|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ležalnik/avtosedež
3.8.2005 11:36:38   
tina104
Ali katera uporablja avtosedež kot ležalnik - tako doma, npr. da v kuhinji leži v avtosedežu?? Tako, ko gledam , sploh ne vidim razlike med lež. in avtosedežem.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ležalnik/avtosedež
3.8.2005 11:45:58   
tejč
jaz sem samo poskusila, pa noče bit v lupinci, ni šans, oziroma res zdrži čisto malo not doma, na poti pa ni problemov, zanimivo, ne?

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ležalnik/avtosedež
3.8.2005 11:49:51   
Anonimen
Jaz pa mislim, da je velika razlika, še posebej v prvih mesecih. Ležalnik se namreč naredi čisto ravno, vendar nagnjen pod kotom. Ampak naj raje katera iz prakse pove.

(odgovor članu tina104)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   ležalnik/avtosedež
3.8.2005 11:55:29   
*maja
Nikakor ne ;). Naša ta mala v avtosedežu doma začne noret isti trtenutek, ko jo damo notri, v avtu pa je čisto pridna, tako da doma uporabljamo samo ležalnik. Se mi tudi zdi da je ležalnik veliko bolj uporaben kot lupinica, saj je podlaga ravna in lahko prav lepo spi v njem, v lupinici pa je tako čudno zvita ;).

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ležalnik/avtosedež
3.8.2005 12:53:20   
malika
Meni je v lupinici preveč zvit, tako da raje up. ležalnik.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ležalnik/avtosedež
3.8.2005 13:38:05   
andrejaz
Otrok se v lupinici poti, saj je spodaj plastika, pri ležalniku pa je napeto blago. Sedaj poleti je to še bolj pomembno, tako da absolutno ležalnik.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   ležalnik/avtosedež
3.8.2005 17:52:02   
nogometas
V šoli za starše so nas posebej opozorili, da so raziskave pokazale, da ni zdravo imeti otroka v avtosedežu (lupini) tudi takrat, kadar se ne vozi v avtu zato, ker se ne prediha... Rekli so še, da so včasih poznali nenadno smrt v zibki, sedaj pa bi lahko govorili o nenadni smrti v avtosedežu (otrok slabše diha, hrbtenica je zvita)...
Tudi jaz sem sprva mislila, da bo lupina univerzalna (za prenašanje, kratek dremež, vožnjo in še kaj), pa so me čisto prepričali v nasprotno, tako da si bom tudi jaz kupila ležalnik...
LP

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   ležalnik/avtosedež
3.8.2005 20:27:45   
tinatona
Zanimivo - meni je pa pediatrinja rekla naj ga imam čez dan v lupinici namesto ležalniku. Pa ga ne uporabljam, ker se preveč poti v njem. Jo imam izključno samo za potrebe prevažanja. Moj je kar v košku al pa vozičku čez dan.

LP Tina :rozica:

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.