Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: laparoskopija, spermiogram, čakalne vrste 17.3.2009 17:03:07
|
|
|
|
Kliki
|
Mislim da na laparo ne boš čakala tako dolgo. Kam pa boš šla? Jast sem čakala slabe tri mesece samo je bilo poletje vmes in so bili dopusti pa potem manj naročajo.
|
|
|
|
RE: laparoskopija, spermiogram, čakalne vrste 17.3.2009 17:07:47
|
|
|
|
evolinca
|
Ginekologa imam v Postojni, tam naj bi šla k dr. Grmeku, tudi za spermiogram sem pač klicala tja..naj vprašam še kje? LP
|
|
|
|
RE: laparoskopija, spermiogram, čakalne vrste 17.3.2009 17:11:38
|
|
|
|
Kliki
|
Ne sej po mojem boš kmalu na vrsti. Če pa se prav spomnim imate pa v Postojni vsako soboto spermiograf če bi hotela biti prej navrsti je pa pomojem plačniški. Več na to temo pa si lahko prebereš pod TEŽAVE Z ZANOSITVIJO. Tam je bilo že veliko napisanega. Teme laparo in podobno malo pobrskaj.
< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 18.3.2009 13:13:07 >
|
|
|
|
RE: laparoskopija, spermiogram, čakalne vrste 17.3.2009 17:14:23
|
|
|
|
evolinca
|
Sem vprašala, ali bi bilo prej, če gremo samoplačniško in so mi rekli, da ne... Sem mislila, da bo mogoče za počakat 14 dni do tri tedne in sem kar šokirana...dva meseca...LP in hvala!
|
|
|
|
RE: laparoskopija, spermiogram, čakalne vrste 17.3.2009 17:16:20
|
|
|
|
Kliki
|
Izkušen nimam tko da vem samo to kar sem tukaj na forumu prebrala.
|
|
|
|
RE: laparoskopija, spermiogram, čakalne vrste 17.3.2009 17:19:28
|
|
|
|
urša28
|
oj! jaz sem čakala na laparo,ki sem jo imela 14dni nazaj,tri tedne pri dr.drobniču lp in srečno
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?