|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ležišče za zibelko
19.9.2006 17:04:04   
Anonimen
user posted image Končno sem dobila ziblko iz barvanja, zdaj je lepa bela user posted image .
Imam pa eno vprašanje, tiste, ki ste imele/boste imele najprej košek ali pa zibelko me zanima kakšno ležišče boste dale noter? Gobo? Ena prijateljica je imela ličkanje od koruze oblečeno v blago user posted image , poznate kaj to? Mi je rekla, da bi mi dala ampak jaz ne vem no. Vedno bolj razmišljam, vedno boljše se mi zdi kar goba,...ampak ne vem kakšna? Koliko debela? Koliko trda/mehka?

No zanima me še ta zadeva, ki se da v zibko, da se otrok ne obrne na hrbet, pa ne vem kako se ji reče,...user posted image Je tud izdelano iz neke vrste gobe, ene so oblečene v pliš,...
Uporablja katera to? Oz. bo uporabljala?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ležišče za zibelko
19.9.2006 18:39:10   
soncece24
Ko sem jaz prijateljici šivala posteljnino za zibko sva kupile peno. In sicer na partizanski je tam na ovinku partizanska/cafova ena trgovina kjer to prodajajo. Sva povedale, da je za zibko in nama je dala pravo debelino user posted image . Je pa takrat (3 leta nazaj) to stalo 800 sit. Pa ne pozabi zmerit zibke doma, da bo prava velikost user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.9.2006 18:50:44   
nejcko
Jaz sem v zibelki imela kar malo debelejšo  peno, tam cca 10 cm. Se je čisto ok obnesla.

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.9.2006 21:28:18   
BLAŽIKA
Jaz sem imela pravo jogi vzmetnico, ki jo lahko kupiš v trgovinah kjer prodajajo zibke in košeke.

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.9.2006 21:31:56   
mojca*
ja, v vsaki otroški trgovini imajo jogije posebej za zibko/košek, npr. v arielu, v baby centru, sem jih pred kratkim videla. stanejo cca 4000 sit.
vetrček ali zaščito za okoli pa imajo v istih trgovinah, pa še v odejci, kjer imajo posteljnino, poceni so pa tudi v Ikei, pa v Aladinu. lahko zraven kupiš enak vzorec posteljnino za odejico.
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.9.2006 22:14:41   
bskrle
Ličkanje ali jogi, peno so na materinski odsvetovali, ker je premehka.
Poznam mamico, ki je imela vseh svojih 7 otrok v zibki  ličkanje.

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.