Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: laparoskopija- šivi se gnojijo? 6.4.2009 9:25:03
|
|
|
|
pilotina
|
pokliči svojega osebnega zdravnika in mu to povej...po mojem se boš mogla it pokazat...zase ti lahko povem, da ni nič smredelo, niti gnoja nisem mela meni je šive pobrala vn medicinska sestra pri moji osebni zdravnici saj veš, za vsak slučaj, pokliči
|
|
|
|
RE: laparoskopija- šivi se gnojijo? 6.4.2009 9:36:07
|
|
|
|
Lsica
|
Ti se pejt kar pokazat, da ti povejo kako naprej... Drugače pa je fino, da tam kjer maš šive čim več zračiš - niti z gazo ne pokrivaj, če maš lahko na zraku (npr., ko doma ležiš). Tako se bodo šivi nehali rosit.
|
|
|
|
RE: laparoskopija- šivi se gnojijo? 6.4.2009 15:30:52
|
|
|
|
gupika
|
Meni so se tudi malenkost zagnojili, vendar nič ni smrdelo. Pa jst sem si jih po enem tednu sama ven pobrala.
|
|
|
|
RE: laparoskopija- šivi se gnojijo? 8.4.2009 6:59:51
|
|
|
|
Hope2
|
Men so rekli, da mi bodo sami izpadli, pa se mi je začelo po 1 tednu fajn gnojit . Pol sem šla se pokazat in so mi rekli, da ti šivi pa ne razpadejo in so mi jih ven vzeli, banda hudičeva . Pejd se pokazat
|
|
|
|
RE: laparoskopija- šivi se gnojijo? 8.4.2009 8:29:42
|
|
|
|
vrtnica.m
|
Pejd se pokazat svojemu osebnemu zdravniku. Jaz sem tudi jih šla dat ven, ker se mi je tudi zagnojilo (pri popku).
|
|
|
|
RE: laparoskopija- šivi se gnojijo? 14.4.2009 18:47:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Spet sem tukaj, anonimna. Danes sem šla do zdravnika, ker imam okrog šivov vse rdeče in vroče. Šivi so še notri, čeprav je danes 14.dan.V bolnici so mi rekli,da bodo sami izpadli po parih dneh. No, splošni zdravnik danes je pogledal in rekel, da je vse v mejah normale, in da mi lahko šivi izpadejo čez kakšne 3 tedne, da to ni nič. Tudi to, da je rdeče in da smrdi, je normalno. Zdaj pa nisem več pametna.
|
|
|
|
RE: laparoskopija- šivi se gnojijo? 14.4.2009 19:03:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni so se vneli pri popku in za to sem dobila tudi podaljšano bolniško. Jaz sem imela vse rdeče in iz rane je tekla tekočina. Če se ne motim sem bila doma sigurno tri tedne in v tem času so šivi razpadli. Vem, da sem dobila nekaj pri osebnem zdravniku samo se ne spomnim več kaj. Je pa zelo neprijetno saj se ne moreš pripognit, ne zapet hlač, ne dobro stuširat. Jaz bi se verjetno šla pokazat k dežurnemu ali pa pojdi samoplačniško, ker po moje ni normalno, da smrdi.
< Sporočilo je popravil Bojana26 -- 14.4.2009 19:06:40 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?