kaana*
|
Pozdravljene, vidim da lepo razpravljate o laserjih oz o ipl-ih in njihovi učinkovitosti. Sama sem tudi doktorirala iz tega področja ;) Ko sem se jaz pred časom odločala za ta korak, sem isto iskala po forumih in slepo verjela postom, ki jih veliko krat pišeje(kot opažam še vedno) sami zastopniki teh aparatov - ne trdim, da so vsi! Pa nikoli se ni javil nekdo, ki je opravil cel ritual, do končno npr.od 8-20tretmajev-karikiram, pojavijo se samo eni in isti,in ene 4x, pohvalijo kak salon oz naredijo reklamo ;) in decit. To nas je dosti opazilo, ki smo se resno zanimali za to stvar in na koncu ostali nekje vmes. Kot vidim je še vedno tako... ne vem, mogoče nekatere objave brišejo?? Zato bom jas povedala svojo štorijooo, romannnn. če se vam da slučajno brat :) bom napisala vse podatke, upam da me ne bodo brisal ;) Za trajnostno odstranjevanje dlačic se je že pred leti odločilo kar nekaj deklet iz moje okolice, med njimi tudi moja sestra, od sestringa fanta bratranc in seveda jaz. Tako da jih kar nekaj poznam, ki so dali to vse čez. Pribl. štiri leta nazaj je bilo majn ponudnikov, prevladoval je eden derma art- ipl ali nekaj podobnega. Pri vseh ponudnikih je bilo isto, moral si imeti dlačice daljše približno centi. Dlačice so pri vseh odpadle v roku 14dni, čisto pr vseh in po vseh ipl-ih in laserjih odpadejo, a kaj ko nazaj zrastejo. Pri uporabi laserjev imen dr. ne bi, je bilo enako. Pri nobenem ni blo učinka ali pa zelo malo. Vmes med tretmaji (3.,4.,5.) je videt da dlake odpadejo, da kasnej zrasejo, so tanjše ampak na dolgi rok, kot je bil cilj ni bilo učinkovito. Po 8-ih tretmajih nič, pač v roku 6mescov je vse isto kot prej. No danes je znano, in pol sem ugotovila, da dlačice morajo biti pobrite do konca. Ker je barvilo v njih vodilo do mešička, kateri je cilj in ga želimo uničit. No to me je spodbudilo, da sem se resno pozanimala za vse te ponudnike. Brskala sem res vse povsod od prijateljic, medijev, net, vido posnetkov... in sem prišla do zaključka. IPL naprave so boljše (za dlačice) kot Laserji. Dlačice morajo biti pobrite. Vsi ipl-i niso učinkoviti oz eni zelo slabo (moraš večx ponovit okoli 20x) eni so pa full(prideš samo 6x). Pr teh stvareh je enako kot pr vsem drugem. Lahko se pelješ s fičotom ali pa z mercedesom, na cilj prideš, samo je vprašanje, kako pa kdaj. Pač sam zbereš, ponudba je ogromna. No da skrajšam. Na koncu sem ugotovila, da je elos res top of the top kar je na trgu. Mogoče je tudi dobro medijsko exponiran...ampak to je kar uporabljajo tudi zunaj, zvezde, dobri zdravniki, ima veliko preverjenih študij itd. in najpomembnejše hitre pozitivne rezultate. Pomeni ipl+rf ampak samo pri elos, ki je edini s to tehnologijo. Ti aparati, ki so se pojavili pred kratkim v slo, nikjer na netu v svetu jih ne najdem, nobenega videa na youtubu. Ki so kr neki no name IPL+RF, so pa baje ponaredek elosa. Upam da me ne boste zj zbombandiral. Tako sem slišala in sama tudi full iskala, pa jih res nikjer ni... Tako sem se pol odločla za tisto kar je blo največ podatkov predvsem pa kup varnih študij, in to je bil edin elos. Mal dražji za par deset eur. Na koncu, po vsem kar sem doživela sem končno brez dlak. Zato vam js priporočam, da se res pozanimate kaj kupujete. Upam, da sem komu pomagala. Če rabte še kaj me kar vprašajte. lp
|