Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: letna prevleka za avtosedeže 11.5.2008 22:37:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni se zdi bolj lari fari... . Funkcionalna le v primeru, da je avto parkiran na vrocem soncu in se blago napije vrocine in potem nikakor ne ohladi. Oziroma uporabna ravno toliko kot barva avta.... . Bel se segreje malo manj kot crn, oba pa sta vroca. Ce imas klimo v avtu pa kaksne hude uporabnosti ne vidim. Lahko se pa tudi motim.
|
|
|
|
RE: letna prevleka za avtosedeže 12.5.2008 8:10:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Nič ni lari fari, vsaj Maxi cosijeva je res zakon. Naša je bila včasih čisto mokra po hrbtu, ko pa smo dali gor letno prevleko, pa je bilo dosti bolje in ji ni bilo tako vroče. Tudi za drugi avtosedež smo jo kupili in že dali gor. Priporočam.
|
|
|
|
RE: letna prevleka za avtosedeže 12.5.2008 8:33:05
|
|
|
|
NEVA-1
|
Tudi mi imamo maxi-cosijevo prevleko in si ne predstavljam, da je ne bi imeli. Imeli smo za priorija in sedaj na rodiju, kupit pa moram še za romerja kid plus, pa upam da so tudi tako dobre... Jaz priporočam, za lupinico pa nisem potrebovala, ker smo do poletja že oba prestavili v večje sedeže...
|
|
|
|
RE: letna prevleka za avtosedeže 12.5.2008 8:35:38
|
|
|
|
tinatona
|
Hej! Jaz jo pri Kingu nisem imela. Zdaj za ta večji sedež (15-36kg) sem jo pa kupila. Če se obnese, ti bom pa kmalu lahko povedala. LP
|
|
|
|
RE: letna prevleka za avtosedeže 12.5.2008 11:45:26
|
|
|
|
Lu
|
Mi smo tudi zadovoljni. Imamo jo na Maxi Cosiju Priori in Rodi. Mojadva se manj potita.
|
|
RE: letna prevleka za avtosedeže 12.5.2008 12:34:41
|
|
|
|
frufru
|
Meni tista prevleka od MC ne deluje hladilno. V bistvu je kot tanjša frotirasta brisača. Mi smo namesto raznih prevlek kupili klimo od kiddya kljub temu da nimamo tega avtosedeža. Pozimi mu sedež ogreješ, poleti pa obrneš in sedi na enih mrežicah, da zrak kroži med sedalom/naslonjalom in otrokovim telesom. Se super obnese. Naš sicer ful švica, ampak na tem majčka še vlažna ni bila
< Sporočilo je popravil frufru -- 12.5.2008 12:35:26 >
|
|
|
|
RE: letna prevleka za avtosedeže 12.5.2008 22:26:58
|
|
|
|
Anonimen
|
A ima katera prevleko od Romerja?
|
|
|
|
RE: letna prevleka za avtosedeže 13.5.2008 22:42:17
|
|
|
|
Naja31
|
klimo od kiddya Kako pa to zgleda?
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?