|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   laminati
23.5.2009 16:06:41   
tanjusi
kako pogosto mokro čistite laminate in s čim? malo mi jih je škoda kar naprej , me zanima kako je to pri vas?

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: laminati
23.5.2009 16:14:01   
water lily
Vsak teden.
Samo z mikrokrpo in vodo, ker so drugače čist flekasta tlauser posted image .
Komaj čakam da leti laminat venuser posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.5.2009 16:43:54   
tanjusi
omaj čakam da leti laminat venuser posted image

kaj bote pa sedaj dali noter?

(a camus)

(odgovor članu water lily)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.5.2009 17:50:17   
ona
Malo amoniaka v vodo,pa se super očisti,ni nobenega fleka.Amoniak se pa dobi le v Italiji,pri nas ga nisem še zasledila,no mogoče v kakšnem eurospinu bi se ga dalo najtiuser posted image
Jaz sem ful zadovoljna z laminatom in ga ne menjam,sicer ga imamo le v sobah,ma je ful ureduuser posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.5.2009 19:02:57   
malania
Jaz sem v merkatorju (pa ga imajo tudi drugje) dobila eno čistilo prav za laminat, pa vlijem malo v vodo in pobrišem.

Ni grdih žensk, so samo lene.
H. Rubinstein

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.5.2009 19:49:29   
blaža
Emsal, imaš prav za laminate.

Sej so res lepi laminati, ma jaz tudi komaj čakam, da naberem dinarčke, da leti ven na hodniku in bomo dali plošlice - gres.

Čakamo pa da naberemo dinarčke, ker mamo zdej tudi leseno ograjo in stopnice, pol bo pa kovana.

Jaz ga pomivam enkrat na teden. Eni tudi les ne pomivajo, parketa in vse kar je lesenega, samo sesajo, ma meni je to ogabno, ker se lih tako umaže in je tudi les potrebno prat.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu malania)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.5.2009 19:50:11   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: ona

Malo amoniaka v vodo,pa se super očisti,ni nobenega fleka.Amoniak se pa dobi le v Italiji,pri nas ga nisem še zasledila,no mogoče v kakšnem eurospinu bi se ga dalo najtiuser posted image
Jaz sem ful zadovoljna z laminatom in ga ne menjam,sicer ga imamo le v sobah,ma je ful ureduuser posted image

Uf amonijak pa smrdi kot kuga. pa ne mi rečt, da uni ta Profumato, kej boljše diši. ker mi ne.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.5.2009 14:30:17   
kokoska007
imam 15 let star laminat v dnevni. mokro čistim 2-3 x letno. ne vem zakaj naj bi ga bolj pogosto.

čistim s prontom in močotom. pa ni nobenih flekov. mogoče uporabljate preveč agresivna čistila in se odstranile zaščitno plast (tako kot pri keramiki, kjer bolj kot čistiš bolj se apnenec prime). ali pa so včasih delal malo bolj kakovosten laminat.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.5.2009 20:13:22   
tanjusi
imam 15 let star laminat v dnevni. mokro čistim 2-3 x letno. ne vem zakaj naj bi ga bolj pogosto.
vsaka ti čast, user posted image kje ga pa mate, ker v kuhinji ga je sigurno treba bolj pogosto, pa lahko še ne vem kako pazim se sigurno kaj napaca, se pa trudim da počistim samo napacano in ne cele kuhinje...

(a camus)

(odgovor članu kokoska007)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.5.2009 20:26:24   
Olivija
1x na teden ali pa celo 1 x na 2 tedna ga pomijem s parno metlo.

Sva pa tako zadvoljna z laminatom, da ga bova mogoče tudi v hišo dala.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Kam z otrokom na sankanje?
Zima je tu! Preverite, kam se z otrokom odpraviti na celodnevno in ultrazabavno sankanje.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?