|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   le kaj mi bodo povedali...
26.9.2005 11:43:00   
lucika
komaj čakam, da minejo še tele ure. še sama ne morem verjeti, da sem lahko tako nestrpna.

torej, po pozitivnem testu sem se naročila na pregled (ki je danes). vmes sem krvavela, potem je bil test negativen. sem hotela na pregled, pa so mi rekli, da je datum, ki sem ga v prvo dobila, cist ok.

komaj sem torej dočakala ta dan... pa da vidimo. kaj je pomenil plus na testu, kaj potem minus, kaj krvavitev, kaj bolecine in spikanje... saj vem da sem nora, ampak jaz se vedno upam, da pa je le kaksna mala moznost, da bi bilo vse v redu, in bi v meni rastla ena mala pikica:)

zelo zelo drzim pesti! dajte jih se ve! saj vem, ce ne bo tako kot si zelim, da bom zelo razocarana in zalostna; ampak slabse kot se te dni pocutim (ko mi cisto nic ne gre prav), se ne bom mogla. pa je boljse upat in bit razocaran, kot sploh ne upat.

bomo videli, ali bouser posted image , ali pa user posted image .

me pa zelo veseli, da imam vas na rr, človek se veliko bolje počuti, če se lahko izpove.

se javim...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: le kaj mi bodo povedali...
26.9.2005 11:55:54   
PBJ
Te razumem in že držim pestiuser posted image .

LP

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.9.2005 12:12:25   
Azaleja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.9.2005 20:15:10   
lucika
hvala za pestke!

mmm, nic ni pokazal ultrazvok. je bil en drug g, in je rekel, da naj vse skupaj vzamem kot user posted image , pa ce naslednjic ne bo normalne, naj pridem spet. bu? vem tolk ko prej, s tem da se zdaj sigurna da v meni nic ne raste.

torej v nove boje! zdaj ne vem al se naj dam na vse mozne sezname ,al se naj raj izklopim mal iz rr?

(odgovor članu Azaleja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.9.2005 8:27:01   
pupika
lucika rada bi te pomirila in dala tolažbo, pa nimam besed, saj vem samo z dejanji se to pokaže in zate en velik user posted image .

No naj ti povem svojo zgodbo, ki je kar podobna moji. Tudi meni je najprej pokazalo pozitivno, nato sem malo krvavela in mi je sestra pri G naredila ponovni test in je bil negativen, na UZ se ravno tako ni nič videlo. Hormoni so mi najprej upadali, nato zopet naraščali in čez približno teden dni so ugotovili da imam IMN.

Jaz ti predlagam, da greš ponovno k G in naj te da na odvzem krvi v razmiku treh dni, kajti čisto možno je da imaš IMN ali pa si imela splav.

Vso srečo in user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.10.2005 22:26:00   
anina1
Drzim pesti za dve crtici!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?