|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   lega otroka
19.4.2005 14:29:41   
bobek05
Živjo vsem, spet jaz...

Mene pa zanima kako je z lego otroka. Vem, da se otrok do zadnjega lahko obrne v pravilno lego (z glavico navzdol), ampak brala sem tudi, da se jih večina obrne že v 7. ali 8. mesecu, ker imajo potem tako ali tako že zelo malo prostora za obračanje. Je to res? In kdaj začnejo doktorji paničarit, če ni pravilno obrnjen?

Meni zaenkrat še kroži po trebuhu in je pravi športnik... In o tem sploh nisem premišljevala.. Potem pa mi je vedno več žensk začelo nekaj nakladat o tem, da so se jim sončki obrnili že v 7. mesecu dol, naš nagajivček pa se sploh noče umiriti - še v petek je sedel v nasprotnem položaju (z ritko dol)...:)-

Kdaj so se vam obrnili? In do kdaj G čaka, da se obrne? To me zanima kar tako... Sekiram pa se še ne.

:nosecka: v 30t
Neposredna povezava do sporočila: 1
   lega otroka
19.4.2005 15:18:07   
Anhelo2
Jaz sem v 28 tednu pa se je naša beba tako lepo po dolgem namestila torej prečno, ne navzdol in ne navzgor ampak počes. Sem pa že dostkrat slišala, da se tudi pra tednov pred PDP znajo komaj obrniti. Tako, da mislim, da še ni panike.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   lega otroka
19.4.2005 15:57:07   
happy
Ni še panike. Meni se je obrnila pred 2 tednoma, v soboto pa imam rok. Ker se je moja gin. takrat že mal sekirala, da se moja bejbica ne bo obrnila na glavo, mi je priporočala naj praznim mehur na 1 uro in naj čim manj sedim. Meni je očitno pomagalo! :)

lp,t

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   lega otroka
19.4.2005 17:13:06   
Gina
To je pa tako različno, vsekakor pa v 30. tednu še ni nič določeno. Meni je Dorian pri 30. tednih lepo na glavici ležal, pa pri 32. na riti, pa šele par tednov ali ne vem točno koliko pred porodom, se je spet na glavo obrnil (sem prav čutila, pozno zvečer je bilo, pa tako zelo je tista njegova rita ven štrlela, da se je videlo, kako se obrača). Bilo je pa še kasneje, kot ponavadi ročne obrate delajo, to se spomnim zato, ker mi je moj skoz govoril, naj grem to delat.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   lega otroka
19.4.2005 19:29:01   
Anonimen
Naš se je pa že v 25T prekucnil na glavo. In bojda je samo 1% možnosti, da se še kaj obrne :bravo:

Sem pa tudi jaz mislila, da leži prečno, pa da se še ful kobaca, v resnici je bil pa že lepo pospravljen z glavo navzdol 9nebesa

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   lega otroka
19.4.2005 20:21:00   
zi&mm

No, najin :duda: je v 33t ležal-a z nogicami navzdol, sedaj v 36t pa se je pravilno obrnil-a in če bo tako ostal-a je reku gin., da bo več kot prelep porod, ker leži točno na izhodu, kar me včasih kr fajn boli še posebej zadnja 2dni.

Tako da brez skrbi; pri nekaterih :nosecka: se obrne prej, pri eni pa kasneje. Paniko pa mislim, da začnejo delat zadnji teden pred porodom oziroma ko ugotovijo da je plod prevelik za ga ročno obrnit.
Boš vidla na pregledih pri gin..

Uživaj, pa srečno.

Lp,
:nosecka:Mili

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   lega otroka
20.4.2005 0:03:28   
Kadija
Meni se je nekaj dni čez rok na UZ obrnila počez:zmeden:, tako da mi jo je G ročno obračal v glavično.Ne moreš verjet!:zmeden2:

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   lega otroka
20.4.2005 12:00:26   
Rozalija
Men je do 14dni pred PDP ležala počes, pol se je pa počas začela okol obračat. Ji je očitno pasal da ni na glavi. Pa ni blo nobene panike.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?