|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ležanje
23.4.2008 13:28:05   
MiNa*
pozdravljene,
G. mi je zaradi krvavitve predpisal ležanje. Nisva pa definirala kaj pomeni to ležanje. Sem v 9 tednu, krvavitve so se umirile, jih ni več, včasih samo še kakšna  sled  kapljice. Ob majhnem frčefelu doma, je strogo ležanje skoraj nemogoče.
Kaj mislite, ga lahko zapeljem do vrtca, ga grem iskat, grem z njim na krajši sprehod, doma skuham kosilo in kaj pospravim (predvsem zlagam igrače), ali moram res striktno ležat?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ležanje
23.4.2008 13:30:48   
gaja27
Menda lahko. Pušenjak pravi, da tako zgodaj itak nimaš kaj dosti pomagat. Če ležiš, imaš le "lažni" občutek, da manj krvaviš.
Jaz sem tudi krvavela kar fejst od cca 6 - 14 tedna. Sem bila pa pridna in sem večinoma ležala - imela sem namreč hematom, ki se je čistil.
žSrečno.

(odgovor članu MiNa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.4.2008 15:33:31   
Polynesia
Krvaveti sem začela v 7.tednu in imela izcedke do 11.tedna, sedaj sem v 12. in je zaenkrat vse ok. Dobila sem Dabrostan 3x na dan.
Na urgenci so mi striktno reki, da ne bi šla sedaj takoj za štedilnik, al v hribe, al pa ne vem kaj. Dobila sem seveda tudi bolniško in počitek. Sem bila dokaj pridna in zadeve so se zaenkrat umirile.
Ne verjamem pa temu, da je ležanje "lažni občutek"...to 100% ne drži, Pušenjak je znan po temu, da stvari jemlje preveč na "easy".

Svetujem ti, da res počivaj, to ne pomeni, da moraš dejansko ležati 24 ur, ampak čim manj naprezanja, dolgega stanja, hitrih gibov, ker se ti bo vse skupaj še poslabšalo.

Če imaš kakšno pomoč, mož, mama itd. so vsekakor dobrodošli, jaz se lahko iz srca zahvalim svoji mamici.

Pa srečno.

(odgovor članu gaja27)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.4.2008 17:20:53   
bastian111
Tudi sama sem v zgodnji nosečnosti krvavela in dobila Dabroston 3x1 . Nato sem spet začela krvaveti v 22 tednu in pristala v bolnišnici.Dobila sem strogi počitek in absistenco spolnih odnosov.Tega prvega sem se držala kar tri tedne in nato začela delati kratke sprehode ,ta drugo pa se še zdaj drživa.Upam ,da bo s tabo vse vredu.

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.4.2008 19:18:50   
Anonimen
Jaz sem sicer poslušala G in ležala, ležala, ležala - od začetka (6.teden) do približno 33. tedna. Skočila sem le do zdravnika, mogoče na kratek obisk 1x mesečno. Praktično sem 6,5 mesecev preležala in preživela doma na kavču in v psotelji. Ampak se splača za mojo user posted image .

(odgovor članu bastian111)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
24.4.2008 9:30:30   
Maja T.
Probaj čim več ležati, saj do tega 12 t., kritičnega tedna, potem ni več taka možnost za SS. Pa krvaveti tudi ne bi smela več, kar drugače kar pojdi nazaj do G., naj te še enkrat pogleda...

srečno user posted image user posted image user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.4.2008 9:36:47   
Naja30
Jaz bi kar upoštevala nasvet G in bi čim več ležala in počivala. Te pa čisto razumem, da je težko ob majhnem otroku počivat. Ampak se splača, verjemi! Izkoristi vsako pomoč iz okolice in doma se poskušajte čim bolj tebi v prid organizirat.

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.4.2008 9:56:40   
mojsoncek
Pocivaj in lezi vsaj takrat, ko je mali v vrtcu. Gospodinjska dela pa naj pocakajo. Ce imas predpisano lezanje potem probaj to upostevati v najvecji mozni meri.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......