|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ležalnik, blazina, stajica, ...
24.4.2007 14:52:12   
lea23
danes zjutraj sem bila na obisku pri prijateljici ki ima 5mesečnega sinčka. ko sem stopila v stanovanje, sem samo gledala okrog - neopazno :)
na kavču ležalnik z lokom z igračkami, ob kavču stajica polna igrač, na tleh okrogla igralna blazina spet z lokom z igračkami, na lupinici ( na ročaju lupinice ) navezane igračke, ... skratka kamorkoli pogledaš na opremo, samo igrače. sem jo vprašala če se otrok sploh igra z vsem tem, in je vsa navdušena pripomnila da otrok vse to seveda potrebuje.
ali ste tudi ve vse to uporabljale in ali je sploh vredno nakupa?pač nič ne dobiva podarjeno in morava vse nabavit.
midva sva nameravala kupit samo ležalnik ( pa še to verjetno brez igračk, čeprav zdaj sem si malo premislila ), in pa "dekico" igralno blazino ( v toysrusu sem gledala in izgleda kot debelejša dekica, brez loka z igračkami ).
kako je s stajicami, talnimi igralnimi blazinami, hojicami, tistimi "hodalicami" od tomy, ...?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ležalnik, blazina, stajica, ...
24.4.2007 14:56:44   
Lunc_a
ah ja,pa še kaj.Imamo samo ležalnik in pa prensono posteljico ,ki je bila uporabljena kot stajica,ampak priznam da otrok v celem svojem 1 letu ni bil niti 1 uro notri,ker ni hotel.prenosna posteljica se dobro obnese,ko daš nekomu otroka v varstvo,recimo babici,ko si na morju,pa doma jo lahko uporabljaš kot stajico,ampak noben otrok ni ne vem koliko rad notri

(odgovor članu lea23)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.4.2007 15:56:27   
2 Sraki
Mi nismo čisto nič kupovali. Je pa res, da smo dobili tisto igralno blazino z dvema prekrižanima lokoma, ki pa je ZAKONuser posted image user posted image user posted image ! Res naš se ful rad igra spodaj, igračke prilagajaš njegovi razvojni stopnji. Nikoli si nisem mislila, ko smo jo dobili, da bo prišla tako zelo prav. Brez problema se sam zamoti tudi za celo uro.

Stolček - gugalnik, pa smo dobili star, ga ne uporabljamo tako veliko, kadar pa je notri pa je kar zadovoljen.

Sicer pa sem mnenja, da neko pretiravnje z igračami res ni potrebno. Bolje je samo ena igrača pa tista taka "pametna" primerna za vzpodbujanje otrokovega razvoja. Problem nastane le, da se te razvojne stopnje precej hitro menjavajo in da je potrebno na par mesecev vsaj kaksno novo kupituser posted image .

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.4.2007 17:12:26   
Anonimen
[
Jaz sem imela srečo, da sem dobila en voziček podarjen, tako da sem enega imela za notri, isto je bilo z lupinico. Tako da je bil mali malo v vozičku in malo v lupinici (potem, ko je bil že malo večji - kakšne 3 mesece mogoče star).
Od "igrač" je imel pa na obeh straneh lupinice navezno po eno mašno za drila, na vozičku mi je s strehice kakšna mala igračka viela.

Aja, stajico smo pozneje imeli, ampak zaradi varnosti, če ravno kam skočiš (na WC npr.) pa še psa imamo.

(odgovor članu lea23)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
24.4.2007 18:14:54   
Putka
Ležalnik sem kupila nov, ker je bil prejšnji sposojen in ves čas rabljen. Sicer brez igračk. Stajica pa je tudi prav prišla, sem lahko otročka notri odložila, pa je bila na varnem, tudi z igračkami za družbo. Veliko bolj praktično kot hojica, ki je nismo in ne bomo uporabljali.

Mi še za igralno blazino nimamo prostora, čeprav mi je tole blazno všeč:
user posted image

Dokler je dojenček večinoma na hrbtu, so mu zelo všeč bingljajoče igrače živih, močnih barv. Z veseljem jih opazuje, se steguje proti njim in pomagajo pri otrokovem razvoju.
Ko je otroček mobilen, nekje po 5 mesecih, pa sam raziskuje svojo okolico. Zato trgovci prodajajo igralne loke in podobno, ker se dojenčki dejansko z njimi igrajo.

