Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: lekarna v avstriji-homeopatska zdravila 14.9.2010 13:39:50
|
|
|
|
Hope2
|
v borovljah je lekarna, samo moraš malo iz ceste dol zaviti
|
|
|
|
RE: lekarna v avstriji-homeopatska zdravila 14.9.2010 13:42:21
|
|
|
|
mini86
|
to mi je pa znano..smo včasih dost v avstrijo hodil..hvala sj vrjetn ma vsaka lekarna ta homeopatska zdravila ane
|
|
RE: lekarna v avstriji-homeopatska zdravila 14.9.2010 13:51:22
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 to mi je pa znano..smo včasih dost v avstrijo hodil..hvala sj vrjetn ma vsaka lekarna ta homeopatska zdravila ane Ta ima, lahko pa prej pokličeš in povprašaš. Dela ena slovenka, tak da jezik ni problem. Pa včasih moraš vseeno prej kako stvar naročit, saj je nimajo na zalogi.
|
|
|
|
RE: lekarna v avstriji-homeopatska zdravila 14.9.2010 13:53:50
|
|
|
|
Rožica I
|
Sedaj obstaja tudi spletna homeopatska lekarna: http://www.gupta.eu.com/ Drugače pa v vsaki avstrijski lekarni dobiš homeopatska zdravila.
|
|
RE: lekarna v avstriji-homeopatska zdravila 14.9.2010 13:54:00
|
|
|
|
mini86
|
ok tenks..bom poklicala al pa mail poslala k še ne vem čist točn gdaj grem gor
|
|
RE: lekarna v avstriji-homeopatska zdravila 14.9.2010 13:57:04
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I Sedaj obstaja tudi spletna homeopatska lekarna: http://www.gupta.eu.com/ Drugače pa v vsaki avstrijski lekarni dobiš homeopatska zdravila. hvala ampak žal nimajo tistega kar bi js želela
|
|
RE: lekarna v avstriji-homeopatska zdravila 14.9.2010 14:04:50
|
|
|
|
mini86
|
sm jim kr mail poslala in zdj čakam:)
|
|
RE: lekarna v avstriji-homeopatska zdravila 14.9.2010 21:36:24
|
|
|
|
KT
|
Lekarna zelo dobro založena s homeopatskimi zdravili je v Beljaku, nakupovalni ceter Atrium (mislim da se reče), iz slovenske strani pred vstopom v mesto.
|
|
|
|
RE: lekarna v avstriji-homeopatska zdravila 17.9.2010 17:37:02
|
|
|
|
mini86
|
zdj sm pa rahlo zmedena..tista zdravila k sm jih mislna nabavt so vsa iz italije tko mi je rekla una gospa k govori slovensko v tej lekarni v beljaku..vrjetn je isto sam drgač se jim reče.. zdj pa ne vem..lepo sm mislna jt drug tedn k moj pride iz službe v beljak po te stvari pol pa še naprej v ikeo..ne vem al nj grem v avstrijo pa uzamem kar majo oni al nj grem rajš v italijo..sm pbla čist zihr da una homeopatinja naroča v avstriji k so nemška navodila na zdravilih.. grrrrr
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?