ona78
|
Pozdravljene punce, prejšnji četrtek sem imela poseg, katerega me je bilo zelo strah!!!!... evo me, preživela sem ! En teden pred operacijo sem bila v bolnici, kjer so mi naredili ekg, pregled, vzeli kri itd, vse potrebno za poseg. Imela sem tudi pogovor z anestezistom, ki mi je razložil kako bo vse skupaj potekalo in mi dal navodila da pridem na poseg tešča in še odvajala sem dobila za domov. V četrtek ob 7h sem bila sprejeta ( porodnišnica Postojna), okoli 9:30 pa so me odpeljali v operacijsko. Tam se še prej preoblečeš v uno fajn srajčko z ritko zunaj in spodaj te obrijejo ( jaz sem to sama doma opravla!!). Žal sem jaz pred operaijsko čakala skoraj pol ure, saj so imeli gužvo ( 3-je porodi). Sem pa prišla na vrsto tudi jaz, takoj so me uspavali , in zbudila sem se ob 14h na intenzivni. V Postojni ostaneš tisto noč po posegu na intenzivni negi, zjutraj pa te odpeljejo na oddelek in če si vredu greš domov. Jaz sem imela nizek pritisk, zato sem mogla ostat v bolnici do sobote . Imam pa dve luknjici, ki sta prve dneve malček bolele, od plina pa so me dva dni bolela ramena. Šive pa so mi odstranili včeraj tj. 7 dni po posegu. Žal mojega G nisem po posegu videla, tako da čakam nalednji teden ko mi bo vse razložil!! Sem pa razbrala iz odpustnice, da imam Endometriozo in da so mi odstanili neke viseče zaplake. UPAM, da je bil to razlog da nam po letu in pol še ni uspelo naredit . Sedaj bova z dragim šla novim bojem naproti , in upam, da nama čimprej uspe zagledat . A je katera tuki gor z endometriozo, ki ji je uspelo zanosit potem ko so ji odstranli zarastline??? Pa še neki me zanima, a bo naslednja točna al je možno da bo zamujala??? Me zanima ker se moram naročit na g pregled!!?? Kaj pa ... midva bi kar poskusla??!! No punce, vse ki vas to še čaka naj vam povem da ni tako hudo, za potrpimo to in še več!!! Če pa vas kaj bolj podrbno zanima, kar pište!!! lp
Srečno za tisto srečo, ki nekje čaka nate, za drobno in malo večjo, ki zaboli ko trči vate. Srečno, za tisoč srečic, srečenosnih svetlih kometov, za bližnje srečanje z nami, v orbitah srečnih planetov!!!
|