|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   laparo in hysteroskopija...
29.8.2006 8:22:13   
tajči84_
Punce a mi lahko katera pove kako potekata preizkave laparoskopija in histeroskopija???
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: laparo in hysteroskopija...
29.8.2006 8:35:24   
Anonimen
zjutraj tešča prideš tja, vzamejo tvoj epodatke, podpišeš za operacijo, daš kri, vodo, zmerijo pritisk, ginekološki pregled, nekaj vprašanj, ekg. Po tistem ko oddaš vodo in kri, lahk nekaj poješ. Po 12 uri nič več. Ko s temi preiskavami končaš dpbiš odvajalo, ki ga spiješ, dobiš spalno srajco (sexkillerceuser posted image ) in posteljo. čakaš in kakaš, zvečer dobiš pomirjevala. Aja še kosilo dobiš (prežganko, kompot, čaj, vse precejeno, nič koščkov). Zvečer pa vse do operacije ne smeš niti kapljice več spit. Tudi tablete vzameš z slino. Na drug dan pa čakaš operacijo, po operaciji pa lahk imaš takoj obiske. To je samo en način. So pa punce, ki dajo kri itd. in grejo domov, pa zjutraj pridejo. Jaz te oblike nisem hotla met, ker doma ziher ne bi mogla bit tešča. Ko bi vsi okoli mene jedli, jaz bi jih pa lahk samo gledala. Meni je to huje, kot ap tisti en dan v bolnici, k itak lahk maš prvi dan svojo trenirko, lahk greš ven na sprehod, lahk maš cel cajt dragega ali koga drugegag ob sebi.
Po operaciji ti je lahk amlo slabo od narkoze, ampak če upoštevaš, da ne piješ inne ješ, pol ponavadi ni. Mal te boli, amapk ni hudega. Če te boli, ti itak dajo inekcijo protibolečinsko.

(odgovor članu tajči84_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.