|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   levica + sesanje nogice
29.9.2004 17:32:54   
toya
Pozdravljene!:)-

Jaz pa opazam, da nasa Eva bolj uporablja levo rokico. Stara je namrec 4,5 mes., to pa opazam ze vsaj dva meseca. A mislite, da je mozno ze zdaj napovedati ali bo levicarka ali desnicarka? Nekje sem prebrala, da se to izkristalizira okoli 1. leta starosti in da je mozno, da otrok lahko najprej uporablja bolj eno roko, nato drugo ali pa obe. Kaksne so pa vase izkusnje in ali to sploh opazite?
Pri nas v sorodstvu ni nihce levicar, razen Evin bratranec, ki je dve leti starejsi od nje in pa njegov stric. Meni je cisto vseeno, kaj bo, levicarka ali desnicarka, le zanimivo opazovati se mi zdi.
Zdaj je zacela tudi nogo si dajati v usta. Pomislite; samo levo zaenkrat z levo rokico. A so tudi vasi lubcki ze pri tej starosti zaceli s tem?
Lepo bodite in lepo se crkljajte!:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   levica + sesanje nogice
29.9.2004 20:31:01   
malika
Jaz pa pri našem opažam, da ima obdobje, ko vse prijema z levico in obdobje desnice. Opazuj, mogoče je isto.

Lp

(odgovor članu toya)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   levica + sesanje nogice
30.9.2004 11:56:04   
Anonimen
Tudi meni se je zdelo, da je moj Tibor v začetku bolj uporabljal levo kot desno, po mojem se nam to kar veliko mamicam zdi. Danes je star dve leti in pol in je desničar. Sicer čisto vseeno po mojem ni, če je otrok levičar ali desničar. Nekaj sem namreč brala o čistih levičarjih oz. desničarjih. Namreč večkrat se zgodi, da otrok ni niti čisti levičar ali čisti desničar, takrat lahko nastanejo težave, ker meša strani. Tako nekako je pri mojmu nečaku. Ampak, kaj hočemo. Če je samo to, potem je vse v redu. So pa tui levičarji, ki zelo lepo pišejo, veliko lepše, kot marsikateri desničar. Pa pri športu so velikokrat v prednosti...

(odgovor članu toya)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Plenice po izbiri Sekcije medicinskih sest...
Pri izbiri izdelkov za najmlajše smo starši zelo pozorni, zato je bolje izbrati takšne, za katerimi stojijo strokovnjaki...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?