|
RE: ležalnik, blazina, stajica, ... 24.4.2007 20:32:05
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Jaz sem imela vse, pa ne zaradi preseravanja, ampak zato, da sem si olajšala vse skupaj. Bila sem namreč operirana na križu in ne morem toliko nosit otroke okrog. Ležalnik - za mene super zadeva. Podnevi sem maladva devala not ko sta zaspala tam nekje do 4. meseca. Loka za igračke na njem nisem imela, bi mi pa pri tamali prišel prav, pri taprvem pa čisto nič! Igralno podlogo z lokom za igračke sem tudi imela, ker sem jo dobila, pa ni bla ravno ne vem kaj. Ravno tako dobro je kaka deka, ki je ne rabiš, al pa armaflex, al pa kaj podobnega. Seveda je spet odvisno, kak je otrok. Če se veliko sam zamoti, je lok fajn, drugače pa nima pomena. Itak se potem začne obračat in vidi tisto na tleh, onega zgoraj pa ne. Tak da sem jaz eno tole podlogico posodla, druga pa je brez loka na dnu stajice - ki je pri nas čist neuporabna. Jo imam za skladišče za igrače . Jo pa imam še od sestre, tak da je nismo kupovali. Ni pa hotel noben od njiju bit not! Ravno tako je s prenosno posteljico, ki pa res pride prav za na morje, za k babici.... doma pa je neuporabna, če otrok spi v svoji posteljici. Pa zame itak ni prišla v poštev, ker je pregloboka in zaradi mojga križeka nisem mogla otroka not in ven dajat. Zelo zadovoljna sem bila s sedežem Dumbo. Tja lahko odložiš otročka kadarkoli in kamorkoli. Ko sem kuhala, sem si jo dala na pult pa je bila tiho in me gledala. Če sem jo dala na tla, je dosegla igračke na tleh in je bil kr dost cajta mir, za prva hranjenja, ko otrok še ne sedi samostojno je super, pa ziher je ..... res uporabna zadeva. Po moje da poleg posteljice najboljša. Hojca - neuporabno. Sam za kdaj pa kdaj, ker prehitro doseže vse, kar ne sme . VOziček je skor nuja. Jaz sem imela enega za zuni in ono marelo za 10.000 bivših tolarjev za v avto. Jajco za v avto tudi rabiš. V njej pa jaz otroka nisem nikol imela dlje, kot je bilo nujno, ker se mi zdi, da je tak zmučkan tam not. Previjalna - jaz bi brez nje že crk....., če pa ti ni težko lahko pa tudi na mizi, na kavču... previjaš. Edino fajn je , ker imaš v predalih pod previjalno vse kr pri roki in ti ni treba za vsako previjanje, preoblačenje... študirat, kaj vse rabiš, da potem ne skačeš z nagim otročkom okrog. Igrače pa nikar ne kupuj, ker jih itak dobijo od obiskov (vsaj pri nas jih je za kake tri tavečje vreče za smeti, samih dobljenih), pa na koncu so pa itak najbolj zanimive plastenke, žlice.... Če te še kej zanima pa napiš. V glavnem jaz bi kot nujno rekla, da je POSTLA, PREVIJALNA, BANA, DUMBO, VOZIČEK. Vse ostalo pa lahko kupiš ali si sposodiš kasneje, ko vidiš kaj otročka zanima, s čim se zamoti, če sploh se sam....
|