Pretiravati pa seveda ni treba. Čisto dovolj je, da ima nekaj igrač, pa jih menjaš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.4.2007 20:15:45   
lysa
Mi smo uporabljali lupinico (avtosedež) in košaro za voziček do 3,5 meseca. Sedaj uporabljam gugalnik (predvsem da grem lahko z njim na wc ali kadar mu kaj pripovedujem) in pa kengurujček (za v trgovino). Za uspavanje imam lunco, ki igra. Drugače igrač niti nima veliko. Všeč mu je oranžen levček (ropotuljica) in pa slikice, ki sem jih nalepila po stanovanju (printnila like iz risank in sama pobarvala). Za banjico pa mu je ljuba pralna knjigica. Igrava se pa skupaj tako, da mu pojem, pripovedujem pravljice ali pa kažem knjigice, slikice in predmete, ki jih imava v stanovanju. Stajico pa tudi imam, ampak je ne uporabljam.

(odgovor članu lea23)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.4.2007 20:32:05   
Naty*Taja
Jaz sem imela vse, pa ne zaradi preseravanja, ampak zato, da sem si olajšala vse skupaj. Bila sem namreč operirana na križu in ne morem toliko nosit otroke okrog.
Ležalnik - za mene super zadeva. Podnevi sem maladva devala  not ko sta zaspala tam nekje do 4. meseca. Loka za igračke na njem nisem imela, bi mi pa pri tamali prišel prav, pri taprvem pa čisto nič!
Igralno podlogo z lokom za igračke sem tudi imela, ker sem jo dobila, pa ni bla ravno ne vem kaj. Ravno tako dobro je kaka deka, ki je ne rabiš, al pa armaflex, al pa kaj podobnega. Seveda je spet odvisno, kak je otrok. Če se veliko sam zamoti, je lok fajn, drugače pa nima pomena. Itak se potem začne obračat in vidi tisto na tleh, onega zgoraj pa ne. Tak da sem jaz eno tole podlogico posodla, druga pa je brez loka na dnu stajice - ki je pri nas čist neuporabna. Jo imam za skladišče za igrače user posted image . Jo pa imam še od sestre, tak da je nismo kupovali. Ni pa hotel noben od njiju bit not! Ravno tako je s prenosno posteljico, ki pa res pride prav za na morje, za k babici.... doma pa je neuporabna, če otrok spi v svoji posteljici. Pa zame itak ni prišla v poštev, ker je pregloboka in zaradi mojga križeka nisem mogla otroka not in ven dajat.
Zelo zadovoljna sem bila s sedežem Dumbo. Tja lahko odložiš otročka kadarkoli in kamorkoli. Ko sem kuhala, sem si jo dala na pult pa je bila tiho in me gledala. Če sem jo dala na tla, je dosegla igračke na tleh in je bil kr dost cajta mir, za prva hranjenja, ko otrok še ne sedi samostojno je super, pa ziher je ..... res uporabna zadeva. Po moje da poleg posteljice najboljša.
Hojca - neuporabno. Sam za kdaj pa kdaj, ker prehitro doseže vse, kar ne sme user posted image .
VOziček je skor nuja. Jaz sem imela enega za zuni in ono marelo za 10.000 bivših tolarjev za v avto.
Jajco za v avto tudi rabiš. V njej pa jaz otroka nisem nikol imela dlje, kot je bilo nujno, ker se mi zdi, da je tak zmučkan tam not.
Previjalna - jaz bi brez nje že crk....., če pa ti ni težko lahko pa tudi na mizi, na kavču... previjaš. Edino fajn je , ker imaš v predalih pod previjalno vse kr pri roki in ti ni treba za vsako previjanje, preoblačenje... študirat, kaj vse rabiš, da potem ne skačeš z nagim otročkom okrog. user posted image
Igrače pa nikar ne kupuj, ker jih itak dobijo od obiskov (vsaj pri nas jih je za kake tri tavečje vreče za smeti, samih dobljenih), pa na koncu so pa itak najbolj   zanimive plastenke, žlice....
Če te še kej zanima pa napiš.
V glavnem jaz bi kot nujno rekla, da je POSTLA, PREVIJALNA, BANA, DUMBO, VOZIČEK. Vse ostalo pa lahko kupiš ali si sposodiš kasneje, ko vidiš kaj otročka zanima, s čim se zamoti, če sploh se sam....

MONTIGNAC

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Trombofilija lahko v nosečnosti povzroča z...
Ženska s trombofilijo se lahko sooča tudi z zmanjšano možnostjo zanositve, in če ostane noseča, s pogostimi spontanimi s...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.