image ,nic kaj ne spuscajo.

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.5.2006 12:53:40   
muha1
tudi mi imamo te pleničke in so do sedaj še ok user posted image

(odgovor članu sa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.5.2006 13:04:41   
cmokec
Mi smo tudi zadovoljni s temi plenicami - do sedaj.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu muha1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.5.2006 13:14:56   
AKŠ
jaz sem jih kupila prejšnji teden in so mi za enkrat ok...nič ne spuščajo...

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.5.2006 13:40:25   
Adelina
Jaz sem tud kak mesec nazaj naletela na slabe Libero plenice (gel), pa se pol sprobala plenice iz Hoferja in Milerja, so se mi pa ful plastične zdele, Libero so pa ful mehke. In sm pol kar spet Libero kupila, zdaj so pa v redu. Po moje imaš res slabši paket.

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.5.2006 14:48:56   
sonccnica
Živjo
mi že dolgo uporabljamo libero in smo bili zelo zadovoljni z njimi. Zadnjih nekaj paketov pa je katastrofalnih, tako da resno premišljujemo, da bi prešaltali na druge plenice!!!

(odgovor članu smeja2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.5.2006 15:24:52   
Anonimen
Pri nas je bilo prejšnji mesec isto.
Zdaj sem kupila nov paket, pa ni več gela na ritki.

A je katera probala Mullerjeve? Bojda so boljše user posted image

(odgovor članu sonccnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
18.5.2006 16:40:58   
tincci
Jaz jih uporabljam že nekaj mesecev in so mi daleč najboljšeuser posted image

(odgovor članu sonccnica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.5.2006 18:29:32   
bskrle
Tudi z našimi plenicami je nekaj narobe, saj je Marija zadnji tedne vedno mokra.
Kupila sem pa te, ki so v akciji.

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.5.2006 19:02:54   
makica
Tinka74 - jaz imam Mullerjeve Beauty Baby in sem ful zadovolna. Uporabljam jih sicer samo čez dan, ponoči pa imam Pampers Activ fit isto iz Mullerja. Tudi robčki od Beauty Baby so mi fajn, jih je pa 160 za ceno 660 SIT. Problem je samo vse dobit, ker kadar pridem (ponavadi ob sredah) v Muller v BTC v Lj so police prazneuser posted image . V centru sem večkrat naletela na to, da imajo več robe, sloh pa jo je več v Mullerju v Novem mestu. 

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.5.2006 20:25:02   
zoya24
Meni še nikoli niso prepustile gela, pa jih uporabljam že kar nekaj časa. Sem v glavnem zelo zadovoljna z nimi.

(odgovor članu smeja2)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.5.2006 20:36:48   
lelaval
Tinka, jaz tudi uporabljam Mullerjeve, (ko je imela glivice, sem sprobala vse plenice in te so se mi zdele najboljše). Ji jih dajem tudi ponoči in jih ima 10 -- 12 ur na ritki, pa še ni bila skozi polulana.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.5.2006 22:06:45   
mala zirafa
bodi pozorna na akcije. Ponavdi je falš roba znižana.jaz kakega želeja na koži nisem opazla.So mi boljše od pampersk.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 15
21.5.2006 17:57:38   
ninocka
Tud jst sem opazila to pr tem paketu, ki sem ga kupila. Drugac imam od Muellerja, ampak nisme mela it casa kupit, pa sem vzela Libero v Sparu (akcija). Zdej ma pa ta gel po ritki, pa se ful se cudno prepolovijo (ne znam drugac povedat) - kot da bi sla vata ven in kr manjka neki plenice (verjetno je to ta gel, ki je potem na ritki). user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
21.5.2006 20:29:26   
MajaPRO
Jaz sem jih vedno kupovala v Intersparu, pa so mi bile včasih the best, zadnji paket pa živa groza... puščajo gel, ponoči premočijo. Komaj čakam, da porabim paket, saj sem res razočarana nad njimi. Za ponoči uporabljamo Mullerjeve Beauty baby in so super.

Otrok stane največ na tem svetu. Tvojo ljubezen. Tvoje življenje.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?