|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   leah???
17.8.2005 21:59:20   
Moyca_
a se še držiš diete in kako ti gre. Nič več ne poročaš in sem že mislila na tebe- a še vztrajaš ali ne:zmeden:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   leah???
17.8.2005 22:16:38   
Anonimen
Mogoče pa je že na poti v Ameriko.....zakaj pa greš pravzaprav tja živet, Leah?? Sem te že hotela nekajkrat vprašati, pa skozi pozabim. Jaz sem si vedno želela v Miami, ker sem bila nekoč kot najstnica, zaljubljena v Vanilla Ice-a. Priznam, a mi je nerodno.:ups::ups::ups::ups: On pa je tam živel. Če greš, ga lepo pozdravi, boš.:)

Ja, za dieto pa si vsak dan poročala, zdaj pa te več ni.

Moyca, ti pa nisi nič rezultata javila na naši dietkarski temi, Dieta 11. dan smo že.:) Si nas zapustila?:zmeden2:

(odgovor članu Moyca_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   leah???
17.8.2005 22:29:39   
Moyca_
ne, ne, ne saj hujšam in sem pridna, ampak vas spregledam:ups::ups:. Bom poročala tam okrog 1.9;)

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   leah???
17.8.2005 22:32:02   
Anonimen
Ouki douki. Očitno pa Leah spi, se nama ne javi.:zmeden:

(odgovor članu Moyca_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   leah???
17.8.2005 22:36:02   
Moyca_
aja, pa frutka me je v nedeljo na Girls naitu prisilila da sem grešila:)-

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   leah???
17.8.2005 22:43:12   
Anonimen
Oj, ti grda Frutka, kako si bila lahko taka????? Verjamem pa, da nisi rabila Moyci kaj dosti roke zvijati, kaj?:)

(odgovor članu Moyca_)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   leah???
17.8.2005 22:46:11   
polona2
Vanilla Ice-a so ustrelili že pred časom.

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   leah???
17.8.2005 22:51:14   
Anonimen
Kaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjj?????????????????? Od kod pa to????? Če pa je on nehal delati v glasbi, si odprl svojo trgovino z bicikli in zaživel normalno, dobil dojenčka. Zakaj pa to???

Daj nehaj, sem tako šokirana, da me bo pobralo.:(

(odgovor članu Moyca_)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   leah???
17.8.2005 23:01:48   
polona2
Ravno zadnjič sva z mojim:love: debatirala o tem, ja, upam, da se motim, no, daj preveri raje na netu, da ti ne bo kratilo spanca, ali pa še hujše, da se ne boš zaradi frustracije na kakšne piškote spravila...

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   leah???
17.8.2005 23:02:18   
Anonimen
Sem šla hitro preverjat zadevo na net. Pa ni res! Izvedela pa sem, da se je vrnil nazaj na glasbeno sceno z malo drugačno zvrstjo rapa, a žal neuspešno. Ima pa še napisane datume turneje, tako da še čez 3 dni nastopa v Buffalo. Joj, skoraj me je kap. Polona, ne straši, bom vse kile v trenutku izgubila.:)-:)-

(odgovor članu Moyca_)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   leah???
17.8.2005 23:06:09   
Moyca_
tipson nič ni mrtev. Ima tudi svojo spletno stran- dvomim da jo imajo mrtveci. Pa še zelo aktiven je po vrhu, tak da

http://www.vanillaice.com/

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   leah???
17.8.2005 23:06:34   
polona2
Sorry:ups:, me veseli, da ni res, moj:love: je bil v to prepričan, mene bi tudi zabolelo, če bi se J.Deppu kaj zgodilo, ali L.Kravitzu, ali D.Bowie-ju:):):):)...

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   leah???
17.8.2005 23:07:13   
Anonimen
Yeah, tu gor sem zdaj letala histerično in iskala slabo novičko. Uf, zdaj pa bom mirno spala.:)

(odgovor članu Moyca_)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   leah???
17.8.2005 23:08:22   
Anonimen
To so neke naše t.i. najstniške ljubezni, ne? Ko pa je prišel moj :love:, pa je Ice kar hitro letel s sten. Sem pa bila celo članica njegovega Fan Cluba.

(odgovor članu Moyca_)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   leah???
17.8.2005 23:15:29   
Annny
Mislim, da je bil TuPac (al kako se že napiše) tisti, ki so ga:(

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   leah???
17.8.2005 23:23:12   
Anonimen
Ja, to pa vem. Bogi.:(

Pa Notorius B.I.G., za katerega je potem Puff Diddy napisal pesem I'll be missing you, zame ena najlepših pesmi vseh časov.:(

(odgovor članu Moyca_)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   leah???
17.8.2005 23:23:29   
polona2
2Pac, ne Annny, midva z:love:sva se pogovarjala prav o Vanilla Ice-u, ker je bil na tv ravno prispevek o njem in je potem od Erika prišla ta informacija, ga bom prav vprašala, iz kje jo je potegnil, ker po nepotrebnem strašim sotrpinko.

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Partner in porod
M_mojca

Je bil vaš partner z vami pri porodu?

Da (82%)

Ne (18%)

Število vseh glasov: 230

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!