|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   laparoskopija
21.6.2007 20:14:54   
renata nana
pozdravljene punce, kje ste tiste ki ste bile že na laparoskopiji oz. ste opravile laparoskopijo, kako dolgo ste čakale , da ste prišle na vrsto tiste ki ste bile v lj. kako je potekal poseg, prosim če bi mi katera hotla povedat , jaz sem danes bila pri dr. zornu in mi je dal napotnico za laparoskopijo. za odgovore se vam že v naprej zahvaljujem.

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: laparoskopija
21.6.2007 20:46:03   
karamela
Jaz sem imela laparoskopijo pred 6 leti. Nanjo sem čakala 3 mesece po hsg. Potekalo pa je tako, da sem v stari porodnišnici opravila določene preiskave, kri, krvno skupino, krvni tlak, podpisala ful nekih izjav, in tam prenočila. Naslednji dan pa sem bila na vrsti za laparo.. Kako je potekalo ne vem, ker sem bila pod narkozo. Mislim da čez 2 dni (se ne spomnim več točno), pa sem bila odpuščena ven z obrazložitvijo, da sem imela endometrioze, katere so mi tudi odstranili in da naj bi le te bile vzrok za neplodnost. osebje je bilo prijazno, tako da sem imela pozitivne izkušnje.

in čez 3 mesece kasneje sem zanosila....   SREČNO user posted image user posted image TI ŽELIM

(odgovor članu renata nana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.6.2007 21:43:59   
renata nana
karamela najlepša hvala za odgovor si me že malo pomirila, upam da bo tudi meni ratalo po laparoskopiji a si morala počakati tisti ciklus ali pa sta s tvojim dragim takoj začela delati na user posted image . mogoče se spomniš kdaj si imela preduser posted image poseg ali pouser posted image . hvalauser posted image

(odgovor članu karamela)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.6.2007 22:00:05   
karamela
Glede na to, da je bil to poseg pod narkozno, sem dobila 10 dni bolniške. Pa še kake 15 dni nisva delala na user posted image . Tako, da sem bila čisto šokirana ko nisem dobila user posted image  in je test pokazal user posted image . Sem bila tako kot vsak mesec prepričana, da spet ne bo nič.  Operiral pa me je dr. .-......Vogler.

Neposredna povezava do sporočila: 4
21.6.2007 22:09:25   
renata nana
en velik user posted image user posted image user posted image za karamelo ful si prijazna

(odgovor članu karamela)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.6.2007 22:14:39   
renata nana
še nekaj bi te vprašala a si dobila mogoče kake tablete ki si jih morala vzeti preden si šla na poseg, jaz sem dobila Danoval si mogoče že slišala za njih

Neposredna povezava do sporočila: 6
21.6.2007 22:31:15   
Fargesia
živijo! jaz imam jutri pregled in v torek pridem nazaj in imam poseg. operiral me bo moj ginekolog- dr. Vogler...sem ful zbegana ker ta mesec user posted image ni prišla, test pa negativen...bomo jutri videli kaj bodo rekli....user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

Neposredna povezava do sporočila: 7
21.6.2007 22:31:40   
Fargesia
aja, pa nobenih tablet nisem dobila...zaenkrat še...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.6.2007 22:34:03   
karamela
Ne nobenih tablet nisem jemala.

Neposredna povezava do sporočila: 9
22.6.2007 10:11:45   
renata nana
maša 82 kako dolgo si pa čakala da si prišla na vrsto. meni je te tablete predpisal dr. Zorn

(odgovor članu karamela)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.6.2007 10:56:06   
pina-1
jaz sem imela že drugo laparoskopijo. zadnja je bila 21. maja letos. sicer v Izolski bolnišnici ampak mislim, da je potek op. povsod enak. Jaz sem morala priti na pregled z vsemi izvidi ( kri, EKG, pritisk, anesteziolog). Dobila sem tudi jaz dve tabletki in svečke. To je zato da se sčistiš- namesto klistirja.

V ponedeljek ob 7 sembila sprejeta, ob 9:30 sem dobila prvo inekcijo v ritico, ob 10:10 sem bila v operacisjki sobi ob 11:30 sem se že zbudila. In čez par urc sem že šla sama na WC. Drugi dan pa domov. Mene je po posegu kar bolelo, sajo so mi vsak jajčnik preluknjali 9 krat, pa še drugi dan po laparo sem dobila user posted image . In najlepše da sem že srečka nosečka!!!!!!!

Držim pesti, da čimprej prideš na vrsto in da bo poseg čimamnj bolej. Če te pa še kaj zanima samo vprašaj.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

Neposredna povezava do sporočila: 11
22.6.2007 11:04:27   
renata nana
pina-1 kako dolgo pa si čakala , da si prišla na vrsto? kaj je bilo narobe da nisi mogla zanositi in po kolkem času po laparoskopija sta spet delala na user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.6.2007 11:08:54   
renata nana
pina-1 zelo sem vesela zate , da ti je uspelo po laparoskopiji, tudi jaz upam da bom srečkauser posted image po laparoskopiji.
en velik user posted image in čimlepšo user posted image ti želim.

Neposredna povezava do sporočila: 13
22.6.2007 11:14:09   
pina-1
renata, jaz imam PCO snidrom. Pred 4 leti sem imela prvič laparoskopijo in sem zanosila po prvi M.
Ko sva se odločla da bova imela še enega otroka sem šla h G in mi je najprej dala klomifen. Ker pa nanjzopet nisem reagirala me je takoj dala na laparo. Čakala sem nekje 1 mesec. Imela semjo tik pred user posted image  in ko je le ta končala sva takoj pričela user posted image . in sem zanosila takoj po laparo. Februarja bomo zibali.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

Neposredna povezava do sporočila: 14
22.6.2007 11:28:31   
renata nana
jaz sem se zdaj hotla naročit pa mi je rekla sestra da naj pokličem septembra zaradi dopustov. sem pa čisto iz sebe kje je še september???

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
22.6.2007 12:03:37   
Mijavček
V LJ je čakalna doba za laparo malo daljša, odviso tudi od dr., ki te operira. Jaz sem dve leti nazaj čakala 3 mesece, pa niso bili dopusti vmes (od februarja do maja).

En dan prej greš tja, te vpišejo, pregledajo, kri daš, EKG..., za kosilo dobiš juho, kompot in čaj user posted image  same konkretne stvari, potem pa en sirup za odvajanje, da gre šo to ven. Zvečer dobiš en apaurinček za lažje spanje aja, pa pobrit se moraš do sramne kosti, ampak večina jih to itak že prakticira, zjutraj pa že v pripravo za operacijo, injekcija, po kateri si čist zadet, potem pa v opracijsko, narkoza.... ko se zbudiš si na intenzivni ali pa že kar v sobi. Jaz sem bila med zbujanjem iz narkoze zelooo žejna in mi je moj dal vodo, pa smi je bilo takoj slabo in sem bruhala. Tako da, takoj po narkozi rajš nič v usta. Proti večeru že lahko greš sama na WC. Zjutraj na zajtrk, vizita in potem  domooovuser posted image .

jaz sem imela endometriozo, ki so mi jo odstranili. Bolniške po tem še 10 dni in obljubo da jih večina zanosi v 6 mesecih po operaciji. No, jaz nisem večina.
Ampak vseeno, nič bat. zadeva sploh ni tako grozna.

Neposredna povezava do sporočila: 16
22.6.2007 12:25:46   
renata nana
mijavček a še zdaj nisi zanosila? kaj pa sledi potem če ne zanosiš po laparo?

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?