Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
lahko vzamem dabroston? 6.2.2005 19:23:11
|
|
|
|
Jančika_
|
Na lastno pest po moje ni ravno priporočljivo takih zadev jest.:zmeden2:
|
|
|
|
lahko vzamem dabroston? 6.2.2005 19:24:44
|
|
|
|
Pia73
|
Tudi, če si slučajno noseča, Dabroston nič ne škodi, čeprav bi tudi jaz raje počakala na posvet z G.
|
|
|
|
lahko vzamem dabroston? 6.2.2005 19:29:22
|
|
|
|
Sulfinija
|
Dadica prosim te lepo,na svojo roko ne jemlji prav nič.Potrpi boš videla mogoče že ponočim pride k tebi tetka :hudicek:. Potek inseminacije: 1.dan pokličeš po telefonu,ko dobiš :hudicek: 5.dan začneš jemati klomifen 6.dan UZ 13.dan UZ 15.dan UZ 16.dan vstavljenje Držim pestke,da ti bo prav kmalu uspelo in,da boš tudi ti v 9nebesa:duda:,in prav tega si želiva tudi midva! LP večer še naprej in hvala za prelep pogovor in obljubo,da se bove dobile¨!!!! Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
lahko vzamem dabroston? 7.2.2005 9:08:56
|
|
|
|
enci
|
dadica, tudi sama sem pred prvim ciklusom Klomifena morala pocakati na naravni ciklus, kar pomeni brez Dabrostona. Tako mi je narocil ginekolog. Zato ti svetujem, da tudi sama pocakas. Morda bo trajalo malce dlje, vendar bolje tako, kot da vzames na lastno pest Dabroston. Lp enci:metulj:
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?