|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   laparaskopija
28.11.2006 11:45:23   
soni
laparoskopija . V katerem primeru te pošljejo na laparo? A tudi če je HSG v redu? 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: laparaskopija
28.11.2006 11:47:54   
Anonimen
ja, tudi če ej hsg ok, ker je laparo in hsg dve različni zadevi. pri laparo ti lahko najdejo kaj kar pri hsg ne moreko videt

(odgovor članu soni)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
1.12.2006 22:06:24   
Tia-na
Tako kot je rekla Mišek13, pri meni je bil HSG brez nepravilnosti pa so me poslali še na laparoskopijo in histeroskopijo, ker naj bi imela neko malo pregrado pa so jo hoteli odstraniti. No, ko so me pa odprli pa o pregradi ne duha ne sluha user posted image in tudi ničersar drugega niso odkrili. Vse je OK.

Torej, imela sem laparo in histero in HSG po nepotrebnem, vendar tako pač je. Ni mi žal, najina pot do dojenčka je pač  zgleda taka ... ovinkasta  ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.12.2006 16:36:04   
ir1
Draga Tia-na,

ker tudi mene caka poseg laparo in histeroskopije (potrebno zaradi odstanitve endom. ciste in motrebitnih pregrad v jacevodih) me zanima po kolikem casu si okrevala oz bila spet v prejsnji formi. Ker cutim po tviojem mailu, da si optimistka, vem da bo vredno ti zaupati. Lepo se imej in drzim pesti zate, da tvoja pot ne bo vec ovinkasta amapak ena sama pici nova avtocesta. Hvala za odgovor in lp
Irena

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.12.2006 17:30:46   
Tia-na
Hvala user posted image
Najprej naj povem, da je moj bolečinski prag nekje v višavah, laparo in histero sem imela v ponedeljek, v torek popoldne sem bila že doma, v četrtek pa sem že vse normalno počela. Torej, zame je to bilo "peace of cake". Vendar mene so odprli, hotli odstranit pregrado, ki je nato čudežno izginila user posted image , pregledali vso trebušno voltilo in ker niso našli nobenih nepravilnosti, so me lepo zašili (dobiš dva šivčka, za vsako luknjico enega) in konec.
Mogoče je potrebno daljše okrevanje, če ti bodo odstranili cisto pa čistili jajcevode. Vendar, vse se da prenest, da bodo le naši pikci kmalu z nami.

Srečno! user posted image

(odgovor članu ir1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.12.2006 18:36:43   
florita
Ti-na mene pa zanima, ce kaj boli ali se da te bolečine prenesti. Koliko časa se čaka npr na hsg in kdaj v ciklu ti ga delajo, na redini pred ovulacijo?

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.12.2006 18:57:44   
Tia-na
HSG - slikanje maternice in prehodnost jajcevodov se mi zdi, da sem imela nekje okoli desetega dne ciklusa, bolečine pa minimalne, kot en mal močnejši menstrualni krč.

Laproskopija in histeroskopija pa prvi dan po operaciji itak dobiš razna pomirjevala in protibolečinske zadeve, potem pa mene ni bolelo. Nekaj dni po operaciji sem le pazila, da se nisem na hitro vstajala, sklanjala, kaj težkega nosila ...

Od vsega mi je bilo še najhuje pranašati kontracepcijo - Logest, ki sem jo morala en mesec jemat zaradi histeroskopije. Take migrene sm fasala, da me še zdej strese, če se spomnim.user posted image

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?