mato1982
|
Pozdravljene, imam 1 mesec in 1 teden starega dojenčka. Že med nosečnostjo mi je ginekologinja povedala, da ima moj otročiček povečano levo ledvičko in deloma tudi desno, ampak levo bolj. Mirila me je pač z odgovorom, da se stanje po rojstvu nekje v 90% popravi samo od sebe. No, danes sva bila z malim na ultrazočnem pregledu in stanje je enako kot je bilo ob porodu. Torej se ni zmanjšalo in ne povečalo. Izvid krvi je bil ob odpustu iz porodnišnice vredu, drugega bakteriološkega izvida pa še takrat ni bilo. Danes pa je rekla, da je nekaj bakterijskega ampak je možno, da je bakterija prišla od kože ali iz črevesja-blato. Zato bi danes morala dati ponovno urin ampak se je mali polulal v pleničko med ultrazvokom in se potem v vrečko nikakor ni. In po treh urah sva odšla domov. Vrnit se morava v pon, da bodo še 1x naredili bakteriološki test. Stanje me zelo skrbi, ker mi čisto točno nobeden ne zna povedati kako in kaj. Sicer sem danes nerfologinjo vprašala kako se tole pozdravi pa mi je povedala,. če je operacija potrebna jo naredijo nekje okrog 1 leta starosti. Počakati moram na izvid glede bakterij. V porodnišnici mi je celo omenila, da morda otrok nima krčev apak ga matra ta refluks. To je bil odgovor na moje vprašanje kako vem, če ga kaj boli ali peče ko lula zaradi tega. Mi lahko katera kaj bolj natančno pove kakšne zanke ste ve videle pri vaših otrocih oz kako ste vedele, da ima refluks? Moj vroline nima in tudi joče ne kaj dosti.Ga pa zvija in matra in mislim,da je to zaradi krčev. Lula kar pogosto, kar se mi zdi prav saj se tudi lepo dojima. Tu pa tam pa mu dam tudi kakšen požirek čaja, čeprav flaške nima preveč rad. Prosim za vaše odgovore, ker sem danes čisto iz sebe, ko so naju pošiljaji sem in tja pa na koncu še izvedela nisem nič, kar bi me pomirilo. Mali se mi kar smili, pa čeprav ne kaže, da bi ga kaj bolelo. Hvala že v naprej in lp.
|