Ursi2
|
Tudi pri nas je bilo tako!Vendar so bila različna obdobja!Enkrat so bili zobki in je pomagalo, če sem mu namazala s Calgelom, bolj na začetku inker sem ga dojila, sem videla, da ga je malo šravfalo in sem mu vsak večer, preden, da je zaspal, mazala oz masirala trebušček s kapljicami proti vetrovom oz proti zvijanju (od Welede iz Dm-a), enkrat sem videla, da se je bal, če je bila tema v sobi!Ker že od prvega dne doma je zvečer tema in ni bilo problema, potem pa je imel obdobje, ko se je ful ustrašil. No, sam je trajalo malo časa. Ker zdej more bit pa čista tema, ker če ne, se pa kr zbudi in gleda, kaj je lučka in se hoče igrat, ker misli, da je dan! Poskusi tudi, da vsak večer, preden gre spat poteka čim bolj umirjeno, mogoče rahlo bolj temno in pojta zvečere ali knjigice glejte ali berite. Sej vem, da je šele 3 mesece, ampak tudi to se da. In naj bojo priprave mirne. Midva sva nekaj časa zvečer ga dajala dol tašči in tastu, da so bili malo skupaj in to je bilo enga norenja in igranja, pa igranje na harmoniko. OK, takrat je bil mal starejši, ampak je mali potem ful slabo spal in se je zbujal ful v joku! Veliko stvari je, ki so povezane s spanjem teh naših malih sončkov! Upam, da se vam stanje kmalu umiri!
|