|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   lega posteljice
19.12.2007 10:21:41   
Mbee
Kaj naj bi pomenilo da je lega posteljice zadaj? Ali ima katera napisano kako drugače?

Dve sončici v mojem življenju....zdaj pa upam d bo sonček ;)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: lega posteljice
19.12.2007 10:31:04   
Naja30
Da imaš posteljico bolj vzadaj, bolj vzadaj nosiš. Trebuh se ti ne bo tako hitro poznal, pa tudi velik ne bo. Boš pa čutila brce zelo močno tam vzadaj (v križ).

(odgovor članu Mbee)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.12.2007 10:41:10   
eva78
Jaz imam posteljico zadaj. Zdaj, ko sem v 7.mesecu se mi že bolj pozna trebuh, čeprav še včasih sama nevem, kje imam spravljenega mojega user posted image .

Izgleda,da je res, da če nosiš zadaj, nimaš takega trebuščka in se ti pozneje začne poznati. Glede brcik pa nevem - jaz jih zaenkrat čutim bolj spredaj. Baje,da te tudi bolj boli križ.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.12.2007 10:58:49   
hokejistka
Jaz imam posteljico zadaj. Pa me nič križ ne boli. No, občasno že kaj zaboli, ampak pomaga, da spremenim lego. Trebuh ni ravno velik, prav zelo majhen pa tudi ni (39 t imam obseg 102 cm).
Brce (no, sedaj so bolj premiki) sem čutila pa par mesecev nazaj bolj spodaj, v notranjost telesa. Je pa res, da je user posted image že od morfologije obrnjen z glavico navzdol.

mbee vidim, da tudi ti ne veš, ali nosiš user posted image ali user posted image . Tudi nama so na NS napovedali user posted image , potem je pa na morfologiji nekaj govroil, da bo mogoče user posted image , ampak da se ne vidi. Naslednji UZ pa tudi ni pokazal, kaj bo, ker je user posted image tako obrnjen.

(odgovor članu eva78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.12.2007 11:00:34   
Taula
Jaz imam lego posteljice tudi zadaj, pa čutim brce user posted image  kar dobro oz. so se začele zgodaj. Križ pa boli ja, posebej ko hodimuser posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.12.2007 11:03:34   
Petraa
Tudi jaz sem otroka nosila bolj zadaj,pa nič od tega ne drži.V obeh nosečnostih sem otroka čutila že v 14 tednu,križ me ni bolel,razen proti koncu . V 1 nosečnosti se mi je trebuh poznal šele v 6 mesecu nekaj malega v drugi N pa že v 3 mesecu

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.12.2007 11:36:28   
urssyy
Jaz nosim dojenčka spredaj, pa sem imela zelo dolgo majhen trebušček. Sedaj v 36 t imam 102 cm, kar se mi zdi čisto normalno. To je čisto različno pri vsaki je drugače...Samo da je zdravo . Pa lepo nosečnost ti želimuser posted image

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.12.2007 11:51:53   
tasyo
Tudi jaz imam posteljico zadaj, pa imam velike težave s križem... Že od zgodnje nosečnosti. Brcike pa čutim spredaj, mogoče bolj spodaj, v križ pa ne... Se mi zdi, da je čisto pri vsaki drugače, tako da ni pravila.

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.12.2007 14:57:34   
benika
Jaz sem imela v 1user posted image  posteljico zadaj. Trebušček se mi je začel poznati šele okoli 5,6 meseca. V 2user posted image  pa imam posteljico spredaj, trebuh pa da ne govorim. V 38. tednu imam obseg zelo blizu 130 cm. Poznati pa se mi je začel že zelo zgodaj v 3. mesecu.

Brcike čutim sedaj nekako zelo podobno kot prvič, me pa križ precej manj boli sedaj kot pa prvič.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Bi obiskovali zobozdravnika, ce do njega ne vozi lokalni promet, se pravi bi se morali vedno odpraviti z svojim avtomobilom ali iskati drug nacin prevoza?
gagaga

Bi obiskovali zobozdravnika, ce do njega ne vozi lokalni promet, se pravi bi se morali vedno odpraviti z svojim avtomobilom ali iskati drug nacin prevoza?

da (88%)

ne (12%)

Število vseh glasov: 48

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!