Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: lektoriranje,prevod,vezava? 15.6.2009 22:22:10
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Imaš ZS!
|
|
RE: lektoriranje,prevod,vezava? 15.6.2009 22:28:00
|
|
|
|
vanomis
|
Imaš ZS. LPS
|
|
|
|
RE: lektoriranje,prevod,vezava? 15.6.2009 22:33:34
|
|
|
|
Tanja55
|
vsaka papirnica v LJ ti bo izdelala vezavo diplomskih del, npr. Zvezda danica in druge. Ampak jst nadvse priporocam papirnico Kaktus, na Rimski cesti v LJ (odvisno zdej, kje se sicer gibljes in kje je tvoj faks). Z velikim veseljem jih pohvalim, ker nazadje ko sem rabila, sem se vse domenila preko emaila, saj nisem mogla prit osebno tja. Poslala sem datoteko v priponki na mail, oni so pa natisnili, skopirali v zeljeno stevilo kopij, zvezali v barvi in crkah kot sem zelela, vse me je tipi topi cakalo ko sem prisla iskat. narejeno je blo tud hitro in ugodno. Za cene ne vem, ker je zdej nekaj casa ze minilo, a ko sem primerjala je blo vse skupaj (hitrost in nacin dela, ter kvaliteta) najceneje pri njih. TULE je pa link. Za lektoriranje in prevod pa mislim, da bos imela dovolj ponudbe Ce slucajno ne, mi pa javi.
|
|
|
|
RE: lektoriranje,prevod,vezava? 15.12.2009 13:30:35
|
|
|
|
helfer757
|
Pozdravljena! Jaz sem lektorica, sicer na porodniškem dopustu, zato pa s toliko več časa za lekturo kakšnega besedila. Sicer lektoriram vse vrste besedil, največ diplomske in magistrske naloge, pa kdaj kakšen zbornik, cena pa je 2,2 evra/stran. Če te še kaj zanima, se javi.
|
|
|
|
RE: lektoriranje,prevod,vezava? 15.12.2009 13:38:27
|
|
|
|
helfer757
|
Aja, sem pozabila pripisat link: helfer757@gmail.com
|
|
|
|
RE: lektoriranje,prevod,vezava? 15.12.2009 19:39:47
|
|
|
|
katipi
|
Če še rabiš, ti lahko pomagam. Imaš ZS.
|
|
|
|
RE: lektoriranje,prevod,vezava? 15.12.2009 19:42:44
|
|
|
|
katipi
|
Ah, no, sem šele sedaj videla datum... No, pa drugič...
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?