Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: laparo in histeroskopija 15.8.2011 11:44:53
|
|
|
|
tecnobica
|
Stanje se lahko poslabša tudi kasneje (jajčniki). Oz. lahko rodiš otroka s pregrado, v drugo pa ne uspe. Sklepa, da so te dohtarji dali na operaciji, ker bi rada še enega otročka, pa ti ne rata. Ko sem bila jaz na tej operaciji, je biala z mano v sobi ena ženska, ki je imela že dva otroka, v tretje pa ni šlo.
|
|
|
|
RE: laparo in histeroskopija 14.9.2011 19:50:17
|
|
|
|
13baby
|
ojla.... jaz imam doma že punčko,pa sva se z mojim trudilal več ko eno leto in nič.... 13.10...sem mela datum za laporo in historo...stem da sem danes vse opodvedala ker sva včeraj zagledala ...tak me je presenetilo da še danes ne dojamem da ssem noseča in to brez operacije,ker imam pregrado in delno zamašene jajčnike,samo pregrado sem že imela pri prvi...tako da ne ubupajte imejte upanje in ne misliti veliko na otroka,uživajte v seksu....pa še ena mala spodbuda,ki je pripomogla k zanositvi mojim ppijateljicam in mislim da tudi meni....po seksu držite noge v zrak približno 15 minut,mogoče se sliši smešno...samo deluje.... vsem želim veliko sreče.....
|
|
|
|
RE: laparo in histeroskopija 15.9.2011 15:48:09
|
|
|
|
Monaco
|
Čestitke za tako srečo !!!
|
|
|
|
RE: laparo in histeroskopija 22.9.2011 8:38:30
|
|
|
|
13baby
|
monakica saj bo tudi tebi uspelo samo upanje moraš imeti... čeprav je včasih hudo,sploh ko si nekaj zelo želiš in ti ne rata ... za vsakiga enkrat posije sonček sreče....
|
|
|
|
RE: laparo in histeroskopija 23.9.2011 16:51:10
|
|
|
|
lunainzvezde
|
13baby, čestike Lepo nosečnost želim! Sama imam čez 2 tedna operacijo. Zanima me, na kateri dan , ste imele operacijo?
|
|
|
|
RE: laparo in histeroskopija 30.9.2011 15:06:08
|
|
|
|
13baby
|
meni so rekli da nekje 3 ,4 dan menstruacije,ne sme biti močna ,mora biti pa malo ali pa vsaj izcedki....odvismo kako dolgo maš in kako močno.... pa veliko sreče ....držim pesti
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?