|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   lejt najt šoping
20.3.2014 19:31:41   
LuLu
Torej... Citycenter Ce, Europark Mb, Citypark Lj
Je katera kdaj bila, kaj se dogaja, koliko je ceneje, posebnosti?

Hvala za odgovore user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: lejt najt šoping
20.3.2014 19:48:55   
Stanislava_
Bila, po pomoti, BTC. Ceneje 20 do 30% (na pamet - ti bodo povedale tiste, ki so kaj kupile). Če imaš kaj ogledano, izkoristi.

Kvačkam.
In #štrikam#.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.3.2014 19:51:52   
LuLu
je ta popust na vse ali na določene izdelke, je to lahko popust na popust ali se popusti ne seštevajo?

madonca so me reklame uničle s temi izrazi user posted image

pričakujem še kak odgovor ja, mora, da je še katera bila na takem šopingu

(odgovor članu Stanislava_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.3.2014 19:54:05   
Stanislava_
Ne vem, sem šla samo v kino. Kaj velikega (50% in več) po moje ni bilo...bi si najbrž zapomnila user posted image

Kvačkam.
In #štrikam#.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.3.2014 19:57:17   
LuLu
ok, hvala... imam do jutri čas, pa da vidim ali bo kak bolj spodbuden odgovor

Neposredna povezava do sporočila: 5
20.3.2014 20:08:23   
Zoja Lara
Popuste imajo tiste trgovine, ki so se za to odločile. Večina jih ima, so pa tudi kakšne, ki nimajo- tiste so takrat zaprte. Popusti so nekje do 30 %. Odvisno kako kje. Ponekod na vse, ponekod na določene artikle. Pa gneča je na teh razprodajah (vse info, ki sem jih podala veljajo za Europark, za ostalo ne vem).

Zdaj sem mamica, jupiii.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.3.2014 20:14:36   
Stanislava_
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

ok, hvala... imam do jutri čas, pa da vidim ali bo kak bolj spodbuden odgovor

Če se hočeš #našopingirat#, je tudi 30% dovolj.

Kvačkam.
In #štrikam#.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.3.2014 13:45:09   
brina_3
Tako kot so že druge rekle, do 30% popusta. trgovine se odločijo same ali na vse izdelke, celoten nakup, najljubši izdelek. Spet druge delijo nek dobropis ob nakupu nad določenim zneskom. ( npr. New yorker prejšnji teden 5€ za naslednji nakup ob nakupu nad 30€). Za muller vem, da je imel prejšnji teden v supernovi 10% na vse z izjemo plenic, darilnih kartic, knjig in igralnih konzol, je pa popust veljal tudi na izdelke, ki so bili v redni akciji.
Po moji izkušnji, bi lahko gnečo v Mullerju (tu pač delam), primerjala z decembrsko :D
Vem pa da je supernova, na dan late night shoppinga objavila na spletni strani za kakšne popuste so se trgovine odločile.

Evo ;
http://www.citypark.si/dozivetja/napovednik/polna-noc-popustov/

Pa uspešen šoping user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8
21.3.2014 15:28:59   
ronja
A kdo ve, ali ima popuste tudi Svet metraže? Sem ravno dobila bon zanj za darilo od sodelavcevuser posted image , pa če bi imeli tak popust, bi ga kar takoj izkoristila:).
Pardon, našla na linku, majo:)

< Sporočilo je popravil ronja -- 21.3.2014 15:35:02 >

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu brina_3)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.3.2014 14:35:51   
Stanislava_
Kaj lepega ste kupile?

Kvačkam.
In #štrikam#.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.3.2014 16:03:19   
LuLu
nič... sem pogledala za Celje kaj ponujajo in me niso prepričali. padem na -40% in več ... tega pa ni bilo. Plus popusti se ne seštevajo.

Neposredna povezava do sporočila: 11
23.3.2014 21:55:21   
ronja
Hvala, da ste povedale:). Nisem šla jaz, sem poslala lubija, da si je kupil superge in je bil presrečen, da mu treba bit več v gojzerjih (ja, midva si navadno greva kaj kupit, ko prejšnje razpadeuser posted image ). Aja, pa čeprav so bili že nekaj kao znižani, je mel še tistih -20 ali koliko že v hervisu.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
24.3.2014 8:50:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
24.3.2014 8:56:42   
Jabček

IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu
padem na -40% in več ...

jz tudi pod 40% skoraj vec ne kupujem. vedno se najde, samo cas je treba imet... ravno prejsnji teden sm si kupila kavbojke in zg. del trenirke s kapuco v TT, ki ju gledam ze od jeseni - na 60% popusta. kul, a user posted image

- 70 !!!!
Pod -70 sploh ne pali user posted image
Čist blažena, ko sem za tamauga za naslednje leto dobila Colmar zg.+sp. del znižan na - hahaha, 139€ user posted image

Tak se kupuje, ne pa nekih 500ojrov za otroški kombinezon, da me kr kap!

