|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   lišaj na trebuščku
27.10.2011 8:52:57   
marjetica8
Preden ga spet vozim k pediatru, vprašam tu, če ma kdo podobno izkušnjo...Malemu se je spustu en tak lišajček na trebuščku. Najbprej je zgledalo kokr da ga je neki pičlo, potem pa se je malo razširlo - zgleda kokr da je koža malo dvignjena in malo hrapava. Rdeče je samo po kopanju, drugače pa nima neke barve. Kopamo ga 1x na teden tako da se namaka v banji, drugače pa se vsak dan stušira. Pa na dva dni ga mažem z baby oljem, ker ma ful suho kožo (že od rojstva). Star je 2,5 let in ni do zdej na nič alergičen. Je pa začel s septembrom hodit v vrtec in od takrat je bil do zdej že 2krat bolan (viroza). Včeri sem opazla da se mu je začel še en tak lišaj delat na hrbtu.
Bom vesela nasvetov in izkušenj...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: lišaj na trebuščku
27.10.2011 11:34:06   
zmajcy_
naša ima podobne lišaje zaradi suhe kože. nam je super pomagala krema od mustele stelatopia, ki je za suho kožo ko se že pojavijo taki lišaji. pa nam no baby olje nič pomagalo.

< Sporočilo je popravil zmajcy_ -- 27.10.2011 11:35:06 >

(odgovor članu marjetica8)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.10.2011 12:08:05   
lenika83
Moji se je lani naredil približno tak izpuščaj na nogi. Pediatrinja mi je svetovala naj kupim Eucerinovo mleko z neko omega 12%, ker bi naj ful pomagala. Jaz sem bila pa malo "trmasta" in je nisem takoj kupila (stane preko 20 €) zaradi enega malega lišajčka, pač pa sem jo začela vsak drugi večer mazati s čisto navadno niveo. Poleg tega sem jo z gelom za tuširanje umivala samo vsak drugi dan (tušira se vsak dan), ko se je kopala, pa sem ji nalila noter malo baby olja. Takšna kura ji je pomagala in izpuščaj je v manj kot 1 mesecu povsem izginil, koža na splošno, pa tudi ni bila več suha. Zdaj ko se je spet začelo kurjenje, pa se ji spet pojavlja bolj suha koža in sem jo začela mazati z bubchen mlekom za telo, pa je boljše.

(odgovor članu zmajcy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.10.2011 14:17:31   
dreamhorse
To je od suhe kože... tudi moja ima v kurilni sezoni zelo suho kožo. Mustela stelatopia, sicer stane cca 20 eur, ampak ena zdrži pri nas celo sezono.
Poskušala sem že marsikaj, pa se je to najbolj obneslo.

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.10.2011 22:03:22   
marjetica8
Hvala vam za odgovore. Zudi mi smo že probali svašta nekih mlek za otroke, pa je po baby olju še najboljš (un gel od Johnsonsa mamo). Bomo probali še mustelo.

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?