|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   leonišče
9.6.2005 9:40:36   
pika74
Eno vprašanje punce:

Tiste, ki hodite v leonišče in imate osebnega (izbranega:love: ) G tam,... kolikokrat na leto vam zaračunajo 4.400 SIT?

Jaz sem ta znesek plačala enkrat lani septembra.

Zdaj me je pa tam sestra naročila na 4.9. in opomnila, da bom morala spet plačat 4.400 SIT.

Zakaj? A katera ve, kdaj ti to zaračunajo? A je to enkrat na leto al kako? Zakaj? Al je to samo, če te naročijo za popoldne:zmeden2::zmeden2::zmeden2:?

:kava: pa še en kofe vsaki :)-

Lp
8)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   leonišče
9.6.2005 9:43:04   
Carovnica Mica
kaj je to LEONISCE?:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   leonišče
9.6.2005 9:47:43   
bebi
Stara porodnišnica v Ljubljani - Ambulanta za neplodnost, vsaj mislim, da je to to. :zmeden2: Drugač me bo pa katera popravla.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   leonišče
9.6.2005 9:52:29   
anadejka
Ja Pika,pr Drobniču si samoplačniško,zato plačaš za vsak pregled.Pa če sploh kej pogleda ali pa ne.Če si popldne naročena boš zihr plačala.Ampak če imaš pa kakršnokoli zdravljenje boš pa zjutri naročena in takrat NE plačaš nič.Ko pa boš nosečka,mi je sestra da na začetku men se zdi da prvi pregled tut plačaš,pol nič več.

Hja nič ni dons zastonj kar je dobr.....;););)

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   leonišče
9.6.2005 10:05:44   
pika74
pomoje je men sestra neki zasuštrala tm.

ona ne ve, da mam jst IVF z Drobničem

Ji morm še enkrat mail napisat.

Pismu sam colal nas bi :hudicek:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   leonišče
9.6.2005 10:15:42   
_katka_
Če imaš IVF ti nebi smeli zaračunat.
Sem pa zadnjič jaz tam celo zmedo povzročila, ko sem se naročala. Imela sem stimulacijo brez drugih postopkov. Se naročam na UZ in je bila strašna dilema ali me lahko dopoldan naroči ali moram plačat. No in moram plačat, ker nisem bila v nobenem postopku. Sicer pa ne bi bilo potrebno. Ti jih kar malo pritisni.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   leonišče
9.6.2005 10:28:19   
natja_
Hja, hudič je to s temi plačili. Jaz imam izbranega zdravnika v Leonišču in sem tri leta nazaj (ko sem zanosila), morala plačati vsak obisk (pa sem bila :nosecka:). Pa sem se ničkolikokrat razburila, naj me že enkrat naročijo dopoldne, ker bom bankrotirala, če bo šlo še tko naprej.... saj nič ne pomaga...
Zdaj, ko pa sem drugič :nosecka: in sem šla na pregled, sem plačala 3100 sit.... drugače pa je polna cena res 4400 sit. Žal:grrr:

natja

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   leonišče
9.6.2005 10:34:42   
pika74
sm že poslala mail, da hočem dopoldansko uro in da se gre za IVF.

bomo vidl, kašn bo odgovor:miska:

:metulj:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   leonišče
9.6.2005 10:38:04   
diamantka
meni so rekli, da si naročen popoldan zmeraj plačaš, če ti pa dajo jutranjo uro pa ne! ko sem jaz šla prvič k njemu, sem tudi plačala, sam vsa naslednja srečanja z dr.Drobničem sem bila zjutraj pa nisem rabila!
jaz sem ravno včeraj bila pri njemu, sem šla po napotnico za laparoskopijo!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   leonišče
9.6.2005 10:39:02   
pika74
no, sej men se je zdel, da je finta v tem, da dopoldne ni treba plačat :hudicek:

me prou zanima, kaj bo odgovorla tale sestra:rozica:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   leonišče
9.6.2005 10:40:41   
clea
Jaz hodim v leonišče k dr. Megliču,pa plačam za vsak pregled (bris) od 3100 do 4100 (al tam nekje).Ker sem imela do sedaj kar naprej papII sem mogla vsake par mesecev hodit in seveda vsakič plačat.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   leonišče
9.6.2005 10:45:51   
emaa
pri Ribičevi je tudi jutranja ambulanta koncesijsko, popoldne pa samoplačniško.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   leonišče
9.6.2005 11:20:43   
naja78
ambulante,ki delajo dopoldne do 13 so zastonj,vse kar je popoldne je samoplačniško.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   leonišče
9.6.2005 11:20:46   
Mijavček
Ojla Pika74!

jaz mam svojo redno G na leonišču in sem plačala kadar sem šla na redne preglede in to takrat, ko me je dejansko pregledala, če sva se samo pogovarjale pa ne. ko so se začeli UZ-ji, HSG-ji in laparo, nisem nič več plačevala, ampak sem vsakič v mejlu ob naročanju tudi povedala zakaj gre in so me naročili zmeraj dopoldan.

