|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   lapar. in histe.-prej jemanje tablet
25.9.2008 9:35:02   
punčka10
Hej
27.10 sm naročena za laparaskopijo in histeroskopijo zaradi endometrioze in nakazane pregrade. Ko sm bila na pregledu v stari porodnišnici me je ginekologinja na hitr pogledala,rekla ja kr pejt si po datum in to je to. Zdej sm pa govorila s parimi puncami, ki so imele oz bojo imela iste posege kot jaz in so vse rekle, da so one morale jemati en mesc prej tabletke(mislm da stediril), da se jim je sluznica pripravila na operacijo. Meni ginekologinja ni nič rekla, da nej kaj jem. Pa me zanima, ste tiste, ki ste dale ta poseg skozi vse dobile te tablete za "pripravo" sluznice za pred operacijo??? Ker ne bi rada 27 pršla tja in mi bojo rekl, u smo ti pozabl rečt in mi dal drug datum. Najprej vprašam za vaše izkušnje in če jih je večino dobilo te tablete se bom odpravla tja vprašat,kaj je zdej to. Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: lapar. in histe.-prej jemanje tablet
25.9.2008 11:08:37   
kajsica
Stediril se jemlje za tanjšanje maternične sluznice, da lahko lažje operirajo.

V kolikor je meni na GK znana praksa predpisujejo tabletke tistim, ki so v drugem delu svojega cikla M. Torej, če si naročena nekako do 12 oziroma 14 dne svoje M, potem ti verjetno zaradi tega niso dali tabletk, če pa si naročena v drugem delu, pa se pojdi pozanimat kako in kaj je s tem, ali pa vsaj pokliči na GK in če si predaleč od njih ti recept lahko izda tudi tvoja osebna G.

Upam da sem ti vsaj malo pomagala s tem odgovorom.

Jaz bi v vsakem primeru jih poklicala in se pozanimala kako in kaj!

(odgovor članu punčka10)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.9.2008 11:21:52   
amor real
Jaz sem imela histeroskopijo na 8. dan ciklusa in nisem jemala nobenih tablet.

SREČNO

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.9.2008 11:32:07   
punčka10
Kajsica mene ni čist nč sestra vprašala v katerm delu sm. Zoprna kt je bla, mi je rekla no maš takrt čs in a ne boš mela menstruacije,to je blo pa to. Ja, pa mam operacijo v drugm delu. 27.10 je operacija, menstruacijo pa prčakujm tm ene 3.11. Fak mi gre to zdravstvo že na user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.9.2008 11:47:08   
punčka10
No, sm veen kr tja poklicala in so mi razložil, da jih ne rabim jest! Sm kr vesela, ker sm proti temu, da bi jih jedla, razn če ne bi blo fuuuuuull nujno.
Lp

(odgovor članu punčka10)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.9.2008 20:04:25   
gigi1
punčka jaz sem imela isti dva posega točno pred 1 letom. Nič ni bilo govora o nobenem stedirilu in tudi sotrpinka z mano v sobi nič ni dobila. Zgleda, da to ni pravilo,... ali je pa odvisno od tega, kje ti delajo. Meni so na GK LJU. Srečno.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu punčka10)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?