|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ležalnik - gugalnik
8.8.2005 15:10:44   
pravljica
recimo nekaj takšnega: http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=10&e=swings&ppage=&ppagesize=&pcat=bgsw&selCat=bgsw&ccat=bgsw&ctype=article&site=us

ima katera kaj od tega doma? kako se obnese? kakšne baterije se uporabljajo? kakšne so sploh cene?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ležalnik - gugalnik
8.8.2005 15:15:26   
lidia
joj kolk plastike...:(:(

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ležalnik - gugalnik
8.8.2005 15:27:41   
pravljica
men osebno je najbolj všeč tist prvi...najbolj podoben navadnemu ležalniku, samo da se sam gunca...pa tistih par igračk okoli zna tudi prav prit :zmeden:

Neposredna povezava do sporočila: 3
   ležalnik - gugalnik
8.8.2005 16:36:12   
Anonimen
Jaz pa ne bi nikoli dala otroka v nek stolček/ležalnik, ki bi se non-stop gugal. Mogoče pa še ne vem, kaj me čaka, in si premislim :)-

Neposredna povezava do sporočila: 4
   ležalnik - gugalnik
8.8.2005 21:17:12   
k1
someone, saj ležalniki so tudi tako narejeni,da ni nujno da se gugajo...

Neposredna povezava do sporočila: 5
   ležalnik - gugalnik
9.8.2005 9:48:56   
ŠTAJERKA
Mi imamo doma podobnega kot je tisti tretji.Ima več hitrosti gunganja,pa dve različni smeri(naprej-nazej in v stran).Pa različne melodije-šumenje valov, dež, glasba.Moram povedat da je to super stvar.Naša Lina je včasih notr tudi po eno uro in ful uživa.Gugalnik ima tudi na vrhu igračke in ona se z njimi pogovarja.Stal je 120 EUR kupili smo ga pa v Toysu.Definitivno je vreden svojega denarja.

Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Trombofilija lahko v nosečnosti povzroča z...
Ženska s trombofilijo se lahko sooča tudi z zmanjšano možnostjo zanositve, in če ostane noseča, s pogostimi spontanimi s...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.