|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   lekadol-koliko?
26.12.2004 13:16:54   
Naja31
Pozdravljene punce,

sem v 25. tednu in sem oblezala v postelji s hudim prehladom in nekoliko povecano vrocino. Pocutim se obupno, poleg tega se v sredo porocim:bravo: in se moram cim prej na noge postaviti.
Vem, da nosecke lahko vzamemo lekadol, zanima me koliko tabletk najvec na dan?
Pa se to, koliko naj bi bila telesna vrocina povecana, da sploh vzamem lekadol? Nekje sem zasledila, da vec kot 38 stopinj. Jaz se ze pri 37,5 pocutim obupno.

Hvala in lp,
Naja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   lekadol-koliko?
26.12.2004 13:20:40   
Jessy
Meni je v četrtek ginekolog rekel, da lahk vzamem lekadol v primeru glavobola ali pri temperaturi nad 38 st. C. Kar je nižje, naj se telo samo brani! V primeru zamašenega nosa pa se lahko uporablja Operil kapljice.
Koliko tabletk na dan? Po moje po potrebi. Običajno so tri v enem dnevu kar zadosti, saj ti kar nekaj časa drži ena tabletka.
Po moje bo še najboljše, če zadevo lepo preležiš ob veliki količini pijače. Tudi sama sem bila pred dobrim tednom s temperaturo 37,4 in še grlo me je bolelo pa kašljala sem (no, kašljam še danes)....šla sem k zdravniku, vendar je bilo le virusno obolenje, tako da nisem dobila nobenih zdravil....pa sem lepo preležala in veliko pila...

Upam, da boš kmalu boljša!

lp, Jessy

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   lekadol-koliko?
26.12.2004 14:15:18   
Anonimen
Tisto mazilo za prehlad, s katerim se namažeš pod nosom, tudi zelo pomaga. Odmaši ti nos, pa se takoj bolje počutiš.

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   lekadol-koliko?
27.12.2004 11:49:05   
Anonimen
Meni so v porodnišnici v 39. tednu zaradi vročine dajali lekadol, 2 do 3 na dan. Ne pretiravat, ne bo pa nič hudega, če vzameš kakšnega za boljše počutje

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   lekadol-koliko?
28.12.2004 12:18:57   
Soncnica
Hoj!

Mislim, da je o tem enkrat pisal dr. Pušenjak in sicer je rekel, da lekadol ne škoduje. Meni je G rekel, da v primeru hudega prehlada lahko vzames tudi do 5 lekadolov na dan (zaradi vrocine), da pa moras predvsem veliko piti, pa limone, pa pomarance, izogibaj se pa vitaminskih tablet. Upam, da ti bo do srede ze bolje; vsekakor pa :bravo::bravo::bravo: za poroko!!

lp

Sončnica in :duda: 27 t

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?