Zdaj bom šla k dr. Ribičevi v ambul. za neplodnost prvič (za ostale pregled in laparo mi je dala napotnico osebna g) in so me takoj naročili dopoldne (je pa res, da bom hkrati imela tudi kontrolo po laparo)

Pomojem je sistem tak, da če hodiš na redne preglede, brise itd si samoplačnik, čim pa se gre za kakšno bolezensko zadevo, preglede v zvezi s plodnostjo itd. gre iz zavarovanja, kar je tud prav ane? zakaj ga pa plčaujemo pol.8)

lep dan

Mijavček:muca:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   leonišče
9.6.2005 11:28:40   
pika74
točn tko :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   leonišče
9.6.2005 12:12:46   
natja_
Ja, samo dopoldanski termin je prekleto težko dobiti, ker pravijo, da imajo ful gužvo.... :zmeden:

natja

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   leonišče
9.6.2005 12:25:49   
Mijavček
Seveda majo gužvo, če pa vsak G dela samo 1 dan v tednu, ostale dneve pa; ali dela privat, ali operira, ali predava na faksu, al pa ne vem kaj... (moja prejšnja G je delala v štirih različnih ambulantah!)

In potem vse pacientke, ki bi se rade naročile, čakajo na ta dan v tednu...
Moja zdajšnja G npr. dela samo ob ponedlejkih, Ribičeva samo ob torkih, itd. Zdaj bodo pa itak še dopusti.
Ne vem v čem je fora samoplačniške ambulante, četudi za samoplačniški pregled čakaš 3 mesece, kašno uslugo pol plačuješ?
Brrr, mene to kr mal razkuri...

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   leonišče
9.6.2005 12:39:58   
emaa
Mijavček kdaj pa maš pregled, mogoče se pa srečava. Jaz mam 21.6.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   leonišče
9.6.2005 12:47:10   
Mijavček
Oj emamair!

jaz mam 05.07.
KO boš pa ti tam, bom pa jaz ravno CB delala, če ne pride M prej seveda. Zato me, ko vidim ta datum začne kar šraufat :ups:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   leonišče
9.6.2005 13:19:42   
emaa
jaz pa upam, da bosta jutri :roza:, da mi ne bo treba it, sam moram še test prej kupit

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   leonišče
9.6.2005 13:28:06   
Mijavček
ja, sem lih prej vidla spodaj post, da držimo pesti zate.:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Res upam, da se ti bodo prikazale:roza: in ++++ in vse tako kot mora bit. To bi bilo pa res fajn, da pokličeš in odpoveš pregled, ker si :nosecka:.

Čakamo na dobre novičke!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   leonišče
9.6.2005 13:57:54   
anajmad
Jst sem bila v ponedeljek popoldne na pregledu pri dr.Blejec in sem plačala 3.100,00 sit.Potem pa mi je povedala,če slučajno zanosim,pridem na prvi pregled še v leonišče in ni mi treba nič plačati,potem pa me usmeri na preglede v porodnišnico.Sem pa tudi lani plačala 4.400,00 sit v oktobru.
en lp:morje:D.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   leonišče
9.6.2005 14:05:22   
emaa
jaz mam na srečo zdaj koncesijski termin, sam če do jeseni ne bo nič, bom pa šla na samoplačniškega, da pridem prej na vrsto (kar tudi ni res)

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   leonišče
9.6.2005 14:50:48   
_katka_
Ups, moj G v leonišču dela pa vsak dan razen srede. A to kar malo vsak po svoje, al kako?

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   leonišče
9.6.2005 14:58:24   
Mijavček
Ah, odvisno, kaj še počnejo v življenju... eni so tud profesorji, eni tud operirajo, eni delajo HSG-je...
So pa moški G ponavadi bolj fraj od ženskih, ker smo še vedno malo tako tako pred moškimi... Vsaj meni je ljubše, če je ženska :ups:
Lep dan,

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?