Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: lapar. in histe.-prej jemanje tablet 25.9.2008 11:08:37
|
|
|
|
kajsica
|
Stediril se jemlje za tanjšanje maternične sluznice, da lahko lažje operirajo. V kolikor je meni na GK znana praksa predpisujejo tabletke tistim, ki so v drugem delu svojega cikla M. Torej, če si naročena nekako do 12 oziroma 14 dne svoje M, potem ti verjetno zaradi tega niso dali tabletk, če pa si naročena v drugem delu, pa se pojdi pozanimat kako in kaj je s tem, ali pa vsaj pokliči na GK in če si predaleč od njih ti recept lahko izda tudi tvoja osebna G. Upam da sem ti vsaj malo pomagala s tem odgovorom. Jaz bi v vsakem primeru jih poklicala in se pozanimala kako in kaj!
|
|
|
|
RE: lapar. in histe.-prej jemanje tablet 25.9.2008 11:21:52
|
|
|
|
amor real
|
Jaz sem imela histeroskopijo na 8. dan ciklusa in nisem jemala nobenih tablet. SREČNO
|
|
|
|
RE: lapar. in histe.-prej jemanje tablet 25.9.2008 11:32:07
|
|
|
|
punčka10
|
Kajsica mene ni čist nč sestra vprašala v katerm delu sm. Zoprna kt je bla, mi je rekla no maš takrt čs in a ne boš mela menstruacije,to je blo pa to. Ja, pa mam operacijo v drugm delu. 27.10 je operacija, menstruacijo pa prčakujm tm ene 3.11. Fak mi gre to zdravstvo že na .
|
|
|
|
RE: lapar. in histe.-prej jemanje tablet 25.9.2008 11:47:08
|
|
|
|
punčka10
|
No, sm veen kr tja poklicala in so mi razložil, da jih ne rabim jest! Sm kr vesela, ker sm proti temu, da bi jih jedla, razn če ne bi blo fuuuuuull nujno. Lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?