Pod 70% pri men ne pali user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 14
24.3.2014 9:08:53   
RIJA*
še ena ki ne pali pod - 60 user posted image user posted image user posted image

no, tudi jaz sem specala spyderjev komplet za pod 100 eur prej je bil skoraj 500 user posted image

< Sporočilo je popravil RIJA* -- 24.3.2014 9:10:16 >

(odgovor članu Jabček)
Neposredna povezava do sporočila: 15
24.3.2014 9:39:12   
Jabček
Wuha, spyder ma še boljš narejene otroške kombinezon hlače.

Samo če gledaš - najcenejša bunda v Intersportu, Etirel je 70ojrov! Kr na1x take ceneuser posted image

(odgovor članu RIJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
24.3.2014 11:04:35   
RIJA*
spyder ima za moje pojme prefino tkanino user posted image sploh pri hlačah je to problem....je mel tamali 1 x oblečene, pa ni vrag, da ni luknje user posted image

etirelove pa je vlačil 3 leta, namesto na bordu se je z ono sajlo na pohorju kar po trebuhu gor vlačiluser posted image pa so preživele....

tak, da je teh 70 ojrov po moje kar dobra investicija user posted image user posted image user posted image

vsekakor bi me kap, če bi dala za spyderja 450 eur (no, česar niti v najbolj blesavih sanjah ne bi naredilauser posted image ) in bi po prvem nošenju imele luknjicouser posted image

(odgovor članu Jabček)
Neposredna povezava do sporočila: 17
24.3.2014 11:11:08   
Jabček
Naš je mel pa do zdej andbyandraž - in to tiste, ko so za smučarske klube - to so zakon hlače, gor majo čez še eno plast trše zaščite, ni šans da premočijo, trpežne v nulo.
Colmar ma pa tut 5000 vodnega stolpca, tak da tut če bo 3 ure na glavo v sneg obrnjen morajo zdržat.

Jaz pa zgubljam bitko z luknjami in trenerkami. Vsak teden ena! Pa to ne moreš verjet, a se sam naš nonstop po kolenih drajsa? Ene so prav zažgane od tistega, ko se pubec očitno po parketu drsa po kolenih?!?

(odgovor članu RIJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 18
24.3.2014 11:13:16   
RIJA*
to moram pogledat...ker še kar dosti sedi pri bordanju....

spyder ima 10.000 vodnega stolpca...zato sem mu jih pa vzela....saj bi jih sicer verjetno ne...

(odgovor članu Jabček)
Neposredna povezava do sporočila: 19
24.3.2014 11:15:33   
Jabček
Ja, to je en orng fajn material. Ti doma prepišem deklaracijo, kaj je to za ena zadeva.
Je pa res, da ko jih pereš, se pa sušijo v nedogled dolgo. Sem doma točno za to nad peč štrike potegnila, da sem lahko tole posušila user posted image

(odgovor članu RIJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 20
24.3.2014 11:16:22   
RIJA*
no daj, če se spomniš user posted image

(odgovor članu Jabček)
Neposredna povezava do sporočila: 21
24.3.2014 11:33:02   
malaMravljica
jaz sem si pa za 30 eur kupila trenutno moje the best jeans hlace Tom Tailor. Sem imela tok sreco, mega postavco naredijo in tok fajn se nosijo. Pa koncno imam ene jeans, ki niso tok hudo ozke.

(odgovor članu RIJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 22
24.3.2014 14:39:37   
HuAnita

IZVIRNO SPOROČILO: Jabček

Naš je mel pa do zdej andbyandraž - in to tiste, ko so za smučarske klube - to so zakon hlače, gor majo čez še eno plast trše zaščite, ni šans da premočijo, trpežne v nulo.
Colmar ma pa tut 5000 vodnega stolpca, tak da tut če bo 3 ure na glavo v sneg obrnjen morajo zdržat.

Jaz pa zgubljam bitko z luknjami in trenerkami. Vsak teden ena! Pa to ne moreš verjet, a se sam naš nonstop po kolenih drajsa? Ene so prav zažgane od tistega, ko se pubec očitno po parketu drsa po kolenih?!?

Tudi mi, pa bo 8 kmalu star, kot si rekla, vsak teden vsaj eno. Ene imajo že toliko našitkov, da mi je že nerodno mu jo za doma oblečt... Imamo pa strogo zdaj ločeno - oblačila za šolo vs. za doma, in probamo vztrajat...

(odgovor članu Jabček)
Neposredna povezava do sporočila: 23
24.3.2014 16:09:28   
pipapopa
Res zanimivo, kako padamo na %. Velikokrat se sploh ne pogleda cene, važno, da je -60%, pa četudi je že v osnovi višja cena. Ne govorim za nobeno konkretno znamko,ampak to opažam v vsakdanjem življenju

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 24
24.3.2014 16:30:57   
LuLu

IZVIRNO SPOROČILO: pipapopa

Res zanimivo, kako padamo na %. Velikokrat se sploh ne pogleda cene, važno, da je -60%, pa četudi je že v osnovi višja cena. Ne govorim za nobeno konkretno znamko,ampak to opažam v vsakdanjem življenju

no ja... ni glih tako preprosto user posted image
jaz ne nakupujem tako

(odgovor članu pipapopa)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?