|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   lekarna v grazu???
29.10.2004 22:13:19   
Jančika_
Jutri gre prijateljica v Graz in mi bo poskusila prinesti Oleovit kapljice. Kje je kakšna lekarna? V center mesta ne bo šla, tako da me zanima za obrobje.

Vem, da je regenbogen Apotheke v West Centru, ampak ne vem, če se tam da dobit te kapljice, glede na to, da je to kao alternativna lekarna, kolikor vem?

Ali je mogoče kakšna lekarna v Seiersbergu? Še vedno namreč "ustvarjajo" stran, tako da na netu ne najdem...

LP, J.

:racka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   lekarna v grazu???
30.10.2004 0:01:13   
frutka_
Jančika mislim, da je v Seiersbergu lekarna. Če pa ni pa vem, da so lekarne takoj za mejo, ko vstopiš v Avstrijo.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   lekarna v grazu???
30.10.2004 8:38:41   
jagoda
V regenbogen apotheke se dobi svašta, ne samo alternativne stvari, tak da bi blo fajn it tja.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   lekarna v grazu???
30.10.2004 11:08:15   
Jančika_
Hvala obema, ravno mi je sporočila, da je dobila v Regenbogen Apotheke!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   lekarna v grazu???
1.11.2004 1:24:05   
Jančika_
Zaboga, pa glih ti si morala napisati v Grazu? Gradcu!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   lekarna v grazu???
1.11.2004 1:24:48   
Jančika_
ups, tole sem bil Joe, logiran pri Jančiki. Nikoli več!!!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   lekarna v grazu???
1.11.2004 1:27:11   
Joe
Ubila me bo, ko se zbudi...

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   lekarna v grazu???
1.11.2004 7:25:38   
Jančika_
Pa še res je:grrr:. Bova na privat obračunala :)-!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?