|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   laparoskopija- šivi se gnojijo?
6.4.2009 8:26:32   
Anonimen
Pred 1 tednom sem imela laparoskopijo in imam 4 šive.Šivi naj bi mi izpadli sami, vendar sem včeraj zavohala, da smrdijo. Iz dveh luknjic teče tekočina, ki smrdi.Kri imam dobro, zato ne vem, če je to normalno.user posted image
Je imela katera podoben primer, in kaj je storila? Hvala.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: laparoskopija- šivi se gnojijo?
6.4.2009 9:25:03   
pilotina
pokliči svojega osebnega zdravnika in mu to povej...po mojem se boš mogla it pokazat...zase ti lahko povem, da ni nič smredelo, niti gnoja nisem mela
meni je šive pobrala vn medicinska sestra pri moji osebni zdravnici
saj veš, za vsak slučaj, pokliči

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.4.2009 9:36:07   
Lsica
Ti se pejt kar pokazat, da ti povejo kako naprej... Drugače pa je fino, da tam kjer maš šive čim več zračiš - niti z gazo ne pokrivaj, če maš lahko na zraku (npr., ko doma ležiš). Tako se bodo šivi nehali rosit. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.4.2009 15:30:52   
gupika
Meni so se tudi malenkost zagnojili, vendar nič ni smrdelo. Pa jst sem si jih po enem tednu sama ven pobrala.

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.4.2009 6:59:51   
Hope2
Men so rekli, da mi bodo sami izpadli, pa se mi je začelo po 1 tednu fajn gnojituser posted image . Pol sem šla se pokazat in so mi rekli, da ti šivi pa ne razpadejo in so mi jih ven vzeli, banda hudičevauser posted image . Pejd se pokazat

(odgovor članu gupika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.4.2009 8:29:42   
vrtnica.m
Pejd se pokazat svojemu osebnemu zdravniku. Jaz sem tudi jih šla dat ven, ker se mi je tudi zagnojilo (pri popku).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.4.2009 18:47:34   
Anonimen
Spet sem tukaj, anonimna. Danes sem šla do zdravnika, ker imam okrog šivov vse rdeče in vroče. Šivi so še notri, čeprav je danes 14.dan.V bolnici so mi rekli,da bodo sami izpadliuser posted image po parih dneh.
No, splošni zdravnik danes je pogledal in rekel, da je vse v mejah normale, in da mi lahko šivi izpadejo čez kakšne 3 tedne, da to ni nič. Tudi to, da je rdeče in da smrdi, je normalno.user posted image
Zdaj pa nisem več pametna.

(odgovor članu vrtnica.m)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
14.4.2009 19:03:42   
Anonimen
Meni so se vneli pri popku in za to sem dobila tudi podaljšano bolniško.

Jaz sem imela vse rdeče in iz rane je tekla tekočina. Če se ne motim sem bila doma sigurno tri tedne in v tem času so šivi razpadli. Vem, da sem dobila nekaj pri osebnem zdravniku samo se ne spomnim več kaj.

Je pa zelo neprijetno saj se ne moreš pripognit, ne zapet hlač, ne dobro stuširat. Jaz bi se verjetno šla pokazat k dežurnemu ali pa pojdi samoplačniško, ker po moje ni normalno, da smrdi.

< Sporočilo je popravil Bojana26 -- 14.4.2009 19:06:40 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
14.4.2009 19:15:16   
Kliki
Meni je en teden po laparo osebna zdravnica potegnila šive ven in nisem imela nobenih težav.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?